MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96570

2016-10-28 10:13


S volbou prezidenta Miloše Zemana, občany ČR před třemi lety, se dodnes nesmířili. Jejich knížecí kandidát ve volbách neuspěl. Nesmířili se s tímto výsledkem, nevzdávají to, stále se houfují dalšímu k tažení. Jsou zapšklí, nenávistní, ale jsou i fanatičtí. Jejich útoky na prezidenta ČR, jsou na denním pořádku. Stupňují se. Každá naskytnutá příležitost se jim hodí. Jednou je to výročí 17.listopadu spojené s fyzickým útokem na prezidenta ČR, podruhé stržení prezidentské zástavy za jásotu davu, či připravené provokace při návštěvě čínského prezidenta. Zneužita byla i soukromá návštěva dalajlámy, tibetského náboženského představitele. Posledním smutným příkladem je i nepoctivá hra o vyznamenání pro bývalého vězně koncentračního tábora, Jiřího Bradyho. Tento hrdina z nacistického období, nejspíše ani netuší, jaká falešná hra se s ním hraje. Na sklonku svého života se stal nevědomky vhodným prostředkem pro znevážení státního svátku. Stal se tou pověstnou municí k útoku na prezidenta ČR.

Pražská kavárna dnes opět mobilizuje. Svolává na Staroměstské náměstí své věrné i ty naivní. V této souvislosti nelze zapomenout na dobu, kdy Staroměstské náměstí zaplavily, modré košile, zářící planoucí oči mladých nadšenců a jejich budovatelské písně, či vznešená hesla o demokracii,….. to byly ty kulisy událostí, které pamatujeme krátce po světové válce. Nenávistné tažení vlády „lidu“ tehdy rozhodlo, prezident Dr. Edvard Beneš musel odejít z Pražského hradu. Demokratičtí politici museli uprchnout před hněvem „ lidu“. Byly káceny sochy i symboly této země.

I dnes se hraje o osud naší vlasti. Pod falešnými prapory a hesly o demokracii, jde především o změnu politiky České republiky k obrazu novodobých tvůrců „nové“ Evropy. V konečném důsledku pak ke ztrátě samostatnosti.

Nedovolme to.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96571 Re:

2016-10-28 10:18:53

#96570: -  

 

 Znáš alespoň Ústavu, kterou se Zeman dobrovolně zavázal dodržovat? Proč Miloš Zeman naprosto vědomě porušoval volební zákon nestoudným lhaním? Protože chtěl získat moc, aby ničil demokracii v této zemi? 

Proč si vlastně příznivcem Miloše Zemana? Jaký k tomu máš důvod, napiš to, budeš zaručeně první v této diskusi, obzvláště, pokud je tvůj důvod v souladu s Ústavou tohoto státu. Možná budeš v takovém případě vůbec jediný příznivec Miloše Zemana, který to dokáže zformulovat. 

 Co kdyby sis alespoň přečetl, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzniká Evropská komise a kdo nominuje komisaře, jak je volen Europarlament atd. 

https://www.euroskop.cz

Pak si také přečti výroční zprávy BIS alespoň za roky 2014 a 2015. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

A také si přečti Ústavu kteru se Miloš Zeman zavázal dodržovat, ale nečiní tak. 

http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

Můžeš si přečíst také steno záznamy "proslovů" Miloše Zemana na www.psp.cz a snadno nahlédneš, jakým odporným lhářem byl Zeman už v roce 1990.