Týdny občanského neklidu

Quoted post

Kamtojdeme.

#765

2016-10-28 21:43

Bohužel vše se točí pouze okolo sporu ohledně Číny - ale nikde nevidím ani slovo o dalších skutečnostech které okleštují naší svobodu a demokracii. Je mě skoro 60. let ledasco pamatuji a vím a cítím opět jak se zpět do naší země vkrádá totalita možná ještě horší jak před revolucí.
Jakoby mocipáni zkoušeli co Český národ dokáže vydržet. A nejsmutnější na všem je že si libují v ohýbání našich zad. Je mě z toho moc smutno a pokud je to možné ujíždím kamkoliv jinám od sud z této zmrzačené a pokořené splečnosti.
Paradoxně se zde mají lépe lidé kteří nepracují a jen vyžírají peníze - které z nás podnikatelů chce co nejvíce vyždímat nový pan chytrý kterému se daří pomalu a jistě spolykat tuto zemi celou i s chlupama.
Dále se chrlí jeden buzerační zákon za druhým který pokorně příjmáme jako nutnost. Mimo mě bohužel já cítím že panstvo potřebuje mít takové poddané kteří se budou jen napadat a hádat mezi sebou a ztratí přehled o tom co se děje tam od kud to zlo přichází.
Pokud to půjde takto dále dotáhneme to na úroven Severní Koreje.
Být mladší vezmu nohy na ramena a miznu od sud jelikož se nedokážeme sjednotit proti zlu a stěžování životních podmínek ale pouze sami proti sobě - my obyčejný lid.!!!
Podepsat se bojím - v totalitě je lepší se nepodepisovat pokud mám pár let ještě zde existovat.!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#777 Re:

2016-10-28 21:53:00

#765: Kamtojdeme. -  

 Částečne souhlasím. Hysterie proti Zemanovi je kouřová clona na všechny ty buzerační zákony a letmé, pozvolné omezování svobody slova, kterému naši estrádní umělci v čele s Bartoškou a Dykem dělají fíkový list. Ten bugr, co se děje, je úmyslný, kvůli němu se úplně přestalo mluvit např. o chystaném zřízení chovancova tzv. "ministerstva pravdy." Až aféra "Bradygate" utichne, budeme totalitě zase o krok blíž. Jen si toho nevšimneme, díky záměrně vyvolanému humbuku našich estrádních celebrit brojících proti Zemanovi.