Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#226 Re: Re: Re:

2016-09-29 21:25

#222: Dan Mach - Re: Re:  

"Opilecké bláboly." Ano, trefně jsi pojmenoval své duševní výblitky, machometáne Machu. A teď alou do hajan, klecové lůžko už tě čeká. 


Nepřihlášený uživatel

#227

2016-09-29 21:37

Stále je nás málo,  to jsme  vážně tak lhostejní k budoucnosti naší země a našich dětí? Vzpamatujme se!!!!! Tohle si musíme vybojovat , tak jako to dělali naši předci!!!!!!!

Martin Pospíšil
Brno

#228 Re: Re: Re: Re:

2016-09-29 22:17

#223: Theresee - Re: Re: Re:  

 V poslední době mně připadne, že jediným měřítkem radikálnosti muslima je jeho vztah k Islámskému státu. Pakliže jej odsuzuje, je automaticky hodný a umírněný, ale že islámský stát pro jeho brutalitu odsuzují i samotní členové al-Kajdy, se už jaksi zapomíná. Najednou jsou ti zlí mudžahedýni, co shodili dvojčata a kvůli nimž USA vyplenila dvě země, vlastně hodní mírumilovní bojovníci za svobodu, které je třeba např. v Sýrii podporovat.


Nepřihlášený uživatel

#229 NEVOLTE VLÁDNÍ STRANY, NEVOLTE KOLABORANTY!

2016-09-30 08:08

CHCETE RYCHLE MUSLIMSKÉ SOUSEDY? TAK NEZAPOMEŇTE VOLIT VLÁDNÍ STRANY DŮCHODCI DOSTANOU 300 KČ K DŮCHODU. KOLIK ASI DOSTANE UPRCHLÍK? ČR SLÍBILA NAVÝŠIT UPRCHLICKÉ KVÓTY DESETINÁSOBNĚ

Na včerejším summitu OSN se 50 států shodlo na tom, že Evropa přijme 2-násobný počet imigrantů než tomu bylo loni! Česká republika navýší počty imigrantů 10 násobně. (To byly kecy, že Česko kvóty odmítá.)

Zajímavostí je, že ten, kdo chtěl slyšet Obamův projev, musel svou podporu slíbit již předem. Kromě toho se státy domluvily, že OSN a dalším humanitárním organizacím věnují 3,4 miliardy liber! Tomu říkám byznys...

Podle generálního tajemníka OSN si více lidí bude moci vybrat, jestli se po ukončení konfliktů a vytvoření bezpečného prostředí vrátí domů... Přeloženo: už tady zůstanou napořád.

Předseda Valného shromáždění Peter Thomson řekl, že na základě závazků států bude podporovat další proces k vytvoření globálního paktu o bezpečné, řízené a legální migraci... Přeloženo: místo pašeráků je budeme dovážet my.

Tak hlavně volte ČSSD, ANO, TOP 09 a další zavedené strany. To už si rovnou můžete koupit i burku.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#230 Re: Re: Re:

2016-09-30 08:18

#195: Martin Pospíšil - Re: Re:  

SOUDCE VLADIMÍR HERMANN Z OBVODNÍHO SOUDU PRO PRAHU 1 ZPROSTIL OBŽALOBY ISLÁMISTICKÉHO IDEOLOGA SÁŇKU ZA VYDÁNÍ A ŠÍŘENÍ NENÁVISTNÉ KNIHY ZÁKLADY TAUHÍDU!

Hermann argumentoval, že kniha nepropaguje hnutí, ale ideologii a proto se nevejde do škatulky trestního práva. Státní zástupkyně Galková však trvá na tom, že salafismum je hnutí, které vykazuje protidemokratické rysy a ze své podstaty není a nemůže být mírumilovné a na místě se odvolala. Jak dlouho ještě budeme tolerovat společnosti a státu nebezpečné ideové koncepty? Tohle už překračuje všechny meze!

STOP MULTIKULTI

#231 Multikulti nechceme!!!

