Petice na podporu Roberta Šlachty premiérovi a ministrovi vnitra

Quoted post

Občan ČR

#1 Dotaz občana

2016-06-11 14:51

1) Jak je možné, že ředitel ÚOKFK Jaroslav Vild uvedl včera (10.6.) v médiích a na oficiálních stránkách Policie, že o reorganizaci (tedy spojení ÚOKFK a ÚOOZ) ví od svého nadřízeného již několik týdnů a oproti tomu ředitel ÚOOZ Robert Šlachta o této reorganizaci ze strany svých nadřízených oficiálně vůbec nic nevěděl a dozvěděl se "bližší" informace teprve až ve čtvrtek 9.6.??? Přičemž reforma má být spuštěna již od 1.7.2016!!! Proč jeden z velitelů - který nyní s reformou bez výhrad souhlasí - o ní byl informován několik týdnů s předstihem než ten druhý??? A ten druhý se nedozvěděl s předstihem vůbec nic??? To je opravdu podivné, že??? 

2) Nehledě na to, že pokud se jako oficiální důvod sloučení obou útvarů uvádí společná efektivita při boji s organizovaným zločinem, tak proč do koncepce o sloučení nebyla zahrnuta i Národní protidrogová centrála? Národní protidrogová centrála přeci také souvisí s organizovaným zločinem a to ať již s praním špinavých peněz a případnou korupcí nebo samozřejmě s organizovanými zločineckými skupinami jako takovými a terorismem, ne??? Tak proč tento útvar je z této reformy úplně vyloučen??? 

Občany zajímají odpovědi na tyto i jiné otázky, které tato podivná "reforma" dobře fungujícího útvaru jakým ÚOOZ nyní je, vyvolává - novináři, pracujte a vypátrejte, co zatím vším vlastně je...

Odpovědi

Taky občan

#3 Re: Dotaz občana

2016-06-11 15:58:11

#1: Občan ČR - Dotaz občana 

Hm, možna Vild dostal předem slibenej post ředitele novýho mega molochu - probrali to s nim předem, proto byl doposud ticho a teď aby se neřeklo a aby něco řekl, tak mektá, jak s tím souhlasí:-) Ale přitom se podřekl, jak o tom už několi tejdnů předem ví... Jinak mě jiný vysvětlení nenapadá. A vás?


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Dotaz občana

2016-06-12 09:38:09

#1: Občan ČR - Dotaz občana 

 to nemusí pátrat novináři, tady vůbec nejde o policii a o to jestli sloučení nebo nesloučení bude nebo nebude mít efekt. Tady jde o spojení Šlachta - Babiš - Zeman, to by znamenalo novou totalitu a mnohem nebezpečnější než tu po roce 1948, na druhé straně narušení tohoto řetězce formou reorganizace oslabuje Babiše v jeho šíleném plánu, totálním ovládnutím moci. Je na lidech, co si zvolí, jestli novou totalitu nebo záchranu zbytku demokracie a svobody.


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: Dotaz občana

2016-06-12 15:49:25

#1: Občan ČR - Dotaz občana 

Někde jsem tuším včera slyšel z úst policejního prezidenta Tuhého, že nabídnul Roberu Šlachtovi, aby sloučenému útvaru velel. Ten to ale odmítnul a odchází od policie. Myslím, že tu něco hodně, ale hodně smrdí, jinak by Šlachta od policie neodcházel.


Nepřihlášený uživatel

#59 Re: Dotaz občana

2016-06-17 13:30:45

#1: Občan ČR - Dotaz občana 

 Vážený pane Šlachto, řekl jste svým podřízeným,jakou odměnu jste dostal dva měsíce po nástupu tehdejší vlády, od pana ministra Johna?

Vzkaz šmejdům

#98 Re: Dotaz občana

2016-07-02 10:23:03

#1: Občan ČR - Dotaz občana 

 Takže konečně někdo zakročil a ukončil několikaletou zvůli a válku policajtů (Šlachta and Company) a některých ztřeštěných státních zástupců, opilých mocí a hlavně nemocných (Ištván a spol).

Hrozilo to skutečně přerůst v policejní stát se vším všudy. Doufám, že likvidace vlády premiéra Nečase prostřednictvím těchto chorých a mocí opilých mozků byla poslesním výstřelkem. Výstřelkem, který nás opět uvrhl do moci socialistů propojených s oligarchy (zázračně a pouze legálně a "vlastní poctivou prací" zbohatlých STBáků a dalších).

 

Co byo výsledkem celé této monstrakce s tiskovkou, uvězněnými poslanci a stovkou milionů ve zlatě a v hotovosti ?

H.....o, nebo spíš tři ??? nezdaněné kabelky. A to je skutečně smutné.

 

Chraňme si demokracii a nedovolme, aby se policie opět jako v dobách komunismu nestala ozbrojenou složkou, sloužící  skupině šmejdů, toužících ovládat životy a osudy svých spoluobčanů prostřednictním ozbrojené moci.