MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96669 Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 14:05

ZVĚŘINA: Zeman není příčinou ,všeho zla‘. Hradní ekipa je ale žalostným vzorkem společnosti

BIS ale hovoří o něčem úplně jiném - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

A svůj názor vyjadřuje i my občané prostřednictvím NBÚ, který odmítl vydat bezpečnostní prověku člověku, kterého si Zeman vybral a ostatní dokonce o žádnou prověrku ani nežádají. 

 

Odpovědi

pan Hnedy

#96679 Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince...

2016-10-29 16:07:59

#96669: - Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o zločince... 

 ano ano, ale pro Vas plati tato cast zpravy BIS.

 

Další rizikový jev představovali někteří zastánci migrace, kteří využívali manipulativní či tendenční tvrzení a odmítali jakoukoliv kritiku či odlišný názor na situaci kolem uprchlíků.

 

Mimochodem, tak jak to podava BIS, tak to neni demokrat skoro nikdo.

Mozna takovy "vychcany"  Sobotka, takze musite lavirovat jako on a BIS Vas oznaci, jakz takz jako demokrata.

Je to mozna trochu hanlive oznaceni, ale jak presneji oznacit chovani cloveka, ktery jeden den po konzultaci

cinskeho velvyslance vyda omluvne prohlaseni..pardon pouze ho stvrdi a pak druhy den apeluje za vyznamenani Bradyho, navic kdyz Sobotka sam BIS ukoluje, tak by to na nej mohlo sedet, ze je ten pravy demokrat.

A rozhodne v te zprave neni vsechno, chybi tam informace o cinnosti a zamerech spratelenych tajnych sluzeb zejmena USA. o rizicich ve spojeni s nabyvanim ekonomicke provazanosti a zvysenim nemeckeho vlivu a prosazovani nemecke politiky , prostrednictvim ruznych nadaci, v CR. Je to , od jiste miry, nezadouci vmesovani ( pro zajmy CR), jako ze strany Ruska a Ciny.

Cili je ta zprava stejne manipulativni vyberem toho, ktere pravdy se zverejni, a jakym zpusobem bude na ne kladen duraz. Mimochodem podobne se chova CT.

Mimochodem mila BIS, jsou to prave vetsinou religioniste, a spise orientaliste, kteri upozornuji na nesvobodomyslny, autoritativni raz nejen extremistickeho, militatniho vykladu islamu.

Asi si vybirate religionisty, kteri se Vam hodi  do kramu.

Dale zde chybi informace , ze pricinou narustu nacionalistickych a extremistickych tendenci a nalad,jakoz i nestátního paramilitarismu, je chybna doktrina (prijimani muslimskych ekonomickych migrantu)  vladnoucich cinitelu EU, coz je naprosto logicka reakce obyvatel na jejich fakticke, realne ohrozeni muslimskym extremismem, pri necinosti politiku nebo naopak prohlubovani teto chybne politicke  doktriny.

Z vyse uvedeneho je patrne , ze cela BIS je vlastne politickym nastrojem k udrzeni moci toho, kdo byl zvolen v demokratickych volbach, neni tedy zcela jen objektivnim uskupenim hajici demokraticke principy, zajmy a bezpecnost CR obecne. No doufam, ze BIS neni jenom pobockou, nektere spratelene tajne sluzby, podle vyrocni zpravy to tak trochu vypada.