MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

atomovka na muslimy

#84501 Re: Re: Re:

2016-06-11 14:33

#84467: Lawrence z Arábie - Re: Re:  

 neboj nebudem štěkat pořad jen do te doby než slimaci podřiznou všechny sluničkaře a potom začne opravdova válka a poznate silu bělochu a to poznaš velmy rychle až budou padat atomovky k čemu armadu islámistu kvalita převaži kvantitu za par let nebude existovat ani arabie a na mistě dnešni mekky bude jen dira do pekla 


Nepřihlášený uživatel

#84502 Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 14:52

#84499: muslimové budou brzy litovat že si troufly na bělochy - Re: Re: Re:  

 Problém s vámi idioty je, že nejste schopni oddělit zločince od muslimů a žijete v šílené představě, že 1,6 mld. lidí, kteří se hlásí k islámu jsou zločinci. Je zvláštně, že vlastni nikdo z těchto muslimů nesměřuje do onoho chalífátu zločinců, přestože jim v tom vůbec nic nebrání, ale je velmi podivné, že v ČR vstoupilo do KSČ 1,2 mil. lidí ačkoliv drtivou většinu k této hanebnosti nikdo nenutíl, např. komunistu a dnes již i nácka Miloše Zemana, nebo např. soudruha Rusnoka, StBáky Laubeho a Komorouse, atd. atd. stejně nikdo nenutil psát idiota Ovčáčka lži v bulváru Halo noviny. 

Tedy mluvte vy nebetyčné komunistické hovado za sebe, nemluvte za druhé a už vůbec druhé netahejte do nějakého zabíjení. 


Nepřihlášený uživatel

#84503 Re: Re:

2016-06-11 14:54

#84477: Martin Juráš - Re:  

 

Esence češství?

2016-06-10 15:41

 

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev. 


Nepřihlášený uživatel

#84504 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 14:55

#84476: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Vaše starost je vskutku dojemná :-)

V EU žije 540 mil. lidí a vy toužíte po Brexitu :-).  V USA žije cca 340 mil. a po USA se pohybuje cca 7 mil. lidí, kteří nemají legální způsob obživy, neboť nemají zelenou kartu, není to nic divného, divného byl komunistický koncentrák, který stejně nezabránil tomu, aby sem naskákalo 500 000 !!!!! rusáků za jediný den. 

Mimochodem k islámu se hlási cca 1,6 mld. lidí dle vcelku důvěryhodného uvěřitelného zdroje, tedy myslet si, že jsou všichni teroristé je absurdní a myslet si, že nám chtějí ukrást naše sekularizované svobody je také absurdní. 

Pokud máte onu starost o bezpečnost, musíte se ptát, jak islámské státy kooperují s euro - atlantickou civilizací a jak plní dohody o zbrojení a jak cvičí armády, připadně zdali doružují standardy obchodování se strategickými surovinami,  to je skutečná starost o Evropu a o její hodnoty.

Z oněch 1,6 mld. lidí se do teroristického chalífátu opravdu nehrne vůbec nikdo. 


Nepřihlášený uživatel

#84505 StBáci Laube a Komorous to opravdu není asi žádná sranda.....

2016-06-11 14:57

....pevně doufám, že to Sobotka má v rukách je to způsob, jak se právě této pakáže zbavit, včetně logicky Chovance. Tedy bude je hájit tak dlouho, dokud "dokumenty jako budou vypadat smysluplně" pak musí prohlásit, že ho podvedli a dokumenty, které mu předložily se tedy staly naprosto nedůvěryhodnými a stejně tak tedy i jejich autoři. Bylo by to skvělé, kdyby to tak dopadlo. StBáků Komorouse a Laubeho se nepodařilo zbavit nikomu. Je naprosto jasné, že v té chvíli  nastoupí ovar - tedy gratulant komunistickému bulváru a těžká váha KGBácí, kteří se to doho jistě vkládají už nyní. Budou se ovšem muset přitom rozkrýt, stejně jako bude rozkryta spoluráce Miloše Zemana s touto pokáží. Bude se to snažit bagatelizovat a jistě zase jeho debilním voličům bude cosi nalhávat, že to nejsou KGBáci, že to nejsou zločinci atd. 

