MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#92226

2016-09-05 07:04

Miloš Zeman nevěděl, že je Konvička magor, když si s ním stoupl na jedno podium a pod podiem byli z velké části extrémisté, které tam mimochodem přivezl i Mynář? 

Je to zvláštní, že by to nevěděl, nebyl schopen rozpoznat patologické rysy v jeho projevu, které skvěle prarodoval např.  Čtvrtníček? Zvláštní, člověk v ústavní pozici to nebyl schopen rozpoznat. Co tam tedy v té ústavní pozici dělá? To si Miloš Zeman neuvědomuje, že generuje extrémismus. 

Konvičkova střelba? Psychoteror a trestný čin, neměli ji povolit, tvrdí Stehlíková v duelu DVTV

Konvička u Čtvrtníčka: Islám tady potřebujeme

Konvička: Půjdu do voleb, Sobotka se nám vysmál


Nepřihlášený uživatel

#92227

2016-09-05 07:59

KOMENTÁŘ: Ideologická nalejvárna pro děti – Václav Klaus ml.

Jako važdy Klaus ml. evidentně dokument MŠMT (ČŠI) vůbec nečetl, nebo´t se vůbec nejedná o výchovu k multikulturalismu, ale o diskusi v oblastech:

lidská práva - základní lidská práva, dětská práva a práva seniorů, diskriminace a xenofobie, demokracie a dobré vládnutí, rovnost mužů a žen

globální problém  - životní prostředí, zdravotní problémy, konflikty násilí ve světě, chudoba nerovnost ve světě, podvýživa a hlad, nedostatek nezávadné vody, nízká míra vzdělanosti, populační růst, lokální dimenze globálních problémů

globalizace - vzájemná závislost čístí světa - migrace ve světě, kulutrní, socialní a politická globalizace, mezinárodní instituce, ekonomická globalizace

humanitní pomoc a rozvojová spolupráce - aktivity ČR a EU v oblasti humanitsní pomoci RS, historie, motivy, principy humanitární pomoci RS, aktéří humanitní pomoci, rozvoj, jeho pojetí a kulturní podmíněnost, rozvojévé cíle tisíciletí

V ČR dokonce občané bohužel ani neznají struktury EU natož NATO a už vůbec netuší, na základě jakých dokumentů - mezinárodních smluv EU funguje. Je pak logické, že jsou schopni uvěřit v podstatě libovolné lži, kterou Klausové se Zemanem o EU šíří. 

Klaus ml. už že je tak líný, že si sprostě něco vymyslí jenom, aby to vypadalo jako bomba. Je to typický bulvární pisálek nebo dokonce lidský ubožák. Asi by rád dělal mluvčího Zemanovi. 

 

Je to tak těžké si to přečíst?

2016-08-14 22:03

 

https://www.euroskop.cz/98/sekce/rada-eu/ - bez Rad ministrů se v EU neodehraje žádný legislativní proces, tedy nárocní monistři rozhodují o tom, jestli se vůbec nějaká lagislativa v rámci EU bude přijimat. 

https://www.euroskop.cz/90/sekce/evropska-rada/ - Směrování EU a tedy zadání, co vlastně má EK řešit dávají nejvyšší představitel národních států prostřednictvím institucionalizovaných setknání  v Evropské radě. 

Copak toto voliči brexitu neznali? Kde tam vidí Klaus, Zeman, Zahradil, Mach nedemokratičnost? Proč se vlastně tito lidé nestydí lhát o EU? 


Nepřihlášený uživatel

#92228

2016-09-05 08:29

Zemanovci se od něj "distancovali" tak, že nenastoupil do kriminálu a vše je v pohodě :-)

Zemanův přítel Jarošek opět požádal
o propuštění, policie už jej nehlídá

 


Nepřihlášený uživatel

#92229

2016-09-05 10:06

Dost bylo havloidů.


Nepřihlášený uživatel

#92230 Re: Re:

2016-09-05 10:07


Nepřihlášený uživatel

#92231 Re: Re: Re:

2016-09-05 10:25

#92230: - Re: Re:  

 Jak si vlastně představuješ demokratickou volbu? Jako masivní porušování volebního zákona a tedy Ústavy Milošem Zemanem? 

