MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:58

#84514: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A kdo to je, kdo vyvolává migrační krizi? Kdo jí podporuje?  Neexistuje politik který by vybízel k migraci a už vůbec ne k masové migraci, přestože to budete přisuzovat Merkelové. 

Migraci obyvatel vždy vyvolávají rozdíly v životních podmínkách, nikoli to, že by někdo říkal "přijďte" či "nechoďte", ani to nedá do pohybu statisíce lidí. 

Věcně se ve správě věřejného prostoru ale skutečně probírá (diskutuej), jak přiákat lidi vzdělané, platí to od úrovně obcí (proto jsou na západě vesnice a městečka tak upravená, neboť v zavšivené vesnici nebude chtít žít dobrý praktický lékař, zubař, právník, ale ani kadeřník, řezník, drogista atd. natož učitel, kněz, či třeba policista) přes města, až po úroveň státu. 

Vaše představa, že 80 % lidí odmítá migraci je mírně řečeno zkreslená.  Co možná odmítáme ve vámi uvdeném objemu je živelná migrace a to je logické. Vlastní migraci obyvatel po Evropě drtivá většina obyvatel Evropy považuje za prospěšnou, neboť bez migrace by Evropa neprošla a neprocházela rozvojem, jakým prochází a jakým prochází obecně Euro-Atlantická civilizace. Je to naše základní zkušenost - chodit na zkušenou a dozvídat se o pro nás nových krajích od lidí, kteří v nich vyrostli. 

Já jsem přesvědčen, že živelnou migraci vyvolalo Rusko, má k tomu dostatek prostředků, komunistické státy navíc školily masově v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a titíž lidé, kteří to vymysleli, tedy KGBáci dnes sedí v Kremlu a řekl bych, že tuto maso teroristů Rusko aktivovalo. Je to jistě poněkud "konspirační teorie", ale vyplývá ze zkušenosti s komunisty a komunismem a jaká zvěrstva dokáže komunismus produkovat. 

Skělé na demokracích je, že i z takové věci dovedou soustavnou prací udělat věc pozitivní. Vzít to jako výzvu, novou zkušenost a pokusit se jí zvládnout. Kde je dnes "migrační krize", kde jsou dnes témata idiota Miloše Zemana, kde je jeho "válčení" drony? Zdegeneroval k nápadu, že proti pěti migrantů nasadí hasiče, vždyť je to opravdu idiot.

Nejlépe je to poznat na rusácké trollí propagandě, která už produkuje jen vyložené lži, už vlastně nemá ani reálný základ, na kterém by fabulovali ty jejich bláboly. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84516 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 16:05:20

#84515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ale hovno teroristy vytvořila americka vlada a cia a migraci lide nepodporujou pokud nevěřiš běž se zeptat lidi ja to udělal ptal jsem se všude a skoro nikdo je nechce