MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92230 Re: Re:

2016-09-05 10:07

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92231 Re: Re: Re:

2016-09-05 10:25:38

#92230: - Re: Re:  

 Jak si vlastně představuješ demokratickou volbu? Jako masivní porušování volebního zákona a tedy Ústavy Milošem Zemanem? 

Veřejný prostor v demokracii patří občanům. To je jedna z nesporných výhod demokracie proti totalitám. O správu části tohoto prostoru se starají občané různými organizacemi sami a různě placenými. Mimo jiné je to i proto, aby se část aktivnějších občanů seznámila se způsobem správy a tedy se naučili komunikovat se státní správou, místní samosprávou. Vybudovali si znalost zákonů státní správy  atd. a tím vznikala kvalifikovaná zpětná vazba pro státní správu. 

Na neziskových organizacích není nic hanebného. Vznikají jako potřeba správy veřejného prostoru. 

Pokud víte o neziskové organizaci, která vám připadá nepotřebná, rozporujte to u jejich donátorů, ale obávám se, že dokonce i ta nezisková organizace, která provedla analýzu Zemanových ejakulací (dle jeho vlastní terminologie) je velmi potřebná, neboť např. Hrad, Ovčáček ani nikdo další neposkytuje kompletní přehled Zemanových projevů. To co říká v zahraničí se mnohdy dovídáme ex-post  a v neúplné podobě a to přesto, že se jedná o projev, který by měl zastupovat celou tuto zemi.  

Je velkým problémem pro tuto zemi či Miloše Zemana a jeho partičku podivných lidí bez prověrek na Hradě, když se lze analýzou jeho projevů dobrat závěru, že je ruským trollem či i jen "bezděčným" ruským trollem, podobně jako se takového závěru dobral bývalý místoředitel CIA u Trumpa. Právě v kontextu s Trumpem je pak věc velmi závažná, neboť je nutné si uvědomit, že Miloš Zeman na cestě k ústavní pozici porušoval volební zákon a masivně lhal, tedy manipuloval s voliči. 

 

 [20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo).