BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#78

2016-10-29 20:38

Je rozkošný, jak se snažíte podporovat toho chlapa, co se nějakou náhodou dostal do čela naší země. Já osobně se za něj stydím a s jeho jednáním a reprezentací nikdy souhlasit nebudu. Je mi neskutečně proti srsti vědět, že ta levná napodobenina Trumpa rozhoduje o naší situaci a neskutečně se stydím za jeho jednání v kauze Dalajláma. Opravdu nechápu, jak si můžete myslet, že alkoholik, rasista, kriminálník a antivegan je vhodným člověkem na takovou pozici. Jeho chování je neomluvitelný. Myslet si, že je to dobrá hlava státu je stupidní. Psát za něj petici je zoufalej krok. Vy se tu zastáváte člověka, co očividně nemá v politice co dělat, myslíte, že o ní sami něco víte, ale přitom by si většina z vás měla zopakovat pravopis základní školy. Svým chováním zesměšnil a urazil nespočet lidí a ponížil náš stát před celým světem. Ale pro vás je asi důležitější vztah mezi ČR a Čínou a Ruskem. Přesně, jako pro Donalda. A to budeme muset trpět s Milošem ještě rok, 128 dní a 2 hodiny. Osobně se nemůžu dočkat, až bude konec.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82 Re:

2016-10-29 20:53:38

#78: -  

 Nedočkáš se!!! Většina normálních lidí bude stejně volit znovu Zemana!

Vymaštěných mozků, kteří můžou napsat něco takového, jak píšeš ty, je naštěstí jenom pár....


Nepřihlášený uživatel

#88 Re:

2016-10-29 21:08:05

#78: -  

 vy jste se ted ale spletl, uz neni havel presidentem. tak se vzpametujte okom pisete

juno

#98 Re:

2016-10-29 21:59:46

#78: -  

 Vy jste směšný. Havel notorik, zaprodanec USA, jeho rodiče kámošili s němci, on jako disident si žil jako prase v žitě a potřebným nic nedal, do arestu si nechával posílat kaviár a jiné luxusní věci a další a další...tak nevím, kdo je tady prase. Hulil jak tovární komín a nechal se léčit na drahých klinikách.  Každá louže, každej drn se jmenuje po něm, Chce se mi blejt velebnosti. Nedokázal nic pořádného, jen humánně bombardovat a propouštět nejhorší kriminální živly z kriminálu. Co ten se toho nalhal, že nebudem bydlet v králíkárnách, že nemáme věřit těm, co říkají že bude hůř. Ježíš, vy jste slepí a hluší sluníčkáři trapný. Do fabrik s váma, ať víte co je pravý život!


Nepřihlášený uživatel

#305 Re:

2016-11-01 00:43:24

#78: -  

 Připomínám, že prezident byl zvolen většinou občanů v legální a ještě  k tomu přímé volbě. A tuto volbu byste měl, jako slušný občan, RESPEKTOVAT. Většina občanů je s prezidentem spokojena, protože hájí jejich zájmy (hlavně je proti islamizaci země, proti inkluzi na školách,...). Nelíbí se hlavně v Praze, pražským novinářům, kulturní frontě, akademické obci, neziskovkám(a těch v Praze je!), sluníčkářům, havloidům, veřejnoprávním médiím. A tito všichni zase prosazují islamizaci, probůh proč? Nikde se neintegrovali! A ti na něj pořádají hon od samotného zvolení. Stálo by to za SERIOZNÍ rozbor, co se tady děje. A koho si zvolí Američané, to bych nechal na nich.