Týdny občanského neklidu
Re: Není náhodou už pozdě ???
#743: Jan - Není náhodou už pozdě ???
Děkuji za vaše názory Jane, neumím na ně odpovědět, ale mrzí mě ta bezmoc. Z pokojů a kanceláří protestujeme... Přitom je nám líto té malosti.
Zemana semlit do masokostni moucky aji z konvickou ktery to vymyslel.
Už nemám trpělivost poslouchat toho magora co prý je prezident! Zemane končíš to si piš čínský a ruský agente!
Re:
Ano, plně stojím na straně pana prezidenta Miloše Zemana.
Podivuji se, že herec Dyk a Bartoška se zviditelňují tímto způsobem, nemají to zapotřebí,............
....a vy ostatní hoši, pište výzvy.
Že si někteří političtí představitelé přihřívají polívčičku na téma 28. říjen, to jen ukazuje jejich malost.
TO je TÉMA .... "konečně budeme kecat a plkat"..............koho to zajímá z obyčejných lidí!
Všichni, kteří nebyly na předávání státních vyznamenáních- a měli z titulu svých postů, být přítomni,
urazili demokracii státu Českého, urazili hlavu státu.
Neměli by být zvoleni již nikdy občany !
Re: Re: Přerozdělme rozeštvávače společnosti z ČR do zbytku světa
#662: - Re: Přerozdělme rozeštvávače společnosti z ČR do zbytku světa
vydržte, uvidíte, bude to chvilka.
Re:
Tolik nenávisti proti panu prezidentovi, to jen vaše malost, nevzdělanost a snaha určitých lidí, zviditelnit se.
Bartoško, "drž se svého kopyta"............., uděláš lépe, nemáš to zapotřebí.
Zemana můžou milovat jenom stejní vepři jako on sám. Blbí tupí nevzdělaní žerou uherák a chlastají lahváč z Penny, marketu. Odpad společnosti co patří za živa pohřbít.
Re:
To ale musíte napřed vynadat obchodníkovi, který to čínské zboží nakoupil a dovezl do ČR.
Bohužel vše se točí pouze okolo sporu ohledně Číny - ale nikde nevidím ani slovo o dalších skutečnostech které okleštují naší svobodu a demokracii. Je mě skoro 60. let ledasco pamatuji a vím a cítím opět jak se zpět do naší země vkrádá totalita možná ještě horší jak před revolucí.
Jakoby mocipáni zkoušeli co Český národ dokáže vydržet. A nejsmutnější na všem je že si libují v ohýbání našich zad. Je mě z toho moc smutno a pokud je to možné ujíždím kamkoliv jinám od sud z této zmrzačené a pokořené splečnosti.
Paradoxně se zde mají lépe lidé kteří nepracují a jen vyžírají peníze - které z nás podnikatelů chce co nejvíce vyždímat nový pan chytrý kterému se daří pomalu a jistě spolykat tuto zemi celou i s chlupama.
Dále se chrlí jeden buzerační zákon za druhým který pokorně příjmáme jako nutnost. Mimo mě bohužel já cítím že panstvo potřebuje mít takové poddané kteří se budou jen napadat a hádat mezi sebou a ztratí přehled o tom co se děje tam od kud to zlo přichází.
Pokud to půjde takto dále dotáhneme to na úroven Severní Koreje.
Být mladší vezmu nohy na ramena a miznu od sud jelikož se nedokážeme sjednotit proti zlu a stěžování životních podmínek ale pouze sami proti sobě - my obyčejný lid.!!!
Podepsat se bojím - v totalitě je lepší se nepodepisovat pokud mám pár let ještě zde existovat.!
Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#439: WLADO - Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
THIS TEXT HAS GOT VIOLENT CONTENT!!!! PLEASE DELETE IT!!!!
Re:
Není potřeba Zemana milovat. Je to jen o tom, že nikdo lepší v plejádě prezidentských kandidátů nebyl. Příště musíš kandidovat sám, troubo.
Tak jsem na fotkách ze Staromáku viděl i čínské turisty....
Re: Re:
Pan prezident a jeho úřad nesmí být znevažován, protože tím by byly zneváženy samotné základní principy naší společnosti. NEJMÉNĚ ZE VŠECH BY SE TAKOVÉHO JEDNÁNÍ MĚL DOPOUŠTĚT PAN PREZIDENT. Předpokládám, že všichni chceme mít prezidenta, kterého si budeme vážit (tím neříkám, že s ním musíme ve všem souhlasit, stejně jako on nemusí souhlasit se mnou)
To chce hodně ubohosti,vymyslet něco takového.Gratuluji,to by jen tak někdo nezvládl.
Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#752: - Re: Není náhodou už pozdě ???
Tak půjdeme toho 17.11. do ulic nebo ne??? Jinak si tu jen píšeme
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#746: - Re: Re: Re: Re:
Hmm dobře napsáno asi taky volíš pana prezidenta Zemana...