MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97016 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 11:24

#97001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No jo no lži Zemana co? I Schwarzenbergovo hovno je svaté, čistě křišťálové.... firma Orlík bez újmy na zdraví... hlavně, že skrze tuhle firmu ten váš vysvěnej dědek tunelovat státní rozpočet a jeho syn v tom vesele pokračuje. Já vám řeknu jak se tvoří ta vaše pravda, vezme kus novinového článku, kus něřčeho, o čem nevíte ani kdo jak to myslel a svůj názor podkládáte jenom tím co chcete v novinách slyšet: Zeman je opilec, nehodný úřadu prezidenta.. ad" jděte s uměle vytvořenýma peticema někam. Američani vám za tenhle web tleskaji. Až tady ovládnou amíci Temelín, to se budete divit, když se jim bude pokoušet někdo zatrhnout tipec. Zkusíme to jenom jednou a hle amík nám zarazí výrobu elektřiny. Jděte do hajzlu s hovnama tý americký propagandy

.   

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97020 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 11:48:22

#97016: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak na ně podej trestní oznámení. Obávám se, že si prostě vymýšlíš. 

Ale můžu ti dodat materiál, že Mynář podivně získal dotace EU, mimo jiné proto, že rentabilita je sporná už z popisu projektu, žadatelsá firma neměla prakticky žádnou finanční a podnikatelskou historií a vypadá to i tak, že na objekt žadatel získal jiné dotace za jiným účel, což je taktéž nepřípustné. 

Kriteria pro přidělení projektu, tedy hodnotící kriteria. Myslíš, že se u soudruha Mynáře ubytovalo v první roce 3 000 lidí a vytovřil pět pracovních míst? 

Rusáci vydírali Ukrajiny plynem, když předtím jí vojensky napadli, tedy USA Temelín opravdu nemá potřebu, voliči Miloše Zemana, zastavovat.