Činnost Šlachtova útvaru má miliardovou hodnotu, reorganizace je krok do tmy, říká Ivan Gabal

V policii vzniká mocenské centrum, v novém útvaru hrozí úniky informací, říká vrchní žalobce Ištvan

Zajímavé je to, co zaznívá, že ona reorganizace vlastně nedefinuje žádné principy z kterých by se vyšlo a které by tedy měly zlepšit práci policie. Sobotka ovšem ale mluví o tom, že police potřebuje "reformu", ale ani on nikdy nezmínil jakou. 


Nepřihlášený uživatel

#84506 Re: Re: Re: Re: Vám v tom rusákově ruský trolle hrabe opravdu řádně.....

2016-06-11 15:00

#84501: atomovka na muslimy - Re: Re: Re:  

 .....jen co je pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#84507 Kam ten rusákov bude prodávat je opravdu záhada.....

2016-06-11 15:02

Firmy BP a Eni našly u Egypta rozsáhlé ložisko zemního plynu

....proto nejspíš kolem sebe tak kopou. 


Nepřihlášený uživatel

#84508 Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen .....

2016-06-11 15:04

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

....nový zlatý standard rusáckých bonů. Jistě si mnozí čtenáři i této diskuse vzpomenou, jak ruští trollové prorokovali ony pády amerického dolaru, zlatý standard rusáckých bonů a nekonečný blahobyt na tom postavený v rusákově. 

Za tu dobu se např. stalo to, že Elonu Muskovi přistávají první stupně rakety na plovoucí plošinu, na zálohách na auto miliardy korun na zálohách a zdánlivě idiotský nápad na jeho osobní vysokorychlostní přepravu se dnes už jako naprostá hovadina nejeví. 

https://www.youtube.com/watch?v=tU1b1H2EWU4

Za stejnou dobu Vláďa Iljič Putin ukradl Krym s 25 000 vojáky, což je dle střízlivých odhadů počet zločinců z IS a rozpouta válku na východě Ukrajiny. V rusákově vyrobili 20 tanků armata a jezdí s nimi po přehlídkách. V Sýrii spotřebovali všechnu jejich "supre přesnou munici" byť nenaváděnou munici, kterou její přesnost dělá správný čas shozu jak za II. světové války. Že přitom pozabíjeli desítky tisíc civilních obyvatel, to je zjevně rusákům naprosto lhostejno. 

Vláďa Iljič Putin taky přišel s "nápadem" jak nahradit "výpadek" jejich benzinové pumpy, budou prodávat ekologické potraviny :-) a jejich národní ropná společnost vykázala menší zisk než karusel pravděpodobně ruského bílého koně Babiše, byť se zpráva o zisku rusácké společnosti nejeví úplně uvěřitelnou, přeci jen je stále rusákov komunistickou zemí, kde zítra znamená včera. 

Zisk největší ruské ropné firmy propadl o 75 procent

 


Nepřihlášený uživatel

#84509 Re:Komunisticky opilec Virozonovic a otvirac pokladu dostal v Armenii soudek s transfuzi...

2016-06-11 15:06

#84505: - StBáci Laube a Komorous to opravdu není asi žádná sranda..... 

 Ovar po te co dostal 400 litru armenskeho konaku,bude nejmene mesic mrtvy ptak. Neverte tomu ze ten soudek ten alkoholik nepribalil v Armenii jako sve zavazadlo.Ovcacek mu pomahal.


Nepřihlášený uživatel

#84510 Re: Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen .....

2016-06-11 15:22

#84508: - Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen ..... 

 Až v rusákově za 20 let postaví funkční železniči do Číny jak prorokoval blizký kamarád soudruha Miloše Zemana KGBák Jakunin, tak v té době už bude mít Musk nejspíš lidi stabilně na Měsící a minimálně automaty na Marsu. 

islám je zločinna ideologie

#84511 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:22

#84504: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 jak řekla klára samková islám je totalitni zločinna ideologie stejna jako byl fašismus a komunismus 


Nepřihlášený uživatel

#84512 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:25

#84511: islám je zločinna ideologie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je otázka, islámské státy gulagy na masové vraždění nezavedly, proto také demokracie přes veškerou obezřetnost se snaží vztahy s islámskými státy kultivovat, např. proto, že jsou mnohdy schopny plnit mezinárodní smlouvy i o zbrojení, jsou schopny kultivovaně obchodovat, atd. Rusko např. smlouvy o zbrojení v podstě už dlouhodobě neplní a o kultivovaném obchodu se tam nedá mluvit ani ve snu, viz. onen dluh 5 mld. korun, který tam soudruh Zeman se soudruhy Nejedlým a Mynářem s jejich společným řídícím údem (orgánem) řešili. 

