Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Martin Pospíšil
Brno

#194 Re:

2016-09-27 21:59

#192: -  

 Co mě pobuřuje nejvíce, není ani tak samotný vstřícný postoj EU k imigrantům jako jejich fašounská sebestřednost - oni prostě nepřipustí, že by mohl mít nějaký "východní plebs" správný názor, to nepřenesou přes svoje nabubřelá arogantní ješitná ega. Jak pohrdavě se vyjadřují "euroelity" typu Junckera a Schulze o zemích V4, to je arogance nejhlubšího zrna. Pochopitelně, že musíme uprchlíkům před hrůzami občanské války pomáhat, ale ne za cenu naší svobody, budoucnosti, ekonomické a sociální stability. To již není solidarita, ale debilita. Jakákoliv pomoc je vždy mnohem rentabilnější na jejich půdě, kde můžeme místo jednoho uprchlíka za stejné peníze pomoci třeba šesti. A především už tam filtrovat, kdo má skutečně právo na azyl a kdo je prachsprostý ekonomický běženec. Namísto toho, aby Evropa vynakládala zbytečné miliardy na začlenění nezačlanitelných barbarů, mohla zbudovat azylové tábory na místech, odkud tito prchají. Jednak zamezí planým snahám o vyhoštění již nasomrovaných ekonomických migrantů, na jejichž vystěhování prostě nemá páku, jednak může dojít snadněji k následné rapatriaci válečných uprchlíků po skončení občanské války, protože ty už nikdo po několika letech válení se na sociálních dávkách z Německa zpět do země, kde se musí život prací a kde jim nebudou lítat pečení holubi přímo do huby, nedostane. A co hlavně! Kdyby západ farizejsky nepodporoval syrské či libyjské povstalce a konečně se tak podařilo zastavit léta uměle živený konflikt v Sýrii, proud imigrantů ustane takřka hned.

Odpovědi

Max

#232 Re: Re:

2016-09-30 11:40:04

#194: Martin Pospíšil - Re:  

 Ano, země západní Evropy na nás stále pohlíží jako na méněcenné, jsme pro ně jenom kolonie bez možnosti ovlivňovat politickou agendu. Stále jim koluje v žilách náckovská krev. EU je Čtvrtá říše. Spojenci vyhráli, Hitler byl poražen, ale plán na dobytí Evropy potažmo světa zůstal. Z opačné strany a již ne vojensky, ale ekonomicky; hnus, mravní špína, otroctví a beznaděj pod záštitou míru, svobody a prosperity. Na troskách poválečného Německa povstal nový evropský hegemon: sionismus živen stínem nacismu. 4. říše je opozitum 3. říše, ale žije z ní, je živena jejím odkazem. Zblblý lid tleská radostí, že byla hrozba poražena. Jenže netuší, že tleská vlastnímu pohřbu. Stanou se otroky vlastní hlouposti a naivity. Až si to uvědomí, bude pozdě. Technicko-ekonomická vyspělost Evropy je na výši, její sociální, kulturní a morální stav je však tristní.


Nepřihlášený uživatel

#576 Re: Re:

2016-10-16 19:25:12

#194: Martin Pospíšil - Re:  

 "Dosud se v EU přijímaly různé dohody mezi Německem a Francií, které ostatní museli spolknout. V posílené visegrádské skupině vidím šanci na reformu EU," uvedl v září šéf FPÖ, která má podle průzkumů nyní v Rakousku nejvyšší volební preference.