MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CZexit!!!

#92109

2016-09-01 19:29

„Jako komise navrhujeme, aby byly v EU harmonizovány azylové procedury i právo na dávky pro žadatele o azyl. Pokud by k tomu došlo, nepotřebovali bychom žádné kvóty (pro rozdělování uprchlíků), protože by polevila přitažlivost zemí jako Německo, Rakousko, Dánsko a Švédsko,“ řekl Oettinger německému deníku Main Post. Všude v EU by tak byla stejná výše dávek pro uprchlíky stanovená Unií.

Uprchlíci se pohrnou do České republiky

ParlamentníListy.cz zjišťovaly, co si o tom myslí čeští politici. Ti jsou tímto návrhem většinou zděšeni, protože by to znamenalo, že by se uprchlíci nahrnuli k nám do České republiky, protože pokud by dostávali určitou dávku v eurech, nakoupili by toho u nás více než v Německu či Švédsku, protože je u nás levně, a žili by si zde „královsky“. Imigranti by mohli mít větší dávky, než je u nás průměrná mzda. Oettinger také prý možná chtěně či nechtěně odhalil svůj názor na uprchlíky – že to jsou ekonomičtí migranti, kteří jdou za vyššími dávkami a lepším živobytím. Někteří politici volají po odchodu z EU.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92112 Re:

2016-09-01 19:37:37

#92109: CZexit!!! -  

 Ty si děláš názor na základě naprostých blábolů rusáckého bulváru Putinových (parlametních) listů? Ty jsi snad idiot, který není schopen rozpoznat, co je bulvár a co realita?