MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96573

2016-10-28 10:23

Ideologie pražské kavárny je totalitní ideologie. Vzpomeňme si na komunisty. Každý, kdo s nimi nesouhlasil, byl agent imperialismu, agent Západu, agent Spojených států atd. Dnes je to totéž v modrém, je to stejně totalitní myšlení. Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já, pokud ho nemáš, jsi agent nějaké cizí moci. Nikoho nenapadne, že ten člověk má prostě vlastní nezávislé myšlení a nechce být v tom stádu nebo spíš stádečku; protože jich je strašně málo a nafukují se, aby vytvořili dojem, že jsou masa

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96575 Re:

2016-10-28 10:34:20

#96573: -  

 Je logické, že si když si jako komunista představuješ demokracii jako komunistickou totalitu, že se na to takto díváš. Nejsi schopen ve své vlastní manipulaci - pražská kavárna - před rokem 1989 - vlasáči - nebo disidenti vidět napak paralelu tvého projevu s komunismem, s StB a jejich plastickými "pojmy" do kterých oni stejně jako ty zařazuješ prakticky kohokoliv, kdo se ti hodí, stejně tak Ovčáček, Zeman, jen proto, že tito kritizují Miloše Zemana, který si kritiku zaslouží. 

Nebo snad žiješ v představě, že jedná ústavně, mravně a kulturně?  Že kolem sebe nemá lidi, které popisuje dnes již několi výročních zpráv Bezpečnostní informační služby? Proč tyto lidi má kolem sebe? Proč podespal velmi podivný nejspíše velezrádný dokument společně s Xi Jinpingem? Kdo jej k tomu přiměl? 

Věc je velmi vážná, jak jistě v klidu nahlédneš nejen při čtení Ústavy, kterou se Zeman dobrovolně zavázal ctít a plnit, ale také při čtení nejen kapitoly 2.3 výročních zpráv BIS. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Na tom, že Miloš Zeman musí jednat jen a pouze v souladu s Ústavou v celé její šíři se jistě bez nejmenších problémů shodneme. 

 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html