Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

#10376

2016-07-19 07:59

Migrační krize v Evropě pochází z dílny transatlantického křídla GP (to je pod kontrolou sil USA & GB). Uprchlíci mají v Evropě urychlit pád EU do chudoby a vytvořit z EU lacinou výrobní manufakturu pro USA poté, co Čína opustí americký dolar a USA si nebudou moci už kupovat čínské zboží za americké natisknuté papíry, dolary. EU má převzít po Číně roli laciné fabriky, která bude vyrábět zboží pro USA v rámci TTIP a Američané za zboží budou platit stejně, jako platí dnes Číně, tzn. natisknutými papíry zelené barvy. Prudké zhoršování vztahů mezi USA a Pekingem v Jihočínském moři je toho důkazem, stejně tak nepřátelské kroky čínské centrální banky proti dolaru.

Nekorektně

#10377 Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-19 09:11

Sedmnáctiletý Afghánec napadl v pondělí v regionálním vlaku poblíž bavorského Würzburgu sekyrou a nožem cestující. Čtyři lidi zranil těžce, jednoho lehce. Oznámil to bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU). Policie útočníka zastřelila, když se po zastavení vlaku snažil utéct. U sebe doma měl vlajku Islámského státu.

Herrmann uvedl, že mladík přišel do Německa jako uprchlík bez doprovodu rodičů a poslední zhruba dva týdny žil v rodině pěstounů. V pokoji mladíka policie nalezla podomácku vyrobenou vlajku radikální organizace Islámský stát, který se také k útoku později přihlásil prostřednictvím své agentury Amak.


Nepřihlášený uživatel

#10378

2016-07-19 12:09

Všechny politiky a sluníčkáře, kteří souhlasí s vlastizradou a podporují jakkoliv imigranty a islám v naší zemi, by měli postavit před soud za vlastizradu a zločiny proti lidskosti.


Nepřihlášený uživatel

#10379

2016-07-19 12:53

Spolky jsou dobrý, ale dva jsou moc... :-D Proč má taková banda nenažranejch lumpů nařizovat nesmysly místo aby se starala o bezpečnost lidí... A že do nás cpou prachy víc, než od nás dostávají? Taky je to vykoupený zdevastovanou zplundrovanou, zastavěnou krajinou, plnou řepky, solárních elektráren, skladů, logistiky... Pěkně nás tu využili....

Nepřihlášený uživatel

#10380 Re:

2016-07-19 13:35

evropska unie nas chce odzbrojit a zakazat prodej legalnich zbrani abychom se nemohly branit 

 je načase aby si lide začaly shanět nelegalni zbraně proti agresorum 


Nepřihlášený uživatel

#10381 Re: Re:

2016-07-19 14:45

džihád sváta válka negru proti bělochum 

 za par let budou běloši vyhanět z evropy všechny negry a nedivil bych se aji kdyby vyhaněly cigany 

Realista

#10382 Re: Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO

2016-07-19 15:18

#10317: - Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO 

 Ano, StB v sametovém hávu. Paní poslankyně Nytrová rozvířila kalné politické vody plné bezbřehého pokrytectví tím, že poodkryla tabu politické korektnosti a proto je třeba započít "demokratický" hon na čarodějnice ve snaze ji za tu troufalost, že se odvážila vyjádřit svůj osobní názor, místo aby slepě papouškovala oficiální stanovy strany jako loutka, co nejvíce zdiskreditovat, tak začnou typické primitivní snahy nálepkování typu "proruský troll", "xenofob" a jiné účelové označení pro tyto případy očerňování nepohodlných lidí typické. Stejným způsobem naprosto demoralizovali pana Bathoru a to mohu s klidem konstatovat, že šlo na ministerstvu školství o jednoho z nejsečtělejších a nejmoudřejších lidí. Stejným způsobem se snaží zbavit Samkové, i když ta politická turistka pro mě takovou váhu nemá, stejným způsobem se snaží zničit pana Konvičky. Vskutku jak demokratické, že ano? Kdo by to byl býval řekl, že čtvrt století po sametu budou lidé pronásledováni za svobodné vyjádření svého názoru, ba co více - vylučování ze stran. Děkuji, ale o tuhle "demokracii" opravdu zájem nemám, pro tuhle frašku určitě nikdo klíči necinkal :-(


Nepřihlášený uživatel

#10383

2016-07-19 15:42

na muslimy v neby čeka 72 panen to ale ještě nevědi že si je budou muset nafouknout 

 