2016-09-30 11:00

☺☻☺☻☺☻☺☻ Multikulti nechceme!!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Max

#232 Re: Re:

2016-09-30 11:40

#194: Martin Pospíšil - Re:  

 Ano, země západní Evropy na nás stále pohlíží jako na méněcenné, jsme pro ně jenom kolonie bez možnosti ovlivňovat politickou agendu. Stále jim koluje v žilách náckovská krev. EU je Čtvrtá říše. Spojenci vyhráli, Hitler byl poražen, ale plán na dobytí Evropy potažmo světa zůstal. Z opačné strany a již ne vojensky, ale ekonomicky; hnus, mravní špína, otroctví a beznaděj pod záštitou míru, svobody a prosperity. Na troskách poválečného Německa povstal nový evropský hegemon: sionismus živen stínem nacismu. 4. říše je opozitum 3. říše, ale žije z ní, je živena jejím odkazem. Zblblý lid tleská radostí, že byla hrozba poražena. Jenže netuší, že tleská vlastnímu pohřbu. Stanou se otroky vlastní hlouposti a naivity. Až si to uvědomí, bude pozdě. Technicko-ekonomická vyspělost Evropy je na výši, její sociální, kulturní a morální stav je však tristní.


Nepřihlášený uživatel

#233

2016-09-30 12:49

Nechci v NAŠÍ zemi islám, bezpečné číslo počtu muslimů je nula. I pár přivandrovalých inženýrů může nadělat paseku! Maďarsko má vynikajícího Orbána a my zrádce Sobotku. Proto a nejen proto volím už jedině Okamuru a jeho SPD !

Před nějakým týdnem byly nějaké muslimské prasata rituálně podřezávat dle zakázaného brutálního halal postupu ovce tady na Jižní Moravě poblíž Kostic, místní starostka na ně poslala policii. Přijeli ve fárech z Vídně, aby zde prováděli tu jejich halal zhovadilost.

Ne muslimům!!!!!! Volím SPD !!!!

Dan Mach

#234 Přejmenovat SPD

2016-09-30 13:22

Když se tady na stránkách objeví zkratka SPD, vždy mám pocit, že chcete volit německou Sociálně demokratickou partaj, tedy druhou nejsilnější německou stranu. A vzhledem k tomu, že Okamůrovcům před krajskými volbami tečou nervy, protože vidí popularitu své strany jen kousek nade dnem, objevují se hesla jako "Volím SPD" stále častě a stále častěji to mate. Co třeba stranu největšího Čecha přejmenovat na StrananaPrD? Je to kratší, a základní myšlenka tam myslím zůstává obsažena.

hook

#235 je škoda

2016-09-30 14:42

Že migranty si tu nepřeje jen 2700 lidí, zbytek tedy vesele souhlasi? To mi nejde na rozum.


Nepřihlášený uživatel

#236

2016-09-30 15:26

Skoro se bojím, abysme ještě jednou s láskou nevzpomínali, jak se našim prarodičům fajnově žilo za protektorátu. EU je socialistickej moloch, kterej se v rámci "zaklínadla" humanismu sám zahubí. Poslední dobou začínám toho narcise Klause už trochu chápat...


Nepřihlášený uživatel

#237 Re: Re: Re: Re:

2016-09-30 23:01

#230: - Re: Re: Re:  

 Ten zmrd Hermann je určitě v žoldu Saúdské ambasády! Do kamenolomu s tím kolaborantem!


Nepřihlášený uživatel

#238

2016-09-30 23:28

Skoro se bojím, abysme ještě jednou s láskou nevzpomínali, jak se našim prarodičům fajnově žilo za protektorátu.

Skoro se bojím, abysme ještě jednou s láskou nevzpomínali, jak se našim prarodičům fajnově žilo za protektorátu.

Skoro se bojím, abysme ještě jednou s láskou nevzpomínali, jak se našim prarodičům fajnově žilo za protektorátu.

NE ISLÁMU V EVROPĚ!