Veřejný prostor v demokracii patří občanům. To je jedna z nesporných výhod demokracie proti totalitám. O správu části tohoto prostoru se starají občané různými organizacemi sami a různě placenými. Mimo jiné je to i proto, aby se část aktivnějších občanů seznámila se způsobem správy a tedy se naučili komunikovat se státní správou, místní samosprávou. Vybudovali si znalost zákonů státní správy  atd. a tím vznikala kvalifikovaná zpětná vazba pro státní správu. 

Na neziskových organizacích není nic hanebného. Vznikají jako potřeba správy veřejného prostoru. 

Pokud víte o neziskové organizaci, která vám připadá nepotřebná, rozporujte to u jejich donátorů, ale obávám se, že dokonce i ta nezisková organizace, která provedla analýzu Zemanových ejakulací (dle jeho vlastní terminologie) je velmi potřebná, neboť např. Hrad, Ovčáček ani nikdo další neposkytuje kompletní přehled Zemanových projevů. To co říká v zahraničí se mnohdy dovídáme ex-post  a v neúplné podobě a to přesto, že se jedná o projev, který by měl zastupovat celou tuto zemi.  

Je velkým problémem pro tuto zemi či Miloše Zemana a jeho partičku podivných lidí bez prověrek na Hradě, když se lze analýzou jeho projevů dobrat závěru, že je ruským trollem či i jen "bezděčným" ruským trollem, podobně jako se takového závěru dobral bývalý místoředitel CIA u Trumpa. Právě v kontextu s Trumpem je pak věc velmi závažná, neboť je nutné si uvědomit, že Miloš Zeman na cestě k ústavní pozici porušoval volební zákon a masivně lhal, tedy manipuloval s voliči. 

 

 [20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo).

 

 


Nepřihlášený uživatel

#92232

2016-09-05 10:27

To jsem zvědav kdo bude ochotný spolupracovat s takokou čínskou zpravodajskou kreaturou jako je Trvrdík? 

Trenéra budou muset hledat v rusákově a až ho přivezou, tak zase nebudou mít hráče, tak budou muset dovést Číňany a pak už to zase nebude český ani evropský klub :-). 

Čínští zpravodajci zjišťují konečně jakého pitomce si v Tvrdíkovi najali. 

Legendární Zeman fotbalovou Slavii trénovat nebude. Hledá se dál

 Tvrdík je opravdu gigantický blázen.  Emigrant po roce 1968 by měl dnes po 45 letech strávených na západě pracovat pro čínské zpravodajce?  Tvrdík tím dokazuje, že je pro peníze schopen naprosto všeho a myslí si, že tak jako on uvažuje každý. Takovou pakáží se obklopuje Miloš Zeman. 

"Zdeňku Zemanovi je 69 let, do Itálie odešel z Československa po sovětské okupaci v roce 1969. Proslavil se jako vyznavač mimořádně ofenzivního herního stylu. Vedl mimo jiné týmy AS Řím Lazia, Neapole či Fenerbahce. V uplynulé sezoně trénoval švýcarské Lugano. Teď byl volný, smlouvou nikde vázán není. Ale se Slavií se nedomluvil."


Nepřihlášený uživatel

#92233

2016-09-05 11:46

Havlisti milují makaka Ohambu!

Realista

#92234 Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách

2016-09-05 14:23

Černý den pro německou kancléřku Angelu Merkelovou. Tak by se dal označit volební výsledek v nedělních zemských volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku, kde její CDU skončila až třetí. Tato nejchudší spolková země je přitom její domovskou a od roku 1990 za ni kandiduje do Spolkového sněmu. Kdysi se tady těšila nebývalé podpoře.

