Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Lidští paraziti roznášejí parazity !?

#9790 Lidští paraziti roznášejí parazity !?

2016-06-02 23:03

z NOVINKY.CZ:

Z území ovládaných Islámským státem se šíří parazit rozežírající tkáň

Otřesné hygienické podmínky na územích ovládaných Islámským státem a masivní migrace obyvatel z oblastí, kde se bojuje, způsobily rozšíření obávané tropické choroby do oblastí, kde se dříve nevyskytovala.

...

Podle Daily Mailu nemoc původně zasáhla pouze oblast „metropole“ Islámského státu Rakky a měst Dajr az-Zaur a Hasaka. Spolu s vlnou běženců se už ale rozšířila i mimo Sýrii.

...

Nyní už je nákaza i v Turecku, Jemenu, Jordánsku, Iráku a na východě Libye.
„Není vyloučeno, že nemocní jsou už i na jihu Evropy,“ řekl Daily Mailu Waleed Al-Salem z liverpoolské Univerzity tropické medicíny.

... závěr:

"KDO JE PARAZIT !? = TEN, KDO VYSÁVÁ HOSTITELE !!! ... (A POKUD VYSÁVÁ ŠTĚDRÉ SOCIÁLNÍ DÁVKY ?) = PAK JE TO LIDSKÝ PARAZIT !!! ... NEBO SNAD NE !??"

Odpovědi

Realista

#9831 Re: Lidští paraziti roznášejí parazity !?

2016-06-03 20:57:10

#9790: Lidští paraziti roznášejí parazity !? - Lidští paraziti roznášejí parazity !? 

 Nejen bezpečnostní, ale zapomíná se také na nezměrné hygienické riziko, které přináší tihle hotentoti ze zemí třetího světa, kde jsou úplně jiné (takřka žádné) hygienické návyky. Zavlečou sem mnohé v moderní Evropě už dávno vymýcené choroby jako choleru, tyfus, mnohé tropické choroby, na něž jsou ti křováci zvyklí, ale náš imunitní systém si s nimi prostě poradit nedokáže. V minulosti docházelo k největším pandemiím právě při stěhování, nejznámnější jsou morové rány, které se šířily po kupeckých stezkách až z dálného východu. Evropané třeba zavlekli mezi Indiány řadu pro ně neznámých chorob jako třeba neštovice, které je kosily po tisících, oni nám na oplátku předali syfilis. Afričané nás zase mohou obdarovat AIDSem, ebolou, malárií, spavou nemocí apod. Hygienici bijí na poplach, ale bojí se vystoupit veřejně proti tomuhle migračnímu šílenství ozvat, aby nebyli nařčeni z rasismu!