MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 16:13

#84516: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak jsme psal, máte zkreslenou představu. Co odmítáme je živelnost, to je naprosto zřejmé, ale činy logicky migraci velmi podporujeme a to jak v rámci obcí uvnitř státu, tak i v rámci mezi státní migrace. Je to naše přirozená věc, masová turistika a navracení se turistů na stejná místa je toho dokladem. Byť logicky existují lidé, kteří nikdy nikam necestují, neberu jim to, ale přirozeností lidí je zvídavost. Navíc je to velmi závislé na věku, sociálních podmínkách a také např. jazykových znalostech. 

Ročně se v rámci EU přestěhuje mezistátně!!!!! 500 000 lidí a EU má 540 mil. obyvatel. Bez tzv. migrační krize přicházelo do EU 500 000 lidí ročně a vyplňovali přirozený demografický úbytek lidí v EU. 

Z Ruska emigrovalo jen v loňském roce 300 000 lidí a jen do USA jistě v drtivé většině vysokoškoláků, kteří odcházeli již s jistým pracovním uplatněním či na studia. Celkovou migraci Rusko nezveřejňuje, ale může být až na úrovni 600 000 lidí (pokud jsou to všechno vysokoškoláci a je to pravděpodobné, je to děsivá vizitka pro Rusko a čekají Rusko obrovské problémy v budoucnu), přičemž je klidně možné, že 200 000 jich přišlo do EU a tvořili tedy celou jednu pětinu imigrantů, neboť drtivá většina migrace z Ruska do EU je skutečně nelegální žijí zde na "turistické vízum", nazažádají o politický azyl, ale skutečně ilegálně parazitují na demokracii fungování v šedé ekomice a zločinnosti.  

Netvařme se tedy, že migrace obyvatel je něco nepřirozeného, škodlivého, co "nikdo nechce" a to nejen na úrovni obcí, měst, států EU či Euro-atlantické civilizace, ale také i mezi-kulturní migrace. Lidé, kteří více jak 3 000 let rozvíjejí tento svět (jen v psaných dějinách) jsou především emigranté či imigranté, to je realita, peciválové svět kupředu neposouvají, na tom se určitě shodneme.

Bohužel jako vše je to věc "dvousečná", tedy platí to, že imigranty jsou i skuteční masoví zločinci typu Lenina či Uljanova nebo jak se to odporné zločineckého hovado samo nazývalo nebo Hitlera. 

Co se týče teroristů z arabského světa, díky tomu, že jsme žil v normalizaci vím naprosto bezpečně, že komunisté teroristy školili. Dokonce někteří studenti z techniky se objevili vedle Asada a byli to ti, na kterých už tehdy bylo poznat, že je to odporná pakáž. 

https://youtu.be/G1L4GUA8arY

Odpovědi

islám je zločinna ideologie

#84520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 19:32:16

#84517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 a u muslimu se ti sedi dobře take podporuješ právo šária a jihad stejně tak jako bohuslav sobotka mě migrace nevadi pokud nejde o islámskou migraci to je kultura vrahu nasilniku pedofilu a naboženske nenavisti a nechci žit v době kdy jednoho dne budou myt černoši většinu v našem statě abych se bal chodit ven aby mě někdo  neokradl nezmlatil nebo zabil jen kvuly multikulturalismu kterej potporujete pokud budou myt jednoho dne v česku černoši většinu tak si zažadam o azyl bud v rusku japonsku nebo v čině