Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

To je vůl

#10825 Korunovaný

2016-08-19 20:35

Ať jsou USA znovu světovým četníkem, vyzývá bývalý šéf NATO

Bývalý dánský premiér a generální tajemník NATO z let 2009 až 2014 Anders Fogh Rasmussen ve svém videu na Facebooku tvrdě kritizoval amerického prezidenta Baracka Obamu. Současně vyzval, aby se Spojené státy opět ujaly role světového četníka, protože uprázdněného místa se snaží chopit Rusko a využívají ho teroristé.

Odpovědi

Je to vůl

#10826 Re: A k tomu Korunovaný !

2016-08-19 20:46:04

#10825: To je vůl - Korunovaný 

 komentáře z NOVINKY.CZ cituji:

1. Jen díky roli USA jako světového četníka je nyní svět na hraně politické, vojenské a ekologické katastrofy a na hraně třetí světové války.

Ti, kteří ve skutečnosti řídí svět jsou si tohoto nebezpečí velmi dobře vědomi a nyní probíhají ve světě procesy, které právě odřezávají roli USA jako světového četníka. USA jsou odřezávány od dominantní role dolaru ve světovém kreditním systému, kdy díky petro dolaru drancovaly USA celý svět, díky čemuž je svět na hranici katastrofy.

Trump tento proces dokončí pro USA nejméně bolestnou cestou.

Šílená Clinton, by hlásala a prosazovala stejné nesmysly jako Rasmussen a zatáhla by svět do jaderné katastrofy.

2. Tomu dánskému cvokovi by měli dát doživotí.
Stejně jako dalším vysoce postaveným teroristům z instituce NATO.

3. To je mega idiot. Je jen videt, v jak starych strukturach tito lide mysli. Unipolarni svet pod USA byl a je totalni katastrofa. Ten narod ma na svedomi desitky milionu zivotu.
Uz jen 80 milionu zabitych indianu je mementem, ze ten narod nema pravo urcovat jinym, co maji a co nemaji delat.

4. O. K.: ... Toho potkat tak je to brada-brada-bricho-brada! ... a K. O. !!!

5. Koukám,že dáš magorovi funkci a je z něj hned terorista,USA jsou největší teroristi a všude rozpoutávaj války,Vietnam,Korea,Afhanistán,zabijou řádně zvolený prezidenty Iráku a Lýbie,rozvrátěj Jugoslávii,šašek Havel s hloupou husou Olbrightovou,který Sobotkova vláda,potažmo my platíme studia souhlasili s humanitárním bombardování,ted Ukraina,a to jako má být teroristická USA,která stvořila IS a Al Kaidu četníkem?Bin Ládin si užívá někde luxusu a nám řeknou,že ho smyslu zbavený voják zastřelil a hodili ho do moře?USA by mělo mít sankce a podřídit se a držet hubu a ne být teroristama,jak to je do ted,Saudi, kamarád USA předsedá OSN pro lidská práva,kde sekaj hlavy na ulici,to je fakt výsměch,Rusko a presidente Putine,fandím ti a to ve všem

6. Proameričtí magoři dostávají záchvaty strachu a psotník !?