MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97001 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 23:37

#96999: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napsal jsem, že tvůj příspěvek je nekonkrétní, napadáš Schwarzenberga a přitom si to vymýšlíš, vytváříš dojem, že něco musí vědět. 

Proto jsem tě požádal o to, co přesně kritizuješ, neboť si cosi vymýšlíš a na základě toho tvrdíš, že Schwarzenberg jedná nepoctivě či dokonce lže. 

Proto jsem ti dodal komentovaný nijak neupravený projev Zemana, na kterém svým komentářem dokazuji, že Zeman nezná příčinu holokaustu (v horším případě to záměrně zkresluje) a celý projev postavil na lži, že "elity byly fascinovány nacismem" a dokládá to další lží, tedy zkreslenými výroky, který přisoudil panu Peroutkovi, ale napsal jej pan Stráský, ale s jiným smyslem atd. 

To bylo smyslem mé reakce, konkrétně říci, kde Miloš Zeman lže, k čemu to vede, co ze lži vyvozuje a jak je to nebezpečné. Byl jsem naprosto konkrétní, vzal jsme jen to co řekl a to jsem rozebral. 

Ty kontruješ dalším výmyslem o tom, že je pro mne ISIL něčím bagatelním. Skutečně se počet bojovníků odhadovaný na 25 000 jeví se jako relativně velmi malý počet, proti 500 000 Rusů, kteří okupovali tuto zemi více jak 20 let. V tomto se počet bojovníků isil jeví jako malý. Na druhou stranu Rusko stejným počtem okupovalo Krym a pak už se 25 000 lidí se zbraní nejeví jako malý počet. 

Tedy ISIL jsem nikdy nebagatelizoval, jen to vypadá, že si Zeman myslí, že ISIL je stát.

Středověkým předobrazem IS je Jan Žižka z Trocnova s jeho vraždící partou v oblasti dnešních Čech na pozadí sekt husitů a adamitů, přestože si můžeme říkat, že husitské hnutí mělo morální právo na ozbrojený odpor a o IS si to samozřejmě ani náhodou nemyslíme nejspíše oba, důsledky jsou bohužel naprosto obdobné a pro tehdejší adamity stejně fatální. 

Skutečně totalitní může být jen stát. Vraždící banda jsou zločinci, kteří klidně mohou spáchat zločiny i genocidu, ale státem nejsou ve smyslu dohod v OSN. Na druhou stranu existují zločinci, kteří stát jsou schopni změnit na vraždící bandu, jak to např. realizovali Rudí Khmérové.  

Tedy jsem nikdy nenapsal, že genocidu může spáchat jenom stát, ve svém komentáři k projevu Zemana naopak říkám, co zabraňuje takovým věcem a tedy i to co je příčinou (minimálně se jeví jednou z hlavních příčin), tedy nedodržení principů demokracie občany, kdy občané podlehnou dojmu, že totalita je lepší než demokracie a lhář je lepší než demokrat a lež je lepší než pravda, jak se sám prezentuje lhář Miloš Zeman. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97016 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 11:24:16

#97001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No jo no lži Zemana co? I Schwarzenbergovo hovno je svaté, čistě křišťálové.... firma Orlík bez újmy na zdraví... hlavně, že skrze tuhle firmu ten váš vysvěnej dědek tunelovat státní rozpočet a jeho syn v tom vesele pokračuje. Já vám řeknu jak se tvoří ta vaše pravda, vezme kus novinového článku, kus něřčeho, o čem nevíte ani kdo jak to myslel a svůj názor podkládáte jenom tím co chcete v novinách slyšet: Zeman je opilec, nehodný úřadu prezidenta.. ad" jděte s uměle vytvořenýma peticema někam. Američani vám za tenhle web tleskaji. Až tady ovládnou amíci Temelín, to se budete divit, když se jim bude pokoušet někdo zatrhnout tipec. Zkusíme to jenom jednou a hle amík nám zarazí výrobu elektřiny. Jděte do hajzlu s hovnama tý americký propagandy

.   


Nepřihlášený uživatel

#97036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 15:41:30

#97001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Středověkým předobrazem k ISIL je armáda Jana Žišky z Trocnova? Tedy máme do Evropy integrovat muslimy na vývojovém stupni psychyky, jež byla v Evropě před pětisty lety? Tak to je SKVĚLÝ A ÚŽASNÝ nápad. Pane Junkersi, paní Merkelová, pane Schwarzenberg, pane Kocáb jste rovněž úžasní a skvělí.

:-( je normální, aby byl někdo tak vymletý, jako sluníčkářští intelektuálové a politici?