MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96281

2016-10-27 08:53

Stabilizace společnosti podle čínského vzoru, diví se Herman neodvysílání pořadu s Bradym

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96285 Re:

2016-10-27 08:56:42

#96281: -  

 Výroční zpráva BIS pro rok 2015 už její veřejná část jasně říká, co se v této zemi děje a co Miloše Zeman provádí s touto zemí. 

 

2.3. Kontrarozvědná činnost

O Miloši Zemanovi? 

"Proti uprchlíkům se stavělo různorodé spektrum osob a subjektů. Vedle pravicových extremistů se vůči nim vymezovaly různé populistické a další subjekty, které nelze a priori označit jako extremistické. Zástupci těchto skupin zastávali vůči pravicovým extremistům poměrně rozporuplné postoje. Na jednu stranu s nimi nechtěli být spojováni, aby se vyvarovali nálepky extremistického subjektu, na druhou stranu byla některá jejich vyjádření velmi blízká rétorice pravicových extremistů."

Opět o Miloši Zemanovi a lidech, kteřé přitáhl na Hrad? 

"V roce 2015 se BIS častěji setkávala se skutečností, že společnosti s ruským kapitálem nedodržovaly pravidla a porušovaly zejména daňové a regulatorní předpisy i smluvní vztahy. Příčinu lze hledat zejména v propojení ruského kapitálu s tzv. šedou zónou ekonomiky pohybující se na pomezí legality. Toto propojení pak v situaci, kdy řada mateřských ruských společností nebo i fyzických osob měla potíže s financováním, vedlo k většímu sklonu překračovat zákonné nebo smluvní hranice. Nově se tyto případy objevovaly i ve společnostech, které částečně vlastní či nepřímo kontroluje ruská státní administrativa."