Ocenění pro Jiřího Brady

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131

2016-10-25 12:32

Mnoho povyku pro nic,!!! Vybrali si starého člověka, aby ho zneuzili k podlé kampani proti presidentu ČR!!!

Odpovědi

ShabbaTot

#132 Re:

2016-10-25 13:07:50

#131: -  

 starého,mladého,kořen je stejný.

Já ShabbaTot hraji každý rok padlým hrdinům Rudoarmějcům u pomníku a mám je za hrdiny a kdyby někdo řekl,že ti mladí kluci kolem 20,které zkosila dávka ze strojní pistole vz 38 jsou AUT,měl bych ho za dobytka !

Jaký je potom rozdíl mezi nima a obětí shoa?

Je toto vůbec schopné pochopit antisemita ?

Asi ne,tam schází inteligence a hlavně morálka !

Že by problém našeho pana prezidenta a jeho antisemitské bandy?

Ale on je náš pan prezident inteligentní člověk,tedy alespoň podle toho jak mluví,tam je vysoká logika...ale s morálkou ....tak tedy s morálkou asi nějaký ten problém mít jako prognostik ústavu KGB mít bude,protože on,jako správný bolševik nemá svůj názor a ta jeho banda taktéž.

Jo a na přenos z hradu se dívat nebudou,pouze,pokud bude přenos z náměstí v Praze kam přijede přijmout ocenění pan Brady a kde mu předá své vyznamenání národ a že je těch slušných Čechů ale nadpoloviční většina.

A můj selský rozum mě proto říká,že Český národ by se nacistům opět postavil,tam jsou tradice,morálka a národnostní uvědomění bránit svou vlast !

 A taky souhlas s tím,že Ukrajina začíná hnědnout..oslavou nacistických válečných zločinců to vše začíná a kočit to bude antisemitizmem a nenávistí ...tak at si Ukrajici s nacizmem nezahrávají,jinak poznají,co je to Jahoda !