#239

2016-10-01 07:43

Je třeba s okamžitou platností ucpat díry v evropských hranicích a zastavit zběsilou imigrační politiku vyšinutých magorů z Bruselu! Džihádisté získali neocenitelnou příležitost v nepolevujícím proudu uprchlíků do Evropy. Vždyť na starý kontinent už proniklo přes půl milionu běženců ze Sýrie. Islamisté se do nich přimíchali. Takže i ony bárky jsolu zdrojem potenciálních džihádistů. Jsou to sice jen jedny z mnoha cest, jak propašovat svoje bojovníky na náš kontinent, ale tudy lze propašovat největší množství bojovníků. Navíc, kdo zaručí, že i ti běžní muslimové později nepřejdou na stranu IS? Musulmani migrují do Evropy už přes půl století, tedy nohem dřív než vznikl nějaký Islámský stát a přesto jich tam odjelo z Evropy nějakých 10 tisíc. Prostě co muslim, to potenciální terorista a džihádista, nikomu z nich do hlavy nevidíme a nevíme, co se tam rodí za plány. Je třeba vymýtit všechny způsoby ilegální imigrace na náš kontinent, rapidně omezit migraci muslimů a dávat přednost nemuslimským přistěhovalcům, kteří nepředstavují takové bezpečnotní riziko. Každý má výsostné právo vybrat si, koho pozve domů a kdo u něj není vítán. A je naprosto irelevantní, co nám zde dokola plácá přihlouplá sekta naivních multikulturalistů, kteří mají naprosto zaslepené vlastní racionální myšlení a jsou jen zbloudilými ovcemi, laciným produktem téhle vlastizrádné pseudohumanistické politiky.


Nepřihlášený uživatel

#240 Re: Přejmenovat SPD

2016-10-01 08:52

#234: Dan Mach - Přejmenovat SPD 

To snad ani není možné, machometán Mach už zase mele z hladu. Hoďte na něj síť! 


Nepřihlášený uživatel

#241

2016-10-01 10:43

ty hajzlové s tablety a mobily za tisíce ... Co si neváží darů a háží děti na plot a mluví o darovaném bydlení jako o vymalovaných kravínech .. 6000 tisíc té verbeže, svoloče ?!!! NIKDY !!! Pomoci těmto lidem třeba 60.000 tisíc ... Ano !!! ... Znám mnoho Ukrajinců co zde žijí, mají zde své rodiny ... Pracují a dodržují zákony ... A těm se házejí klacky pod nohy !!!


Nepřihlášený uživatel

#242

2016-10-01 13:10

Imigranty naložit na lodě a odvézt do zemí, které tuto krizi zavinily - do USA, Velké Británie, Francie (Libye), Kataru a Saudské Arábie. Zavést vízový styk s těmito státy a zavřít hranice. Viníci musí nést odpovědnost za svoje činy. Pražskou kavárnu a jiné zastánce humanitárních bombardování můžeme přibalit k nákladu jako pomocný personál.


Nepřihlášený uživatel

#243 Re:

2016-10-01 14:09

#208: -  

 Členství v NATO chci. NATO se chová jako přítel. Totéž nelze říci ani o EU, ani o IS, CCCP, Third Reich, R-U, Barnevernetu  a podobných vymoženostech historie a jejího smetiště.

Dan Mach

#244

2016-10-01 14:22

Nadále opomíjíte to podstatné - za krizi v Sýrii může hlavně Bašár Asad, kterému se připisuje vina za smrt nejméně 200 tis. Syřanů za dobu, než v roce 2011 propukla revoluce proti jeho vládě (o dalších válečných statisících se raději nikdo nezmiňuje). A dalším viníkem je Rusko, které se v zemi přímo vojensky angažuje, protože zde má 2 vojenské základny, které si chce za každou cenu zachovat. Ne náhodou jak Asadova armáda, tak Rusové útočí především na protiasadovské povstalce, nikoli na islamistické teroristy v Daeš. Tím sledují cíl, aby se tito povstalci přidali k Daeš, a tam pak budou zničeni armádami mezinárodní koalice, jejíž nasazení zatím brání hlavně Rusko.