Nepřihlášený uživatel

#10384

2016-07-19 16:14

Pamatujete si, jak jsme léta s obdivem a v předklonu vzhlíželi na "Západ" ? Co z toho, že umí udělat perfektní Mercedesy, BMW, Porsche, VW....Když nejsou schopni postavit se na odpor těm, kteří je chtějí připravit o vše - jejich svobodu, kulturu, čest jejich žen - a začíná to těma nevinnýma dávkama. Kde je ta záchrana stárnoucí Evropy, na kterou budou imigranti vydělávat ? Pořád více cítím, že to byly falešné zvěsti, "uspávací prášky" pro občany EU - že jim "pomáháme v nouzi"....A někdo za vodou se strašně chechtá, jak jde Evropa do kopru, konkurence mizí a TTIP to pojistí. Otroci ve vlastních zemích. Takové "elity" nás řídí...

Ten, který netančí s vlky

#10385 Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-19 20:10

#10377: Nekorektně - Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři sluníčka, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku.


Nepřihlášený uživatel

#10386 Teroristické útoky se budou stupňovat,jak se bude zvyšovat počet muslimů v Evropě

2016-07-19 21:43

Nelze oddělovat islám na umírněný a radikální! Islám je pouze jeden a není to o náboženství,ale o mocenské diktatuře! Ve jménu islámu jsou páchána zvěrstva takového kalibru,že zvěrstva spáchaná fašisty za 2SV jsou proti tomu malá! Nelze zakrývat skutečnosti,které jsou samotnými muslimy nahrávány a pouštěny do éteru! Jsou plni nenávisti ke všemu,co jim jejich doktrina,zvaná korán od mala vstěpuje do hlavy,čím jim naprosto vyplachuje mozky a činí z nich poslušne,nesamostatně myslící stádo! Děkuji lidem jako pan Konvička,paní Samková ad. že prezentují názor,se kterým se musí ztotožnit každý slušný, mírumilovny a myslící člověk!


Nepřihlášený uživatel

#10387 Re: Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-19 22:01

#10385: Ten, který netančí s vlky - Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

No jo, titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři sluníčka je úplně jako z novin pro typická lokální pivní prasata. 


Nepřihlášený uživatel

#10388 Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-20 07:16

#10377: Nekorektně - Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 Útoky těch sadistických hovad jsou už prakticky na denním pořádku.Na co ještě ti přihlouplí zabednění politici čekají,až někde v Evropě odpálí jadernou nebo biologickou bombu?Prostředky na to asi mají,když už takovou dobu je neumí nikdo zlikvidovat!Plevel se musí vyhubit do kořene,jinak se jen množí.

Omlouvám se za použití tvrdších slov ale už nemohu poslouchat ty nic neřešící kecy politiků,kteří nechávají ve svých zemích vraždit nevinné lidi a přitom dobře ví,odkud vítr fouká!

Kazatel

#10389 Soud se blíží

2016-07-20 12:02

KAZATEL-11-12


Nepřihlášený uživatel

#10390 Erdogan o puči: „Je to dar od Boha“. Aktualizace: Vystoupí Turecko z NATO?

2016-07-20 12:52

Erdogan o puči: „Je to dar od Boha“. Aktualizace: Vystoupí Turecko z NATO?

Zatímco byl Erdogan na dovolené, došlo v Turecku k pokusu o vojenský převrat. Celá akce trvala jen několik hodin a zúčastnilo se jí jen velmi malé procento turecké armády. A kromě toho, že akce má na svědomí smrt necelé dvoustovky lidí, mezi nimiž jsou i civilisté, jako by k žádnému pokusu ani nedošlo – Erdogan je dále vládcem země a svět vyjadřuje podporu jeho demokraticky zvolené vládě.

Na analýzy je stále příliš brzy a ani se k ním nepovažuji za kompetentní, ale jaký je efekt této několikahodinové a podle mizerné účasti armády předem k neúspěchu odsouzené akce? Posílení moci Erdogana.

Ale od začátku – jak už se ptají jiní, jak je možné, že v dnešní době žádné tajné služby, a to ani ruské ani americké, nezaznamenaly, že se nějaký puč chystá? Putin až nyní narychlo nařizuje dopravu všech ruských občanů z Turecka (momentálně je v tam asi pět tisíc ruských turistů a turecké hotely jim dokonce nabízejí prodloužení pobytu zdarma) a narychlo ruší veškeré letecké (kromě letů pro ruské občany) i námořní spojení s Tureckem. Proč Rusko, které má s tureckým vojenským velitelstvím nadstandardní vztahy, o ničem nevědělo? Dovolím si tvrdit, že kdyby turecká armáda něco skutečně chystala, Rusko by to vědělo jako první (viz postoj turecké armády k Rusku v době sestřelení Su-24).

