MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84505 StBáci Laube a Komorous to opravdu není asi žádná sranda.....

2016-06-11 14:57

....pevně doufám, že to Sobotka má v rukách je to způsob, jak se právě této pakáže zbavit, včetně logicky Chovance. Tedy bude je hájit tak dlouho, dokud "dokumenty jako budou vypadat smysluplně" pak musí prohlásit, že ho podvedli a dokumenty, které mu předložily se tedy staly naprosto nedůvěryhodnými a stejně tak tedy i jejich autoři. Bylo by to skvělé, kdyby to tak dopadlo. StBáků Komorouse a Laubeho se nepodařilo zbavit nikomu. Je naprosto jasné, že v té chvíli  nastoupí ovar - tedy gratulant komunistickému bulváru a těžká váha KGBácí, kteří se to doho jistě vkládají už nyní. Budou se ovšem muset přitom rozkrýt, stejně jako bude rozkryta spoluráce Miloše Zemana s touto pokáží. Bude se to snažit bagatelizovat a jistě zase jeho debilním voličům bude cosi nalhávat, že to nejsou KGBáci, že to nejsou zločinci atd. 

Činnost Šlachtova útvaru má miliardovou hodnotu, reorganizace je krok do tmy, říká Ivan Gabal

V policii vzniká mocenské centrum, v novém útvaru hrozí úniky informací, říká vrchní žalobce Ištvan

Zajímavé je to, co zaznívá, že ona reorganizace vlastně nedefinuje žádné principy z kterých by se vyšlo a které by tedy měly zlepšit práci policie. Sobotka ovšem ale mluví o tom, že police potřebuje "reformu", ale ani on nikdy nezmínil jakou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84509 Re:Komunisticky opilec Virozonovic a otvirac pokladu dostal v Armenii soudek s transfuzi...

2016-06-11 15:06:21

#84505: - StBáci Laube a Komorous to opravdu není asi žádná sranda..... 

 Ovar po te co dostal 400 litru armenskeho konaku,bude nejmene mesic mrtvy ptak. Neverte tomu ze ten soudek ten alkoholik nepribalil v Armenii jako sve zavazadlo.Ovcacek mu pomahal.