Velmi se obávám, že Samková je především hloupá a spíše bych řekl, že nemá o islámu žádné skutečné znalosti.

Důvodem jejího výroku, který jí přisuzujete a je klidně možné, že tak vůbec nezazněl, je vyvolávat strach, tedy typicky komunisticko-nacistická praktika, neboť to co si bylo možné z jejiho výroku ať už si jej pamatujeme tak či tak, zapamatova je především vyvolávání nenávisti a strachu. 

Samková se tedy především chtěla dostat do novin, aby měla co "prodávat", tedy vysloužit si nějakou "pozvánku" na placenou akci. 

Mimochodem základem islámu je desatero stejně jako je základem židovtví i křesťanství, ale to je evidentně pod rozlišovací schopnost šílené Samkové. Mimochodem desatero je základem i sekularizovaných svodob v celé euro - atlantické civilizaci, přestože by se tomu komunisté jistě velmi bránili a argumentovali, že to není možné. 


Nepřihlášený uživatel

#84513 Ruský troll Miloš Zeman je opravdu neskutečný žvanil a lhář....

2016-06-11 15:30

....pokud vůbec Tiso měl účast na odeslání slováků s židovskou národností či předky do koncentračních táborů, rozhodně to nebylo do Německa, jak idiotský žvanil Zeman tvrdil v projevu v Lidicích a co je také vcelku možné, že nad tím ani neměl výkonnou moc, ale idiot Zeman prostě musí mlít pantem a pronášet ty jeho debility, které pak relativizují skutečné zločiny a skutečné hodnoty a to přesto, že je naprosto jasné, že Kotleba je hovado a DSSS je to samé všechny možné nemožné Konvičkovy spolky či politické strany. 

"Osudná morální a politická křižovatka čekala na Tisa na jaře roku 1942. Ve vnitropolitické krizi s premiérem Vojtechem Tukou nijak nezabránil postupné násilné deportaci asi 60 000 slovenských Židů do nacistických vyhlazovacích táborů (19 transportů do Osvětimi a 38 do Treblinky). Ani sám Hitler nečekal tak lehké vydání Židů ke „konečnému řešení“ ze země vedené knězem a ve své knize „Monology ve vůdcově hlavním stanu“ to lapidárně komentuje: „Je zajímavé, jak nám ten farář - Tiso - poslal Židy.“


Nepřihlášený uživatel

#84514 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:43

#84512: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 jediny kdo vovalava strach je ten kdo podporuje imigraci muslimu do evropy to je ale nahoda před migračni krizy byl klid a najednou jsou všichni lide kteři nechtěji imigranty xenofobove rasiste nackove extremiste islamofobove takže podle vas jsou přes 80 procent evropanu xenofobove rasiste extremiste nackove islamofobove kdybych byl nacek tak jsem davno ve vězeni pomatenče nacek jste vy 


Nepřihlášený uživatel

#84515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:58

#84514: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A kdo to je, kdo vyvolává migrační krizi? Kdo jí podporuje?  Neexistuje politik který by vybízel k migraci a už vůbec ne k masové migraci, přestože to budete přisuzovat Merkelové. 

Migraci obyvatel vždy vyvolávají rozdíly v životních podmínkách, nikoli to, že by někdo říkal "přijďte" či "nechoďte", ani to nedá do pohybu statisíce lidí. 

Věcně se ve správě věřejného prostoru ale skutečně probírá (diskutuej), jak přiákat lidi vzdělané, platí to od úrovně obcí (proto jsou na západě vesnice a městečka tak upravená, neboť v zavšivené vesnici nebude chtít žít dobrý praktický lékař, zubař, právník, ale ani kadeřník, řezník, drogista atd. natož učitel, kněz, či třeba policista) přes města, až po úroveň státu. 

Vaše představa, že 80 % lidí odmítá migraci je mírně řečeno zkreslená.  Co možná odmítáme ve vámi uvdeném objemu je živelná migrace a to je logické. Vlastní migraci obyvatel po Evropě drtivá většina obyvatel Evropy považuje za prospěšnou, neboť bez migrace by Evropa neprošla a neprocházela rozvojem, jakým prochází a jakým prochází obecně Euro-Atlantická civilizace. Je to naše základní zkušenost - chodit na zkušenou a dozvídat se o pro nás nových krajích od lidí, kteří v nich vyrostli. 