VICE-Erdogan o puči: „Je to dar od Boha“. Aktualizace: Vystoupí Turecko z NATO?


Nepřihlášený uživatel

#10391 Dění v Turecku a v Arménii – jasnější scénář „Evropského chalífátu“?

2016-07-20 12:56

Dění v Turecku a v Arménii – jasnější scénář „Evropského chalífátu“?

Byl Putin spouštěčem Erdoganova  „převratu“ v Turecku ?

Tady si opět musím vzít na pomoc Pjakina (bohužel, jakékoliv jiné analýzy, se kterými by člověk mohl srovnávat vlastní pohled, aby jeden s lucernou hledal!) a jeho řeč z 11.7.2016, kde v čase od 01:06zde říká: „Je třeba zdůraznit, že s ohledem na tu takzvanou Erdoganovu „omluvu”, ke které ho donutili tak, že si ho přehnuli přes koleno, se telefonní rozhovor konal na základě ruské iniciativy. To je velice důležité. Protože Erdoganovi bylo nutné vysvětlit jednu jednoduchou věc, aby se nestavěl na zadní. S ohledem na obecný chod věcí by ten telefonický rozhovor měl mít asi tento smysl. Putin zavolal Erdoganovi a řekl mu: „Předvedli ti, že jsi nula, už vidíš, že jsi účastník procesů, které nechápeš? My víme, že jsi to nebyl ty, ani turecké letectvo, kdo to naše letadlo sestřelil, ale odpovědnost jste na sebe vzali, takže je to na vás a zodpovíte si to se vším všudy. Ty jsi pro ně nula, jen další Saddám Husajn, nebo Kaddáfí.Rozmáčknou tě jako mouchu. Už jednou jsem ti nabízel účast v jiném scénáři, nabízel jsem ti ochranu. Chceš-li přežít, budeš hrát podle našeho scénáře, a pokud nechceš, je to tvůj problém. My nic podnikat nemusíme, jen budeme dál vyčkávat. Dobře víš, že jsme to nebyli my, kdo tě k té omluvě donutil. To oni tě lámali a oni tě zlomí. Oni potřebují ten úkol vyřešit a budou to dělat všemi silami.”

Za zdůraznění stojí především závěrečná věta „Oni potřebují ten úkol vyřešit a budou to dělat všemi silami.” A jaký to je úkol? Můžu se mýlit, ale dle mého žádný jiný, než  vznik evropského chálifátu s Íránem v čele, kterému právě Turecko/Erdogan stojí v cestě.

VICE-Dění v Turecku a v Arménii – jasnější scénář „Evropského chalífátu“?


Nepřihlášený uživatel

#10392 Převrat v Turecku selhal, podporovala ho jen malá část armády. Erdogan je zpátky u moci

2016-07-20 12:58

Převrat v Turecku selhal, podporovala ho jen malá část armády. Erdogan je zpátky u moci. Evropská unie si oddechla, ale i povzdechla. Migrace do EU tak bude pokračovat!

Vojenský převrat v Turecku se nezdařil. V sobotu ráno se většina vzbouřených vojáků vzdala, protože se ukázalo, že k puči se připojila jenom hrstka z milionové turecké armády. Pučisté využili situace, kdy prezident Erdogan byl mimo své sídlo na dovolené v Marmarisu a pokusili se obsadit klíčové body mocenských struktur v Turecku. Vedle budovy státní televize to byl i parlament a velitelství policie v Ankaře a v Istanbulu. O události jsme již včera večer informovali zde. Již během noci došlo ke střetům s provládními vojenskými a zejména policejními jednotkami, které zůstaly loajální prezidentu Erdoganovi. V sobotu ráno již byla situace neudržitelná a vojáci se začali vzdávat bezpečnostním složkám věrným Erdoganovu režimu [1].

VICE-Převrat v Turecku selhal, podporovala ho jen malá část armády. Erdogan je zpátky u moci. Evropská unie si oddechla, ale i povzdechla. Migrace do EU tak bude pokračovat!