A co se týká utečenců, tak i zde padá hlavní díl viny na Rusko a jeho spojence Asada. Ti totiž začali loni s masívními operacemi směrem na povstalce u tureckých hranic, odkud utíkají statisíce civilistů do Turecka. Těm se rozdávali letáky popisující cestu do Evropy a kdosi tajemný jim platil dopravu přes Balkán. Proč jim asi Srbové přistavovali vlaky a autobusy, aby dojeli rychleji na sever k hranicím Evropské unie? Pokud by nebyly důkazy pro to, že to financovalo Rusko, asi by se jen těžko dokázali takto jednoznačně vyjádřit vrcholní politici typu ministra zahraničí nebo ministra obrany.

A co se týká bombardování nemocnic a humanitárních konvojů, tak to tajemník OSN (pro zemanovu lůzu - OSN není součástí EU) prohásil za vojenský zločin.

Pokud navrhujete imigranty odvézt do země, která krizi způsobila, resp. se na jejím udržení účinně podílí, tedy do Ruska, možná bych s vámi i souhlasil, ale na druhou stranu bych to těm utečencům nepřál. Oni utíkají z války. My jsem válku už nezažili (mimochodem díky existenci EU), takže nevíme, co to je za hrůzu.

Evropské hodnoty Jakuba Jandy
Nepřihlášený uživatel

#245 Chraňme naše Evropské hodnoty

2016-10-01 16:48

Tohle je petice ruského švába. Je nutno bojovat proti ruskému švábovi a chránit naše hodnoty - Evropské hodnoty: http://evropskehodnoty.nazory.eu


Nepřihlášený uživatel

#246

2016-10-01 17:00

Nevím proč by naše republika měla odnášet neschopnost středomořských zemí ohlídat si svoje hranice !! Ať pořádně zatočí s převozníky a neulehčují si svoje břímě na naše ramena! Ještě bychom byli rádi, kdyby ve Středomoří místo těch neschopných plyner Itálie, Francie, Španělska, Řecka bylo Rusko, to by s převozníkama zatočilo natotata. Stačila by jedna ponorka a všechny pašerácký bárky by šly ke dnu. Potroublí humanisti typu knížete, Kocába, Bursíka, Štětiny, Dienstbiera, Uhla aspol by je za to samozřejmě pokrytecky odsuzovali, ale byl by klid, Evropa by nekolabovala pod přílivem hotentotů a měla by nějakou budoucnost! Dokud nám bude vládnout ta bruselská multikulti čeládka, půjdeme čím dál víc do sraček!!


Nepřihlášený uživatel

#247 Re: Re: Re:

2016-10-01 17:26

#225: - Re: Re:  

 vzít minimálně klacek a vlítnout do Strakovky a řezat to tam!!!!!!!!!

Kaputin
Nepřihlášený uživatel

#248

2016-10-01 18:53

Jak se podle ankety ukazuje, Kadimůrovu SPD by nikdo nevolil: 

http://evropskehodnoty.nazory.eu/rubriky/ankety

No prostě je vidět že hňupové z této petice jsou úplně mimo. Prostě Kadimůrovi dementní sockomanči - lidský odpad. Slušní lidé volí prozápadní pravici, která nás spasí před Putlerem! 

Loko

#249 Re: Re: Re:

2016-10-01 18:59

#232: Max - Re: Re:  

 Přehlasováním v otázce kvót západní Evropa jasně ukázala, že jsme pro ni pořád jen póvl. Dokonce i té přivandrovalé špíny z Afriky si cení víc jak nás. Já nechci být nadále ve svazku s těmito fašistickými kolonizátory, pro něž jsem občan druhé kategorie, nechci klopit oči strachem a bez mrknutí oka plnit diktát Bruselu, mám svoji hrdost!!


Nepřihlášený uživatel

#250 Re: Re: Re: Re:

2016-10-01 22:22

#249: Loko - Re: Re: Re:  

 Ten pocit, když o špíně z Afriky chrochtá prase z Česka.