Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10157 Re: Arménská genocida

2016-07-02 09:27

#9972: Tomáš Vališ - Arménská genocida 

Německá policie chrání poslance tureckého původu kvůli genocidě

Jedenácti německým zákonodárcům tureckého původu, kteří před dvěma týdny hlasovali pro uznání arménské genocidy, přidělila policie osobní ochranu poté, co jim vyhrožovali zabitím. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan tyto zákonodárce minulý týden tvrdě zkritizoval a označil je za „prodlouženou ruku kurdských teroristů“. „Jejich krev je zkažená,“ řekl o nich. Tohle jsou ti mírumilovní islámští Tuři, které zve Merkelbába do Ojropy?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10158

2016-07-02 11:03:36

volebni podvod v rakousku neprošel 

 volte norberta hofera 


Nepřihlášený uživatel

#10196 Re: Re: Arménská genocida

2016-07-04 11:49:43

#10157: - Re: Arménská genocida 

 Krátká anketa Turci o Evropě!!!

To mě stačí Bohatě abych věděl že Všichni co věří v Islám nemají s mojí kulturou co společného!!!

Nejsem Rasista nevadí mě nikdo ISLÁM je IDEOLOGIE ne rasa!!!

Islám není slučitelný a jako Víru jí nelze brát pokud má po staletí oporu v Zákonu Islámském kterým podřizují vše ve svém Okolí!!!

Pokud jejich víra Degraduje ŽENY a nehlásá rovnost v Zákoně a před Bohem Nechci žádné takové Zřízení, Ideologii která pohrdá člověkem a vytváří Lidi druhé kategorie a upírá jím život jako takový!!! Nechci být Otrokem Islámu ani New World Order či Vládě Elit!!! Nechci nic Takového ani pro moje Děti, Národ, Zemi ani budoucím generacím!!!

https://www.youtube.com/watch?v=MOHkGaNV1Fk


Nepřihlášený uživatel

#10198 Re: Re: Arménská genocida

2016-07-04 23:03:56

#10157: - Re: Arménská genocida 

 Oni chtějí potrestat své soukmenovce za to,že vyjádřili svůj názor a to po stu letech,kdy tito současní Turci nebyli na světě.Názorem uznali,že byli krutí,že vraždili. Co jsou schopni udělat v současné době,když tenkrát přes milion Arménu klidně povraždili a dnes se jim nelíbí,že někdo z jejích krve,řad,vyřkl nahlas pravdu. Pokud jsou schopni zabít v současné době za názor po stu letech, že jejich předci vraždili bezbranné lidi,čeho jsou schopni dnes,když by si někdo mohl myslet,třeba Merklová,že se do,Evropy integrovali? Pokud dnes chtějí zabíjet za názor od svých soukmenovců,tak to o integraci těchto lidí do Evropy o něčem vypovídá.Jsem ráda,že naši předci něčeho podobného nebyli schopni.Dnes vidím Rusko,že se integrovalo a to tak,když sem přišli s vojenskou municí,tak tu genocidu národu neprovedli,přesto mohli. U Turka bych si s tímto v dnešní době nebyla moc jista,těm sto let nic neříká,jsou schopni vraždit stále.