V nedělních zemských volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku zvítězila sociální demokracie (SPD), která podle konečných výsledků obdržela 30,6 procenta hlasů. Druhá skončila Alternativa pro Německo (AfD) s 20,8 procenta hlasů, a předběhla tak o téměř dvě procenta Křesťanskodemokratickou unii (CDU) kancléřky Angely Merkelové. CDU ve volbách před pěti lety získala jen 23 procent hlasů, což byl do té doby její nejhorší výsledek. Regionální parlament budou muset opustit Zelení.

Toto je počátek neslavného konce té svazácké děvky. Snad bude jednou pykat za zločiny, které napáchala proti svému národu!


Nepřihlášený uživatel

#92235 Re: Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách

2016-09-05 15:56

#92234: Realista - Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách 

CDU ztratila 3,2 %, SPD 5,4 % a Linke 5,9 % Zelení 2,8 %, tedy nových voličů mají populisté směšně málo. Standardní voliči "trestali", AfD profituje jen ze současné situace migrace, jiné téma nemají, tedy za dva roky už nebude proč AfD volit. 

Přelož rusácký trotle do Němčiny tvůj příspěvek, třeba googlem a pošli to do CDU a SPD ale z tvého reálného e-mailu i s kontatky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#92236

2016-09-05 15:58

Kde jsou dneš šašci brexitu ruští trotlové? 

Brexit nezačne do konce roku. Žádné datum ještě nemáme, oznámila premiérka Mayová


Nepřihlášený uživatel

#92237

2016-09-05 16:02

Vláďa Iljič Putin dokonce v době, kdy už kradl Krym tvrdil, že ukradení Krymu je naprostý nesmysl a že on s tím nemá nic společného. 

Ruský jaderný útok na Pobaltí je naprostý nesmysl, chlácholí Putin Západ

 


Nepřihlášený uživatel

#92238

2016-09-05 17:36

Tohle je demokracie, EU, euro-atlantická civilizace, to opravdu není rusákov. 

Sonda Rosetta našla svůj modul, který se ztratil na kometě


Nepřihlášený uživatel

#92239

2016-09-05 17:40

Je ve své podstatě absurdní jakou odpornou pakáží se Miloš Zeman obklopil a z jiného pohledu je to naprosto pochopitelné, neboť je Miloš Zeman stejnou pakáží. 

"Zapšklý zlínský dědek" porazil Hrad. Nezajímá ho, kolik Mynář bere, chce jen, aby dodržoval zákon


Nepřihlášený uživatel

#92240

2016-09-05 17:52

Johochovi zase začalo hrabat? 

JOCH: Favoritka ministryně školství nemá právo přepisovat zahraniční politiku

Pokud skutečně můžeme mít názory různé, tak proč o tom vlastně píše? 

 


Nepřihlášený uživatel

#92241

2016-09-05 18:00

Kdysi se na ministerstvu financí objevil takový "genius" - přivedl si ho tam soudruh Tlustý, myslím, že se jmenoval Zámeční nebo Soustružní nebo tak nějak. 

Tehdy si vzal xls soubor s výdajovými položkami státu, seřadil si to od největší do nejmenší a u těch velkých "škrtal" víc a u těch "menších" míň, asi aby v nich něco zbylo :-). Nic z toho samozřejmě nebylo, neb nejen Tlustý byl blázen. 

Z toho ranku je ovšem návrh "poradců" Ťoka, aby i osobní auta platila za ujetý kilometr. Je to samozřejmě super, když už existují ty mýtné brány, tak skokově i na destinásobek zdražíme poplatky za dálnice pro osobní automobily a vybereme víc - to by idiot neřekl :-/.

Výsledek se dostaví - např. v podobě zvýšeného provozu na vedlejších komunikacích se všemi důsledky a ta směšná "dálniční" síť bude volná pro kamiony. 

Šéf firmy, která Ťokovi poradí s mýtem: Ať auta platí za ujeté kilometry jako kamiony

  • Osobní auta by mohla v Česku platit na dálnicích mýto podle ujeté vzdálenosti, a nikoliv jako dosud předplaceným časovým kuponem. Tvrdí to v rozhovoru pro HN Josef Kotrba, šéf české pobočky Deloitte, kterou si ministerstvo dopravy vybralo jako poradce k mýtu.
  • Kotrba tvrdí, že stát by tak vydělal víc peněz na stavby dalších dálničních úseků.
  • Ministr dopravy Dan Ťok zatím změnu poplatků pro osobní auta odmítá.

