Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re: Re:

2016-10-22 19:32

#19: - Re: Re:  

 To ukazují havlisticka hovada skvěle, když na základě vylhaneho obvinění tu vyhrožují prezidentovi i těm, kteří se ho chtějí proti lžím zastat fyzickou likvidaci. Některé příspěvky krom toho, že jsou obsahove i pravopisne vyjádřením   toho nejhoršího lidského bahna dokonce naplňují  skutkovou podstatu trestného činnu.

Takže jsi chtěl napsat, fašisticka "pravda a  láska" musejí zvítězit, i kdyby ji měla nenávisti se zžirajici eurobanderovská svoloč z lidí vymlatit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 09:34:57

#25: - Re: Re: Re:  

Je mi Tě líto. Hrozné břemeno - tolik žluči, lží a nenávisti tahat v sobě. Musí to až dusit. Musí to být velmi těžký život sebe sama se sebou, ale uvědom si, že i těch kolem Tebe s Tebou!!! Něco se sebou začni dělat, dokud je čas. Když už si nevážíš sám sebe, měj alespoň trochu ohled na lidi kolem. Nejsi na zeměkouli sám.


Nepřihlášený uživatel

#389 Re: Re: Re: Re:

2016-10-27 11:03:15

#25: - Re: Re: Re:  

 Ví pan Bredy že ministr Herman se schází s pohrobky členů NSDAP? A tím schvaluje všechny zvěrstva kterých se sudeťáci dopustili v jednotkách SS SA po celé evropě.Takže ab absordum podíleli se vlastně sprostředkovaně i na vyvraždění židů v evropě a tím zároveň rodiny p.Bregyho.Někteří z těchto jednotek se zůčastňovali vraždění přímo fizicky.Takže by současný ministr Herman měl být vlastně popohnán před soud protože vlastně schvaluje to čeho se dopustili sudeťáci za druhé světové války.Zatím o němce kteří nebyli vysídlení protože s nacisty neměli nic společného nemá ministr Herman zájem.A že jich tady bylo.Jen na Ústecku se počítalo že je jich kolem třech tisíc.Ostatně pro ně Ústecký rozhas měl každou sobotu pravidelnou relaci a to: Vysílání pro spoluobčany v německém jazyce.


Nepřihlášený uživatel

#820 Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 12:51:59

#25: - Re: Re: Re:  

 Pokud tak nenávidíš a musíš urážet "havlouny" nebo "havlistická hovada", jak říkáš, tak bych ti velice přál vrátit se do doby před 17. listopadem 1989, ať si uvědomíš, jak se tehdy lidi měli "dobře a svobodně". Díky němu a lidem kolem něj si tady můžeš napsat svůj nenávistný komentář plný neznalosti. Raději choď do práce, založ si firmu, podnikej, vydělávej peníze, než abys tady zbytečně plýtval energií. Ani jeden člověk není bezchybný a dokonalý, ani Zeman ani Herman, ani já a ani ty, tak neřeš sračky, važ si svobody a přemýšlej než něco napíšeš :)