Já jsem přesvědčen, že živelnou migraci vyvolalo Rusko, má k tomu dostatek prostředků, komunistické státy navíc školily masově v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a titíž lidé, kteří to vymysleli, tedy KGBáci dnes sedí v Kremlu a řekl bych, že tuto maso teroristů Rusko aktivovalo. Je to jistě poněkud "konspirační teorie", ale vyplývá ze zkušenosti s komunisty a komunismem a jaká zvěrstva dokáže komunismus produkovat. 

Skělé na demokracích je, že i z takové věci dovedou soustavnou prací udělat věc pozitivní. Vzít to jako výzvu, novou zkušenost a pokusit se jí zvládnout. Kde je dnes "migrační krize", kde jsou dnes témata idiota Miloše Zemana, kde je jeho "válčení" drony? Zdegeneroval k nápadu, že proti pěti migrantů nasadí hasiče, vždyť je to opravdu idiot.

Nejlépe je to poznat na rusácké trollí propagandě, která už produkuje jen vyložené lži, už vlastně nemá ani reálný základ, na kterém by fabulovali ty jejich bláboly. 


Nepřihlášený uživatel

#84516 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 16:05

#84515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ale hovno teroristy vytvořila americka vlada a cia a migraci lide nepodporujou pokud nevěřiš běž se zeptat lidi ja to udělal ptal jsem se všude a skoro nikdo je nechce 


Nepřihlášený uživatel

#84517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 16:13

#84516: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak jsme psal, máte zkreslenou představu. Co odmítáme je živelnost, to je naprosto zřejmé, ale činy logicky migraci velmi podporujeme a to jak v rámci obcí uvnitř státu, tak i v rámci mezi státní migrace. Je to naše přirozená věc, masová turistika a navracení se turistů na stejná místa je toho dokladem. Byť logicky existují lidé, kteří nikdy nikam necestují, neberu jim to, ale přirozeností lidí je zvídavost. Navíc je to velmi závislé na věku, sociálních podmínkách a také např. jazykových znalostech. 

Ročně se v rámci EU přestěhuje mezistátně!!!!! 500 000 lidí a EU má 540 mil. obyvatel. Bez tzv. migrační krize přicházelo do EU 500 000 lidí ročně a vyplňovali přirozený demografický úbytek lidí v EU. 

Z Ruska emigrovalo jen v loňském roce 300 000 lidí a jen do USA jistě v drtivé většině vysokoškoláků, kteří odcházeli již s jistým pracovním uplatněním či na studia. Celkovou migraci Rusko nezveřejňuje, ale může být až na úrovni 600 000 lidí (pokud jsou to všechno vysokoškoláci a je to pravděpodobné, je to děsivá vizitka pro Rusko a čekají Rusko obrovské problémy v budoucnu), přičemž je klidně možné, že 200 000 jich přišlo do EU a tvořili tedy celou jednu pětinu imigrantů, neboť drtivá většina migrace z Ruska do EU je skutečně nelegální žijí zde na "turistické vízum", nazažádají o politický azyl, ale skutečně ilegálně parazitují na demokracii fungování v šedé ekomice a zločinnosti.  

Netvařme se tedy, že migrace obyvatel je něco nepřirozeného, škodlivého, co "nikdo nechce" a to nejen na úrovni obcí, měst, států EU či Euro-atlantické civilizace, ale také i mezi-kulturní migrace. Lidé, kteří více jak 3 000 let rozvíjejí tento svět (jen v psaných dějinách) jsou především emigranté či imigranté, to je realita, peciválové svět kupředu neposouvají, na tom se určitě shodneme.

Bohužel jako vše je to věc "dvousečná", tedy platí to, že imigranty jsou i skuteční masoví zločinci typu Lenina či Uljanova nebo jak se to odporné zločineckého hovado samo nazývalo nebo Hitlera. 

Co se týče teroristů z arabského světa, díky tomu, že jsme žil v normalizaci vím naprosto bezpečně, že komunisté teroristy školili. Dokonce někteří studenti z techniky se objevili vedle Asada a byli to ti, na kterých už tehdy bylo poznat, že je to odporná pakáž. 

https://youtu.be/G1L4GUA8arY


Nepřihlášený uživatel

#84518 Ten člověk evidentně lže jak ruský troll Miloš Zeman.

2016-06-11 17:22

"Proč by měla podle vás Velká Británie opustit Evropskou unii?
To je úplně jednoduché: protože by to bylo lepší pro Británii. Pokud jste v Evropské unii, nemůžete například uzavírat obchodní dohody s ostatními státy přímo, ale všechno za vás vyjednává Unie. Vzniká tak jeden blok, v němž se smazávají rozdíly mezi zájmy a potřebami členů."

