Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nekorektně

#10377 Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-19 09:11

Sedmnáctiletý Afghánec napadl v pondělí v regionálním vlaku poblíž bavorského Würzburgu sekyrou a nožem cestující. Čtyři lidi zranil těžce, jednoho lehce. Oznámil to bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU). Policie útočníka zastřelila, když se po zastavení vlaku snažil utéct. U sebe doma měl vlajku Islámského státu.

Herrmann uvedl, že mladík přišel do Německa jako uprchlík bez doprovodu rodičů a poslední zhruba dva týdny žil v rodině pěstounů. V pokoji mladíka policie nalezla podomácku vyrobenou vlajku radikální organizace Islámský stát, který se také k útoku později přihlásil prostřednictvím své agentury Amak.

Odpovědi

Ten, který netančí s vlky

#10385 Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-19 20:10:34

#10377: Nekorektně - Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři sluníčka, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku.


Nepřihlášený uživatel

#10388 Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-20 07:16:01

#10377: Nekorektně - Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 Útoky těch sadistických hovad jsou už prakticky na denním pořádku.Na co ještě ti přihlouplí zabednění politici čekají,až někde v Evropě odpálí jadernou nebo biologickou bombu?Prostředky na to asi mají,když už takovou dobu je neumí nikdo zlikvidovat!Plevel se musí vyhubit do kořene,jinak se jen množí.

Omlouvám se za použití tvrdších slov ale už nemohu poslouchat ty nic neřešící kecy politiků,kteří nechávají ve svých zemích vraždit nevinné lidi a přitom dobře ví,odkud vítr fouká!


Nepřihlášený uživatel

#10403 Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-20 22:01:00

#10377: Nekorektně - Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 V případě seriových vražd se vždy zkoumá, co mají oběti společného. V případě těchto množících se teroristických útoků by se mělo zkoumat, co spojuje útočníky (vrahy). Ať už jsou jimi noví migranti, nebo ti, co v hostitelské zemi žijí již několik let a mají i nové občanství, nebo jde o potomky migrantů, jedno mají společné - ISLÁM ! Logicky z toho vyplývá, že pro islám není v Evropě místo.