MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84512 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:25

#84511: islám je zločinna ideologie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je otázka, islámské státy gulagy na masové vraždění nezavedly, proto také demokracie přes veškerou obezřetnost se snaží vztahy s islámskými státy kultivovat, např. proto, že jsou mnohdy schopny plnit mezinárodní smlouvy i o zbrojení, jsou schopny kultivovaně obchodovat, atd. Rusko např. smlouvy o zbrojení v podstě už dlouhodobě neplní a o kultivovaném obchodu se tam nedá mluvit ani ve snu, viz. onen dluh 5 mld. korun, který tam soudruh Zeman se soudruhy Nejedlým a Mynářem s jejich společným řídícím údem (orgánem) řešili. 

Velmi se obávám, že Samková je především hloupá a spíše bych řekl, že nemá o islámu žádné skutečné znalosti.

Důvodem jejího výroku, který jí přisuzujete a je klidně možné, že tak vůbec nezazněl, je vyvolávat strach, tedy typicky komunisticko-nacistická praktika, neboť to co si bylo možné z jejiho výroku ať už si jej pamatujeme tak či tak, zapamatova je především vyvolávání nenávisti a strachu. 

Samková se tedy především chtěla dostat do novin, aby měla co "prodávat", tedy vysloužit si nějakou "pozvánku" na placenou akci. 

Mimochodem základem islámu je desatero stejně jako je základem židovtví i křesťanství, ale to je evidentně pod rozlišovací schopnost šílené Samkové. Mimochodem desatero je základem i sekularizovaných svodob v celé euro - atlantické civilizaci, přestože by se tomu komunisté jistě velmi bránili a argumentovali, že to není možné. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84514 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 15:43:44

#84512: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 jediny kdo vovalava strach je ten kdo podporuje imigraci muslimu do evropy to je ale nahoda před migračni krizy byl klid a najednou jsou všichni lide kteři nechtěji imigranty xenofobove rasiste nackove extremiste islamofobove takže podle vas jsou přes 80 procent evropanu xenofobove rasiste extremiste nackove islamofobove kdybych byl nacek tak jsem davno ve vězeni pomatenče nacek jste vy