Nepřihlášený uživatel

#10393 Afghánský uprchlík se ve vlaku v Bavorsku oháněl sekyrou a řval „Alláhu Akbar

2016-07-20 13:00

VIDEO: Afghánský uprchlík se ve vlaku v Bavorsku oháněl sekyrou a řval „Alláhu Akbar“. Obohacené Německo je na nohou, neziskovky hodlají zažalovat policii za zastřelení útočníka! [CZ Titulky]


Německo je země zázraků z arabské pohádky Tisíce a jedné noci se vším všudy, all inclusive. Afghánský uprchlík nastoupil v severobavorském Wurzburgu do vlaku a začal se ohánět sekyrou a nožem [1]. Před útokem řval z plných plic „Alláhu Akbar“ a poté začal řádit. Sekyrou těžce zranil 3 osoby, které byly převezeny na jednotky intenzivní péče a jsou v ohrožení života. Více ve videu s českými titulky nahoře. Další oběť má bodná a řezná zranění. 14 lidí utrpělo šok a byli převezeni do nemocnic. Německá policie útočníka zastřelila. Vzápětí poté však policie zkonfiskovala a zabavila mobilní telefony všem cestujícím z vagónu, takže do této chvíle ani na YouTube nenajdete jediný záznam z incidentu. Německé úřady ve spolupráci s Googlem odstraňují videa z YouTube v živém čase a německým uživatelům blokují účty.


VICE-VIDEO: Afghánský uprchlík se ve vlaku v Bavorsku oháněl sekyrou a řval „Alláhu Akbar“. Obohacené Německo je na nohou, neziskovky hodlají zažalovat policii za zastřelení útočníka! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#10394 Svůj k svému, jak jinak! TOP09 LOUTKY TUPÉ

2016-07-20 13:02

Svůj k svému, jak jinak!

 Rozhovor Libuše Frantové z Parlamentních listů zaujme hned z několika důvodů. Jednak, že je veden s Tomášem Czerninem, potomkem slavného šlechtického rodu, což samo o sobě vyvolá u čtenáře nemalý zájem zvláště, když se dočte o jeho zajímavém životním příběhu od dětství do dnešních dnů. Jeho dětství a dospívání je místy dobrodružné, jindy téměř romantické, ale také možno říci odpovědně vytrvalé a k jeho původu pozoruhodné. Ale dost již chvály, vše se lze dočíst in natura v PL.cz [1].

     Osobně jsem zpočátku posuzoval životní dráhu Tomáše Czernina jako za celkem mimořádně zajímavou, naplněnou různými osobními, rodinnými a společenskými událostmi, abych v závěru rozhovoru své pozitivum k osobě T. Czernina velmi rychle přehodnotil. A to především proto, jaký postoj zaujal k otázce , jak vidí přímou volbu prezidenta. Nicméně, ani tento postoj, resp. názor ničím nepřekvapuje když   si uvědomíme, že pan Czernin dostal do života „knížecí“ rady od samotného Karla Schwarzenberga,  které časem vygenerovaly v názor, cituji: „…  jsem se domníval,   že naše demokracie není správná, že by měla být spíš podobná té švýcarské, tedy řízená zdola. Tento názor jsem v poslední době dost zkorigoval a považuji za fatální chybu i jen přímou volbu prezidenta republiky.“

VICE-Svůj k svému, jak jinak!


Nepřihlášený uživatel

#10395

2016-07-20 13:59

CZEXIT - nebojme se strašáků kvůli ekonomice


Nepřihlášený uživatel

#10396

2016-07-20 14:00

Kludne ju možete rozširit aj o NATO !

Nepřihlášený uživatel

#10397 Re: Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-20 14:31

#10388: - Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

 Začíná mě děsit to, že začínají útočit sami od sebe. Bez toho, aby zrovna včera nebo jindy volal kamsi do tramtárie a někdo ho radikalizoval. Tudíž na ně nikdo nikdy nepříjde. Je to prostě vnich. A hlavně se to tak nedramatizuje, když se řekne, že neměl napojení na IS. A je to jako ok. Mě se líbilo jedno přirovnání...dali by jste svému synovi nebo dceři bombón z mísy, kdyby jste věděli, že jsou mezi nimi třeba jen jeden otrávenej ? Zamyslete se tam nahoře..


Nepřihlášený uživatel

#10398

2016-07-20 16:26

Doufám,že celá unie brzo padne

Nepřihlášený uživatel

#10399 Re:

2016-07-20 18:16

kežby byl islámský teroristicky utok na gay pride 

 buzničky by aspon pobihaly po ulici ze strachu z muslimu 

A je tzv. vymalováno !!!

#10400 Re: Re: Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS

2016-07-20 19:21

#10397: - Re: Re: Sedmnáctiletý Afghánec napadl v německém vlaku cestující sekyrou. Našli u něj vlajku IS  

... jj, dneska na PRIMĚ - ve zprávách uvedli "jeho" video, které natočil pro IS, a kde sliboval smrt těm, kdo se ho ujali a ubytovali, že je podřízne u nich doma !!!

TAKŽE SLUNÍČKA: ... TADY TO MÁTE (včetně neziskovek a šmejdů z HATE FREE a REFUGEE WELCOME !!!)