Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9323 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-12 15:44

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 

"Z postojů zemí Visegrádu k uprchlíkům dostávám záchvaty, stěžuje si Asselborn" !?

No a co ?

Nás to zajímá jen v tom smyslu, abychom nestáli blízko něho, jelikož bude zvracet ! ... Aby nám  nepotřísnil svými zvratky a jinými tělesně-duševními výměšky a výkaly náš oblek (a náš život) !

Volejte někdo na něho psychiatry a ať mu dají na záchvat pouta a svěrací kazajku !

Volejte na něho policii, ať mu dají párkrát pendrekem přes jeho držku !

Ne, to vyřeší jen elektrošoky !

Až ho záchvat zchvátí, bude na světě o jednoho blba ...

Odpovědi

isis budou řezat čuraky multikulti smažkam
Nepřihlášený uživatel

#9324 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-12 15:53:02

#9323: - Re: Nebo záchvat šílenství 

 to same plati aji pro muslimy protože mezi muslimy a blazny žadnej rozdil neni muslim mlati hlavou o kobereček a blazen o zed muslim by si z blaznem rozuměl velmy dobře nepotřebujem žadne azylove domy ale vic psychiatrickych zařizeni kam bychom mohly posilat všechny muslimy sluničkaře neo marxisty multikulturalisty a fetky s pražske kavarny internetova stranka anti multikulti watch tihle blbci patři do bohnic ale muslimové by měly aspon take dostavat silne leky na nervy když už budou zavřeni v blazinci a ta šilena muslimska moda hlavně u arabu dlouhej plnovous bila košile a turban mě je muslimu spiš lito kdyby neexistoval islám tak by problem nebil arabaši se chcou podobat gandalfovy co se tiče mody

Hryl

#9336 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-12 20:02:15

#9323: - Re: Nebo záchvat šílenství 

 Jen ať dostává záchvaty, šašek. Je vidět, že je náš postoj správný, když je pro ně tolik nestravitelný. Nesmíme těm bezpáteřním zrůdám ustoupit ani o píď! Jsme poslední země v Evropě, které ještě nepřišly o rozum, poslední nositelé evropských tradic, jen na nás závisí budoucí osud našeho kontinentu.


Nepřihlášený uživatel

#9349 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-13 21:05:03

#9323: - Re: Nebo záchvat šílenství 

 Ať se ten Oselborn laskavě vrátí tam odkud vylezl, tedy do prdele. Dvě třetiny těch jejich slavných přerozdělovaných migrantů jsou ekonomičtí. My nebudeme nastavovat krk kvůli jejich neschopnosti poslat lidi co tam nemaj co pohledávat zpátky domů. Ti debilové je vítaj s otevřenou náručí a teď, když jim teče do bot, tak tou svoločí chtěj zasvinit celý zbytek Evropy? Nasrat!