Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10719 Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů

2016-08-08 21:18

Na čtyři desítky policistů pátrají v německém Magdeburku po muži, který pobodal a těžce zranil čtyřiašedesátiletou ženu. Mladý muž, kterému je podle svědků mezi 25 a 35 lety, na ženu zaútočil kolem poledne. Žena, která utrpěla zranění na hlavě a na zádech a skončila v nemocnici, ale nebyla jeho jediným terčem. Čtrnáctiletému mladíkovi pachatel odcizil mobil a bil ho do hlavy, napadl také muže, kterého shodil z kola, a ženu, kterou opakovaně udeřil do hlavy. Oba se zároveň pokusil okrást. No, koukám, že Německo už zase sklízí plody své pomatené kancléřky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10723 Re: Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů

2016-08-09 14:12:33

#10719: - Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů  

 Kolik lidí to ještě odnese, než se zabedněným, do islámu zahleděným sluníčkářům konečně otevřou oči? Jak dlouho se ještě lidi nechají slepě vést politikými vlastizrádci na porážku? Už toho bylo dost!


Nepřihlášený uživatel

#10927 Re: Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů

2016-08-31 09:06:45

#10719: - Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů  

 Nebezpečné je to, že mnozí zde se těší, že je to daleko...AŽ v Německu. Jenže abychom to samé zažívali i my v ČR moc neschází. Je to jen otázka času. Kde je ROZHODUJÍCÍ SÍLA, která by tomu mohla zabránit ? Jsme v EU a stačí, když EU rozhodne, že dotace nebudeme pobírat třeba na zemědělce a cyklostezky, ale na dorovnání soc. dávek pro imigranty...A "je vymalováno". Budou se tlačit k nám stejně, jako dosud do Německa. Myslíte, že lidi vstanou od PC a vejdou do ulic ? Silně pochybuji. Uvědomění našich "revolučních mas" je mizivé.

Nadějí je Okamura a jeho www.spd.cz a proto se v průzkumech preferencí myslím zcela cíleně objevuje na nevolitelných 3-4 %. Tomu nesmíme uvěřit !