BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post

Antonius

#154 Re: Bojkot umělců

2016-10-30 11:19

#126: Dan Mach - Bojkot umělců 

 Ona kdyby se dostala demonstraci na Václavském náměstí taková mediální podpora (tu komediantskou šaškárnu propagovala jak ČT, tak Nova, krom moudré Primy, která se od ní distancovala) a politická záštita jako akci na Staromáku, tak se tam sejde stejně tak lidí. Loňský listopad, když se povedlo sjednotit všechny vlastenecké proudy za účelem společné akce na podporu prezidenta, šlo na Klárov ze všech demonstrací přes deset tisíc lidí.

Odpovědi

Dan Mach

#156 Re: Re: Bojkot umělců

2016-10-30 11:48:35

#154: Antonius - Re: Bojkot umělců 

Loňská demonstrace zneužila obav lidí z běženců ze Sýrii a propaganda před jejím konáním útočila na ty nejnižší xenofobní pudy. Myslím, že na těch záběrech z demonstrace je to ostatně vidět. A samotné podium, které zorganizovala Jelena Vičanová, zřejmě platila ruská ambasáda. Nevím, kde by ta žena vzala tolik peněz, ale protože veřejně vystupuje v ruských médiích, kde pomlouvá naši republiku, tak je to pro mě dostatečným důkazem.

A záběry, jak za Bumbálem stojí plešatá konvička, to je pro mě natolik odstrašující příklad toho, k čemu se ten opilec dokáže ještě snížit.