Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

BREXIT ?

#9794 BREXIT !!!

2016-06-02 23:42

NOVINKY.CZ:

Cameron bojoval v televizní debatě za setrvání Británie v EU

Británie je v rámci Evropské unie ekonomicky i politicky silnější a bezpečnější, těmito slovy obhajoval ve čtvrtek premiér David Cameron v televizní debatě setrvání Británie v EU.

...

Hlasování o setrvání Británie v EU se bude konat 23. června a průzkumy veřejného mínění naznačují, že jeho výsledky by mohly být velice těsné. !?

... ach, ano, těsné jako v Rakousku prezidentské volby !? ... Když je něco těsné = je to děsné !!! ... očividně zmanipulované hlasy v Rakousku a zmanipulované volby !!!

Odpovědi

Ten, který netančí s Bruselskými vlky

#9859 Re: BREXIT !!!

2016-06-06 19:34:42

#9794: BREXIT ? - BREXIT !!! 

 Cameron si to pěkně zavařil. Nejdřív slíbil voličům referendum, aby se dostal k moci, ale pak Velký bratr nehodnému Davídkovi pohrozil, tytyty to se nedělá vystupovat z rozjetého vlaku, tak teď ty stejné voliče, kteří mají Eurosajůzu plný zuby a volili ho jen kvůli referendu, najednou snaží přemlouvat, aby hlasovali pro setrvání. Ach, jak trapné jsou kličky všech těch eurofigurek. Škoda, že se eurofilní Skotsko neodtrhlo, euroskeptická Anfglie by tak zvolila BREXIT na 100%, takhle to bude z odřenýma učima, ale já jim věřím, že to dokážou, už bylo na čase, aby se v té potápějící eurobárce něco začalo dít.