MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84508 Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen .....

2016-06-11 15:04

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

....nový zlatý standard rusáckých bonů. Jistě si mnozí čtenáři i této diskuse vzpomenou, jak ruští trollové prorokovali ony pády amerického dolaru, zlatý standard rusáckých bonů a nekonečný blahobyt na tom postavený v rusákově. 

Za tu dobu se např. stalo to, že Elonu Muskovi přistávají první stupně rakety na plovoucí plošinu, na zálohách na auto miliardy korun na zálohách a zdánlivě idiotský nápad na jeho osobní vysokorychlostní přepravu se dnes už jako naprostá hovadina nejeví. 

https://www.youtube.com/watch?v=tU1b1H2EWU4

Za stejnou dobu Vláďa Iljič Putin ukradl Krym s 25 000 vojáky, což je dle střízlivých odhadů počet zločinců z IS a rozpouta válku na východě Ukrajiny. V rusákově vyrobili 20 tanků armata a jezdí s nimi po přehlídkách. V Sýrii spotřebovali všechnu jejich "supre přesnou munici" byť nenaváděnou munici, kterou její přesnost dělá správný čas shozu jak za II. světové války. Že přitom pozabíjeli desítky tisíc civilních obyvatel, to je zjevně rusákům naprosto lhostejno. 

Vláďa Iljič Putin taky přišel s "nápadem" jak nahradit "výpadek" jejich benzinové pumpy, budou prodávat ekologické potraviny :-) a jejich národní ropná společnost vykázala menší zisk než karusel pravděpodobně ruského bílého koně Babiše, byť se zpráva o zisku rusácké společnosti nejeví úplně uvěřitelnou, přeci jen je stále rusákov komunistickou zemí, kde zítra znamená včera. 

Zisk největší ruské ropné firmy propadl o 75 procent

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84510 Re: Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen .....

2016-06-11 15:22:03

#84508: - Zdá se, že 66 rusáckých bonů za jedinou skutečnou americkou minci je onen ..... 

 Až v rusákově za 20 let postaví funkční železniči do Číny jak prorokoval blizký kamarád soudruha Miloše Zemana KGBák Jakunin, tak v té době už bude mít Musk nejspíš lidi stabilně na Měsící a minimálně automaty na Marsu.