Nepřihlášený uživatel

#92242

2016-09-05 18:07

Ty vole soudruh Rusnok v "akci".....

JIŘÍ RUSNOK: INTERVENCE NÁS DOSTALY Z NEJDELŠÍ RECESE

To je "ty vole Miloši" bankéř jako řemen. :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#92243

2016-09-05 18:25

Jste obyčejní kozomrdi, havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#92244 Re: Re: Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách

2016-09-05 18:34

#92235: - Re: Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách 

 Táhni do prdele, ty zasranej komunisto!

Multikulturní obohacení

#92245

2016-09-05 18:35

Rakušané zadrželi pětici afghánských žadatelů o azyl, kteří měli osahávat dívky

Hornorakouští policisté v souvislosti s víkendovým sexuálním obtěžováním žen na folklórní slavnosti ve městě Wels zadrželi pět afghánských mladíků. Je jim od 15 do 22 let a v Rakousku mají zažádáno o azyl. Podle vyšetřovatelů měli v noci na sobotu dívky osahávat, informovala rakouská mutace serveru Local.

Multikulturní obohacení

#92246

2016-09-05 18:37

 

Nejsme rasisté, ale takhle to dál nejde, stěžují si obyvatelé Calais

 

Obyvatelé francouzského přístavního města Calais se necítí v bezpečí. Mají strach z množících se případů agrese ze strany migrantů a jsou naštvaní na politiky, kteří stále nedokázali vyřešit problematický divoký tábor. Rozsáhlý protest nespokojených obyvatel proto v pondělí zablokoval dopravu kolem města.

 


Nepřihlášený uživatel

#92247 Odporná skopčácká komoušská multikulti prasnice dostala na prdel!

2016-09-05 18:38

Debakl Merkelové. Protiuprchlická AfD porazila u ní v regionu její CDU


Nepřihlášený uživatel

#92248

2016-09-05 18:41

Můžeš vytáhnout negra z džungle, ale džungli z negra nevytáhneš. Ten si ji nosí všude s sebou.


Nepřihlášený uživatel

#92249

2016-09-05 18:42

Dobroseři, kozomrdi, zrádci...


Nepřihlášený uživatel

#92250

2016-09-05 18:50

Robejšek je vskutku zdatný ruský troll či trotl. 

Hloupá masa a majitelé pravdy

Podstata jeho manipulace spočívá v tém, že manipuluje čtenáře do představy, že referendum či přímá volba se nikdy neplete, neboť "eliminuje extrém". 

Nikoliv to není pravda, dokladem je např. zvolení Miloše Zemana, kdy už samo jeho zvolení bylo extrémem a jeho působení dále exktrém generuje. 

Co je příčinou? Jak prosté - porušování základních demokratických principů, volebního zákona, Ústavy, slušnosti, mravnosti a kulturnosti a to nejen během volební kampaně, ale i dále po zvolení, což se z logiky věci dalo očekávat. Vzhledem k tomu, že takové porušování "demokracie" (ve zkratce) je samo o sobě extrémem, je tedy následně extrémem i ona volba, pokud takový extrém není z volby vyřazen. 

Volební zákon takovou řeší naprosto jasně, eliminací extrému, vyřazením extrémistů z voleb, nepovolení extrémistických projevů - tedy porušování volebního zákona, nepovoluje dokonce ani lhaní o politických oponentech a nepřipouští, že by omluva za lež, byla vyřešením porušení volebního zákona. 

Protože se Robejšek snaží manipulovat podobně jako Zeman, porušuje základní mravnost, že znalost nebude použita k manipulaci obzvláště v negativním slova smyslu, považuji jej za ruského trolla či trotla, neboť ruská propaganda dělá přesně to samé co Robejšek, manipuluje (v lepším případě jen usiluje o manipulaci) za pomocí lží, polopravd či z kontextu vytržených faktů.