MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Patriot

#84481 Hanba téhle demokratuře!!!

2016-06-11 07:54

Pan Šlachta už byl havlistům a neziskovkářům v patách! Proto se stal nepohodlným pro vládu, další oběť tohoto havloidního režimu!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84482 Re: Hanba téhle demokratuře!!!

2016-06-11 08:01:09

#84481: Patriot - Hanba téhle demokratuře!!! 

 Zkoušíte to sice stejně jako ANO StB ale problém je jako vždy u vás StBáků a touze po moci soudruhů StBáků Laubeho a Komorouse, z kterých gratulant komunistickému bulváru a ruský troll Miloš Zeman udělal generály a ti tedy nemohli zůstat "bez vojska" tak si pro sebe vymysleli úřad o 1 000 lidí, kde by se navíc dostali k faktické moci nad spisy a tedy reálné moci. 

Tedy ANO StB, to je podstata celého problému a banda StBáků a KGBáků na Hradě. To, že se zastáváte Šlachty je jen taková hezká hrátka, jako celé vaše heslo "prostě to zařídíme". Zastávat se ho vám neuškodí a generála, tak toho z něj logicky dělat nebudete :-), to už jsou přece StBáci Laube a Komorous s tuhým Tuhým. 

Generálskými výložkami StBáků Laubeho, Komorouse a soudruha Tuhého jste z nich udělali nesmrtelné figury u policie. Tedy jestli bude či nebude plukovník Šlachta a jeho lidi, je ve své podstatě naprosto bezpředmětné. To je celá podstata současných hrátek neboť v dlouhodobém horizontu je to prostě tak, že jim budou velet genrálové StBáci Laube a Komorous a to ať budou či nebudou chtít a ať se jich budete či nebudete zastávat. 

Obrovský řev a účast na Bezpečnostní radě státu a poslaneckých výborech by v ANO StB nastala v situaci, kbyby šlo o odchod do civillu právě soudruhů StBáků Laubeho a Komorouse. To by bylo obrovské "halo" to by najedou byla aktivita a vynášení do nebes generálských výložek, to by se zapojil nejen StBák Bureš, ale také soudruh pravděpodobný Stbák Faltýnek, který minimálně jako StBák mluví i jedná. Podle toho také poznáme, že o "něco jde". 


Nepřihlášený uživatel

#84493 Re: Hanba téhle demokratuře!!!

2016-06-11 12:39:14

No ale největší neziskovka sídlí na Hradě, to si laskavě uvědom, čumáčku.