Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

Dan Mach

#552 Re: Co v sluníčkářských médiích neukážou

2016-10-28 23:13

#534: - Co v sluníčkářských médiích neukážou 

Ne náhodou fotograf Parlamentních listů fotil detaily, protože jediný celek zachycuje tu asi stovku lidí s celkem asi 25 zelenými kartami pro Bumbála. Nevím, jestli to neměly být pracovní karty pro práci v USA, ale copak by tam Bumbál pracoval?

Na Staromáku se oproti tomu sešli tisíce lidé a nedalo se téměř projít ani po okrajích náměstí. Potěšila mě slavnostní nálada a během projevů jméno "Zeman" nezaznělo, coš všichni kvitovali s povděkem. Naopak silný potlesk zazněl kdykoli se ozvalo jméno českého prezidenta pana Václava Havla a velké ovace sklidil i ministr Daniel Herman. Největší ovace a poděkování si odnesl pan Brady. Nejen za ocenění práce při připomínání holokaustu, ale také za pomoc městu Zlín.

Myslím, že tato akce jasně ukázala, jakého názoru je český národ, a že si nenechá diktovat podmínky ani Číňany, ani Rusáky, natožpak vlezlými okamůrami a dutými konvičkami. Ani se nedivím, že má Bumbál strach se v Praze objevit na veřejnosti.

Odpovědi

Jan Toman

#564 Re: Re: Co v sluníčkářských médiích neukážou

2016-10-29 08:20:06

#552: Dan Mach - Re: Co v sluníčkářských médiích neukážou 

 Já včera na Staromáku byl a jestli tam bylo 5 stovek lidí, tak jsem to přehnal. Herci a politici v čele s Bartoškou, Hermanem, Kalousem a Gazdíkem chtějí vyvolat 2. sametovou revoluci. To se jim těžko podaří, protože lidé se už poučili za těch 27 let.

Brady si vyznamenání zaslouží, ne za budování České republiky, ale za boj proti lidskosti.


Nepřihlášený uživatel

#574 Re: Re: Co v sluníčkářských médiích neukážou

2016-10-29 09:51:32

#552: Dan Mach - Re: Co v sluníčkářských médiích neukážou 

 Jo, to jsem viděl. Těch asi 500 smažek na Staromáku, to byl teda "výkvět národa". Jointů tam bylo pomalu víc než lidí, opravdu "úchvatná" sešlost.