Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10229 z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem,

2016-07-06 14:37

VIDEO z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem, protože by to bylo „Haram“ a proti Koránu!


Řádění muslimů v Britanistánu (již nemá v podstatě ani smysl hovořit o Velké Británii v jejím dnešním stavu) nebere konce. Internetem se teď šíří virální video, které zachycuje taxikáře a člena systému Uber v autě na ulici v Leicesteru, jak je úplně zděšen, když vidí muže a ženu se slepeckým psem a odmítne je nabrat [1]. Korán zakazuje věřícím kontakt se psem (je to „haram“), s výjimkou psů hlídacích a ovčáckých. Video pořídili Charles Bloch (student De Montfort University) a jeho přítelkyně Jessica Graham. Ústředním bodem incidentu je slepecký vodící retrívr jménem Carlo.


VICE-VIDEO z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem, protože by to bylo „Haram“ a proti Koránu!

Odpovědi

islám do evropy nepatři
Nepřihlášený uživatel

#10232 Re: z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem,

2016-07-06 15:33:12

#10229: - z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem, 

 to je šmejd ten muslim se divim že ho vedouci nevirazi z prace zasraneho muslima zavolal bych jeho vedoucimu a šmejd by hned byl vyhozen z prace a pokud ne tak na něho pustim psa ad ho rozkouše svině černa muslimska ten bude brzy zase na socialce kdiby se  takhle choval v praci někdo v česku tak bude vyhozen hnedka 


Nepřihlášený uživatel

#10253 Re: z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem,

2016-07-08 14:10:16

#10229: - z Britanistánu: Muslimský taxikář odmítl nabrat zákazníka se slepeckým psem, 

 Chápu, že nestojí o to, aby mu do taxíku lezli smradlaví čokli, ten puch tam, všude chlupy, kdo to má po těch hovadech čistit, nicméně u asistenčních psů bych udělal výjimku. Ti lidi je nemají jen tak pro zábavu a je to zpravidla jediný způsob, jak se mohou jakžtakž pohybovat městem.