Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

#9753 televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

2016-05-31 17:44

Víme první: Akce „Čistý stůl“ už zasáhla i televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, který vynáší informace. Za mediálním útokem na Primu stojí Sórošův Open Society Fund a jeho novinář!


Jak jsme byli před několika okamžiky do naší redakce informování z kruhů bezpečnostních složek, kauza vynesených informací z porady vedení televize FTV Prima [1], kterou uveřejnil server fiat-alternativy Hlídací Pes novináře Roberta Břešťana, je produktem operace „Čistý stůl“ a začíná nabírat na obrátkách. Ve zkratce jde o to, že vedení FTV Prima doporučilo redaktorům, aby o muslimské krizi natáčeli reportáže pravdivě a bez pozitivního multikulti vykreslování. Nasazený informátor, který je zaměstnancem FTV Prima, záznam porady vynesl ven. Jak je vidět, metodika útoku na televizi Prima je totiž úplně stejná, jako byl útok Ondřeje Kundry z časopisu Respekt na náš server na počátku měsíce. Psali jsme o tom zde. Čmuchání okolo médií, alternativních i mainstreamových, které mají jakýkoliv kritický názor proti migrantům, muslimům a inkluzi, má společné znaky ve všech případech.


VICE-Víme první: Akce „Čistý stůl“ už zasáhla i televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, který vynáší informace. Za mediálním útokem na Primu stojí Sórošův Open Society Fund a jeho novinář!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9756 Re: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

2016-05-31 21:47:47

#9753: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka, - televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,  

 Takže už se tady začínají projevovat totalitní unijní manýry cenzurovat zpravodajství jako v Německu, kde sebemenší kritika imigrační politiky znamená vyhazov z práce. Je nejvyšší čas z tohoto totalitního spolku vystoupit!!!