MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96354 Hejvlistům1

2016-10-27 10:17

Náš vážený Pan prezident Ing. Miloš Zeman byl demokraticky zvolen PŘÍMOU VOLBOU většinou voličů s poměrně značným náskokem, přes intenzivní mediální pravdoláskařskou propagandu proti němu. 

 

Náš Pan prezident HÁJÍ ZÁJMY ČESKÉ REPUBLIKY A VĚTŠINY JEJÍCH OBČANŮ, což je trnem v oku nepracujícím lehkoživkům z USSA placených Sorosových neziskovek a vůbec pražské kavárně - spolku samozvanců, kteří by demokracii zrušili, protože si myslí, že jen oni mohou mít pravdu ( rozuměj koryta), ne  naprostá většina národa. 

Prostě - na rozdíl od Hejvla, který svými činy popřel vše, co kdysi hlásal , za kterého nastal úpadek republiky ekonomický i mravní, NÁŠ PAN PREZIDENT HÁJÍ ZÁJMY ČESKÉ REPUBLIKY. Zájmy české kavárny jsou odlišné, což je jádro pudla. 

 

(Ne)vážení Hejvlisté a kavárníci, málo vás počtem, ale jste rozlezlí na úřadech a ve funkcích, neziskovkách, podporováni Sorosem a třeba VAŠIM ZLODĚJEM  Bakalou (knihovna Hejvla, lavičky, apod...)  přijdete o peněžní toky, které vás bezpracně živí na úkor většiny občanů ČR.  S tím se nedá nic dělat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96358 Re: Hejvlistům1

2016-10-27 10:20:29

#96354: - Hejvlistům1 

 Pokud by dodržoval Ústavu, bylo by možné jej tolerovat a to i přesto, že Nejvyšší správní soud ve dvou rozsudcích konstatuje, že Miloš Zeman lhal a porušoval volební zákon. 

Jak jistě víš, při získávání moci porušují typicky volební zákon komunisté a nacisté, obecně příznivci totalit a totalitního jednání. Miloš Zeman bohužel dosvědčuje, že je mu totalitní jednání velmi blízké a ohrožuje tím tuto zemi, státnost a občanskou splečnost. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html