Dokladem jeho lhaní je např. i to, že sem odporný zločinec Miloš Zeman přitáhl bandu čínských miliciánářů a zpravodajců a jeho poskok se právě při uzavírání smlouvy s touto pakáží přiznal k tomu, že spáchali se Zemanem vlastizradu v případě Zemana tedy velezradu

Viz. ona zvrácená představa marx-leninského komunistického nácka Miloše Zeman o "ČR jako bráně číny do Evropy". Kdo si na ty bláboly dnes vzpomene. 

Tedy smlouvy si státy EU mohou bezpochyby rozvíjet a uzavírat dle libosti. Co ale platí, že smlouvy v rámci EU jsou dané, ale také se stále průběžně rozvíjí celou prací EU (EP, Evropské rady, Radami ministrů, EK atd.), jedná se o volný obchodní prostor :-). To, že musí dovozce např. zajistit "kvalitu" - přesněji bezškodnost toho, co dováží do volného prostoru EU je naprosto jasné, neboť to může dále v prostoru EU již volně distribuovat. 


Nepřihlášený uživatel

#84519

2016-06-11 19:13

Mrdky havlistický!

islám je zločinna ideologie

#84520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 19:32

#84517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 a u muslimu se ti sedi dobře take podporuješ právo šária a jihad stejně tak jako bohuslav sobotka mě migrace nevadi pokud nejde o islámskou migraci to je kultura vrahu nasilniku pedofilu a naboženske nenavisti a nechci žit v době kdy jednoho dne budou myt černoši většinu v našem statě abych se bal chodit ven aby mě někdo  neokradl nezmlatil nebo zabil jen kvuly multikulturalismu kterej potporujete pokud budou myt jednoho dne v česku černoši většinu tak si zažadam o azyl bud v rusku japonsku nebo v čině 

Patriot

#84521

2016-06-11 20:08

Havlisti budou souzeni za vlastizradu!

Ivan

#84522 Re: Re: Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-11 20:23

#84495: - Re: Re: Re: Re: Esence češství? 

 Zalez havlistická mrtko!

islámská evropa je konec světa

#84523 Re:

2016-06-11 20:26

#84521: Patriot -  

 pokud evropu ovladne islám tak nikdo souzenej nebude protože to bude konec lidstva protože v evropě jsou hromada jadernych zbrani a nejvice jadernych zbrani v evropě jsou v anglii a francii asi přes 500 to je vic než dost na zničeni lidstva a pokud se k tomu dostanou radikalove což je pod vladou islámu velmy realne tak cil islamistu bude usa rusko a izrael to jsou země ktere muslimové nejvice nenavidi a take to jsou země z největšim arzenalem jadernych zbrani a nastane jaderna valka kterou zřejmě nikdo nepřežije bude to na zpusobu černobilu a hirošimy trosky budou po celem světě a zbitek lidi kterej to přežije bude žit v bidě a potom se začnou lide zabijet mezi sebou kvuli jidlu a vodě bude se take šiřit kanibalizmus protože hlad donuti lidi zabijet jeden druheho ani bohati lide se nezachrani protože tihle lide budou umirat jako prvni budou předhozeni masam hladovych lidi a budou si přat aby se nikdy nenarodily a takhle dopadne každej člověk řeknu ještě tohle člověk kterej vytvaři chaos ten v něm zahyne 

Jelena

#84524 Takový bordel tu ty havlistické kurvy chtějí!

2016-06-11 20:52

Znásilnili mě, nahlásila Nizozemka v Kataru. Zadrželi ji kvůli cizoložství


Nepřihlášený uživatel

#84525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-12 04:19

#84520: islám je zločinna ideologie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .: Re: Re:  

 Neni co bych měnil, zit v představě ze 1,6mld. lidi jsou zločinci je blaznive, obzvláště když i islámu je základem desatero. Tedy rekl bych ze vám vadí v podstate kazdy, rekl bych, ze to z vašich prispevku přímo cisi.

Shodnu se ale s vami, ze mi samozřejmě vadi zlocinnost. Vadi mi samozřejmě velmi zlocinnoct vydavana za cnost komunismus, fasismus ci libovolná zlocinnost na pozadí libovolne sekty, at uz se jedna o komunisty, nacisty nebo sekty libovolného náboženství. Vím ovšem bezpecne např to, ze Milos Zeman je příkladem zločince na pozadí komunismu a nacismu.