Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10880

2016-08-26 07:54

Společná azylová politika problém nevyřeší. Evropa není USA, byť i tam jsou s migrací a začlenění černošské populace veliké problémy. Ten problém nemá nějaké "elegantní" řešení. Prudký růst populace v Arábii a Africe, kde úspěšně pomáháme snížit dětskou úmrtnost, klimatické změny, neschopnost tamních států zvládnout rozvoj, nesmyslná představa o úspěšnosti "arabského jara" (spíše pekla), kdy za vydatné "pomoci" USA a EU jsme zlikvidovali jakž takž fungující uspořádání, byť diktátorské.

Jedinou cestu vidím v australském modelu, není asi příjemný, ale žádné bezbolestné řešení jen přes papír a peníze není, protože ponechání vývoji znamená zkázu evropského prostoru. Části Paříže, Marseille atd. ve velkém. Neustupovat novodobému sultánovi, jeho dlouhodobější vztahy s carem nebudou idylické.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10881 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-08-26 09:04:03

bible je mimozemsky ufo podvod petr chobot indianský šaman

 naboženstvi a cirkve slouži na ovladani mas a zakriti skutečne pravdy že všichni lide na světě jsou si rovni ad už jste ateista křestan žid muslim budhista šintoista hinduista apodobně a zakriti před pravdou že skutečna smrt neexistuje protože umira jen lidske tělo ktere starne a pak chatra a zustane z něho jen prach ale lidska duše je věčna a po smrti opoušti lidske tělo a zmizi do vyšši dimenze takže ani duchove neexistuji je to vše jen manipulace a lži pak si ještě přidejte myt statni hranice že bez pasu nemužete cestovat po světě pak tady mame svět kterej ovladaji banky a korporace ktere řidi svět skrze penize proto nikdy nemuže existovat rovnost takže menšina obyvatel světa ovlada cely svět takzvani bankeři nebo jak jim někteři řikaji mezinarodni banksteři poučte se z indianskych šamanu a opouštěni lidskeho těla než vykali naboženskych dogmat a ted řeknu něco pro katoliky a křestany kteři světi svuj den neděla kterou světi katolici a adventiste kteři světi sobotu jste lhaři skutečnemu bohu patři všechny dny v tydnu už kvuli tomu že je to stvořitel a katolici by měly přestat řikat papeži že je to svaty otec to buh stvořitel celeho světa a vesmiru je svaty otec protože nas všechny stvořil a my cele lidstvo a mimozemštane jsme jeho děti nevěřte věřicim lidem budou vas svadět a budete zbytečně umirat v naboženskych válkach a ve lži