Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9630 Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-24 12:09

#9592: - Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 S takovym blbym narodem,jako jsou Nemci to maji ty svine nahore jednoduche. Predpisou jim, co si smi myslet, ARD a ZDF jim to jeste vysvetli, proc a pak vsichni strci ty sve prazdne hlavy do opratky. Aby se nikdy uz nereklo, ze Nemci maji vlastni nazor. Jedini dederoni po letech komunisticke diktatury stale jeste poznaji, kdo jim lze a kdo mluvi pravdu. Proto je V4 na tom s parasity a invasory lip. Vedi sami, co je pro ne dobre a snad to take prosadi. Nepodpori se zlocincum z EU a z NATA. Vcera vitali Sachsove tu svini Gauka, (president)slovy: Vlastizradce, zmiz nazpatek do Berlina.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9682 Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-26 07:20:49

#9630: - Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Do Evropy přicházejí mohamedánští vrahové. Chtějí zabíjet, dělat pumové útoky, znásilňovat a žít ze štědrých sociálních podpor. Neziskovky tomu napomáhají. Ale pokud si to Němci nechají líbit, tak co s tím ? Měli by udělat pořádek nejdřív s politiky, kteří toto vše zapříčinili a pak na ulici s každým migrantem bez ohledu na věk. Jinak jsou Němci definitivně odepsáni. Německý problém je i náš problém, protože až skolabuje Německo, všechno se to přehrne k nám a skolabujeme i my, proto bychom měli přát Němcům co nejdřívější návrat rozumu, skoncování s merklicí a zvolení AfD, poslední z možných záchran. 


Nepřihlášený uživatel

#9759 Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-06-01 07:12:25

#9630: - Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Na Němcích se máme poučit, kam až vede pasivita vůči obraně svého národa. Zpohodlnělí, blahobytem opilí Němci, zcela ztratili pud sebezáchovi. Myslí si, že hojnost a prosperita je čeká navěky, ale to se krutě mýlí. Zadělávají si na pořádnou občanskou válku a jak známe mentalitu muslimů, bude to druhá Libye, Sýrie, Irák či Afghanistán, jen v centru Evropy. Hloupí Němci brzo procitnou z toho svého snu do kruté reality a bude to pořádná kocovina. My máme tu smůlu, že jsme hned vedle. Pokud po sobě u souseda střílí mafie, hrozí, že nějaká kulka prolítne zdí, zvláště když kvůli schengenu nmáme zdi, ale jen závěsy.