MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96708 Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zloč

2016-10-29 22:48

#96697: - Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince 

 samozrejme to neni smesna predstava, byli by rozmistneni predevsim v Italii a Recku, pripadne dle potreby nasazovani napr. ve Spanelsku, rovnez by doslo k navyseni poctu vojaku jednotlivych evropskych armad o 10-20% procent, vznik spolecne, vojenske, akcni jednotky rovnez o sile 50000 muzu. Zbrojni rozpocty by se navysily na pozadovanou uroven NATO.

20 % ze své mzdy státu, aby mohl platit projekty v Africe?...proc neni potreba.... ty stejne miliardy, ktere ted jdou uprchlikum a neziskovkam, by byly smerovany do spolecnych africko-evropskych projektu  za ucasti evropskeho podnikatelskeho sektoru.

problemy Afriky by stejne nevyresily, jakekoliv penize, protoze je to i v lidech a v jejich genech tradicnich pro valecnicky zpusob zivota v Africe, a ktere se jeste nezmenily.  Tyto negativni geny nespoluprace, by mohl pomoci prekonat jedine evropsky zpusob vzdelavani, ale tam pak mnohdy se narazi na predsudky ze strany samotnych africanu , nabozenske neshody a rovnez despotickem zpusobu vlady v jednotlivych zemich.

Problem je i v praktickem zpusobu zivota samotnych africanu.

eugenika hraje v tomto urcitou roli, i kdyz  je to politicky nekorektni tvrzeni. Rovnez vliv kolonialismu se v dnesni dobe jevi spise, jako pozitivni, i kdyz byl sam o sobe nespravny a nemoralni. Podivejte se treba na takovou Jihoafrickou republiku, asi jako jedinou jakz takz dobre fungujici zemi v Africe.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o

2016-10-30 07:40:04

#96708: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zloč 

 Jsem pro, je potřeba rozhdně radikálně zvýšit bojeschopnost a akčnost NATO.  Jdi s tím za Sobotkou, Miloš Zeman to řešit nejen nemá, ale také ani nemůže. 

Z našich peněz uprchlíkům nejde nic, neb tu žádní nejsou. Naopak nám v programovacím období 7-13 (15) přišlo 700 mld. a v současném programovacím období příjdou podobné peníze.  Do EU platíme cca 5 mdl ročně a 100 mld. přijde. 

Co se týče tvých zvrácených představ o tom, že lidé jsou jiní, je to ubohost a dokládáto to nejen holokaust v Evropě.