Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Kazatel

#10874 Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky

2016-08-26 03:49

Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky. Za krádež a zničení prezidentské standarty zproštění obžaloby! To je obraz ČR v zahraničí!


Česko je země neomezených bizarních úkazů, kterých si všímá už i ruská televize NTV. Ta před několika okamžiky informovala o tom, že Obvodní soud pro Prahu 1 zprostil obžaloby členy skupiny Ztohoven, kteří vloni v září vylezli na střechu Pražského Hradu a odcizili odtamtud prezidentskou standartu, kterou poté rozstříhali a použili ke své další, údajně performerské, produkci [1]. Jak ruská komentátorka poznamenala, jen před pár dny Okresní soud ve Vyškově, zatím nepravomocně, odsoudil ve zkráceném řízení odpůrce amerického konvoje na 10 měsíců s podmínkou na 2 roky, který v květnu tohoto roku vystrčil na americké vojáky holý zadek, a to ve chvíli, kdy projížděli Vyškovem v rámci své Dragounské jízdy [2]. Ruská televize toto označila za licoměrnost českého soudnictví, které prý pracuje velmi často na politickou objednávku v podobných kauzách.


VICE-GLOBAL MILITARIZMUS


VICE-Barack Obama


VICE-Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky. Za krádež a zničení prezidentské standarty zproštění obžaloby! To je obraz ČR v zahraničí!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10908 Re: Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky

2016-08-29 08:47:28

#10874: Kazatel - Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky 

 Zrůdnost. Hanobení státních symbolů je v tomhle kocourkově menší zločin než počmárání bilboardu nebo vystrčení zadku na světového agresora č. 1. Kdyby po těch Amících házel vajíčka jako po panu prezidentovi, jistě by byl také zproštěn všech obvinění. Vystrčit zadek je zřejmě dle pražské kavárny mnohem větší přečin než masturbovat krucifixem v pravoslavném chrámu.