Daniel Herman prezidentem

Quoted post

Redneck

#20 Re: Herman jako Kiska?

2016-11-01 13:19

#17: Dan Mach - Herman jako Kiska? 

 Není pravda. Kiska se s dalajlámou nesetkal oficiálně, ale v restauraci jako soukromá osoba. A v číně, tedy na čínské ambasádě, se to i tak velmi řeší. Naštěstí i slovenský prezident má právo na soukromí, takže na slovensku se před číňanem nikdo ponižovat nemusel. Jen my máme ministra nekultury takového blba, že pak musíme číňanům mazat řitě indulonou, aby je to moc netlačilo a oni nespláchli do hajzlu výsledek pár let diplomatických tanečků.  

Odpovědi

Dan Mach

#21 Re: Re: Herman jako Kiska?

2016-11-01 22:42:53

#20: Redneck - Re: Herman jako Kiska? 

Vy jste asi nezaznamenal, že objem čínských investic za poslední rok klesl asi o 10%. Zřejmě tu svoji řiť mažete málo, já ale určitě nechci. Mezinárodní obchod na bezvýznamné úrovni nestojí za to, abychom se hrbili. Ostatně výsledkem pomoci  Číně se zapojením do mezinárodních obchodních organizací, v čemž jim Bumbál vydatně pomáhá, může být to, že Čína začne do Evropy prodávat levnou čínskou ocel. Co vy na to Ostravaci?

A setkání oficiální a neoficiální - ministr i prezident si musí uvědomovat, že slouží svému lidu 24 hodin denně. Nikdy se proto neuvádělo, že by se prezident Kiska s Jeho Svátostí Dalajlámou sešel oficiálně nebo neoficiálně. Prostě se s ním sešel.