Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

BIN LADIN který byl původně skryt v Bílém domě.

#9326 BIN LADIN který byl původně skryt v Bílém domě.

2016-05-12 17:07

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA

Hon na bin Ládina" Národný Shame

#9327 Hon na bin Ládina" Národný Shame

2016-05-12 17:38

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že náš spojenec cítil, když oni byli neustále spílal za to, že dopadnout a otočit někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělal pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#9328

2016-05-12 17:53

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " války proti teroru ".

VICE-FBI Tvorba proti terorismu Pozemky mařit, Vštěpování strach Američanů

VICE-FBI organizuje téměř všichni teror parcel v USA .

VICE-Boj proti Al-Káidy díky podpoře Al-Káidy v Sýrii - Obamova administrativa je "stát podporující terorismus"

 


Nepřihlášený uživatel

#9329

2016-05-12 18:00

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila

VICE-Vlády priznať, že budú vykonávať pod falošnou vlajkou teror

Použitie termínu " medzinárodného terorizmu " má nasledovné ciele:

#9330 Použitie termínu " medzinárodného terorizmu " má nasledovné ciele:

2016-05-12 18:10

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů proti neviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

 

S cílem bojovat účinným způsobem proti mezinárodnímu terorismu je nutno provést následující kroky:

 

  • Pro potvrzení před Valným shromážděním OSN principy Charty OSN a mezinárodního práva jako zásady, které jsou všechny státy povinny respektovat

  • Chcete-li vytvořit geostrategický organizace (možná inspiroval ve Organizace pro spolupráci ze Šanghaje složenou z Ruska, Číny, Kazachstánu, Uzbekistánu, Kyrgyzstánu a Tádžikistánu) se souborem hodnot různých která platí pro Atlantists; navrhnout strategii rozvoje států, systém mezinárodní bezpečnosti, další finanční a ekonomický model (což by znamenalo, že svět by opět spočívat na dvou pilířích)

  • Chcete-li přidružit (v rámci Organizace spojených národů) vědecké elity v designu a propagace filozofických pojmů lidské bytosti v 21. století

  • Chcete-li uspořádat interakci všech náboženských denominací ve světě jménem stabilitu lidstva rozvoj, bezpečnost a vzájemná podpora

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

VICE-Vojna v Iraku Záznamy - Secret Files ukázať, ako ignorovali nás mučenia

VICE-ISIS je americký New Terror Brand - Nekonečné Propaganda palív "vojna proti terorizmu "

 

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

#9331 Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA

2016-05-12 18:24

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov

Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

#9332 Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencam

2016-05-12 18:34

DUKAZE CO MEDIA TAJÍ

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka a bombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO

#9333 Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO

2016-05-12 18:49

 

Co by bylo zapotřebí z vojenského hlediska vyhladit o konvoj ISIS bez účinných schopností protiletadlové?

 

Bez pochopení vojenských otázkách, zdravý rozum zvítězí.

 

Kdyby chtěli eliminovat brigády islámský stát, t hej by mohla mít "koberec" bombardovaly jejich konvoje Toyota nákladní auta, když přešli poušť ze Sýrie do Iráku v červnu. 

 

Odpověď je docela zřejmé, ale ani jedna VICE-mainstreamová média uznal ho.

 

Syro-Arabská poušť je otevřena území (viz mapa nahoře). 

S nejmodernější proudových stíhacích letounů (F15, F22 Raptor, F16), bylo by to - z vojenského hlediska - "kus koláče", což je rychlé a účelné chirurgický zákrok, který by měl zdecimovala konvoje islámský stát v několika hodin.

Místo toho, čeho jsme svědky, je průběžně čerpané z šesti měsících vytrvalé nálety a bombardování a terorista "nepřítel" je zřejmě stále neporušené . Ve srovnání s tím bombardování NATO v Jugoslávii v roce 1999 trvalo asi tři měsíce (březen 24, 10.6.1999).

A my jsme vedly k domněnce, že islámský stát nemůže být poražen mocným USA vedl vojenskou koalici 19 zemí .

  • Kampaň vzduchu nebyla určena decimovat islámský stát

  • Mandát pro boj proti terorismu je fikce

  •  VICE- Amerika je číslo jedna "stát podporující terorismus"

Islámský stát není pouze chráněn USA a jejich spojenců, to je vyškolen a financována USA-NATO, s podporou spojenců Izraele a Washingtonu Perského zálivu. 

 

Hryl

#9334 Re: Re: Maďarská ústava islamizaci zapovídá, hřímal Orbán v parlamentu

2016-05-12 19:29

#9310: - Re: Maďarská ústava islamizaci zapovídá, hřímal Orbán v parlamentu 

 To není jen dnes, je staletým historickým údělem Maďarů bránit Evropu před muslimskou invazí. Fandím Maďarům a jsou mi sympatičtí, že se nikdy v historii nepodělali před ničím a nikým. Tedy ani před Osmany, ani před Habsburky, Stalinisty a dnes před příkazy poskoků USA v Bruselu.

Hryl

#9335 Re: Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové

2016-05-12 19:57

#9321: Realista - Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové 

 To nejsou jen hinduisté, to jsou i buddhisté v Barmě či Thajsku, křesťané na Filipínách, šintoisté v Japonsku, komunisté v Číně, křesťanské či židovské menšiny po celém blízkém východě, černošští křesťané či animisté po celé severní a střední Africe, kdo má s muslimy problémy. Zkrátka kam noha muslima vkročila, tam panuje bída a chaos a nebýt ropy, tak i v Arábii dosud jezdí na velbloudech a pasou kozy.

Hryl

#9336 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-12 20:02

#9323: - Re: Nebo záchvat šílenství 

 Jen ať dostává záchvaty, šašek. Je vidět, že je náš postoj správný, když je pro ně tolik nestravitelný. Nesmíme těm bezpáteřním zrůdám ustoupit ani o píď! Jsme poslední země v Evropě, které ještě nepřišly o rozum, poslední nositelé evropských tradic, jen na nás závisí budoucí osud našeho kontinentu.


Nepřihlášený uživatel

#9337 Smilník Václav Havel.

2016-05-12 21:06

Václav Havel (†75) a Olga Havlová (†62) byli sice manželé 32 let, ale jejich manželství bylo poznamenáno mnoha nevěrami, milenkami u jednoho stolu, nemanželským dítětem, a dokonce i tajnými manévry prezidentské kanceláře.

„Olga stála při něm spíš jako maminka než manželka,“ popsal Havlův vztah s Olgou Michael Žantovský (65) v nové životopisné knize o prezidentovi s názvem Havel. Popisuje v ní vztah Vaška s Olgou, na kterém se podepsaly nejen nevěry, ale i jeho několikaleté paralelní vztahy s Annou Kohoutovou, Janou Tůmovou či Jitkou Vodňanskou. „Nevěrný byl už dříve a častokrát se cítil zvláštně povinován o tom Olgu informovat, nějakým způsobem se s tím dokázala vyrovnat,“ píše se v knize. Bývalá první dáma manželovy nevěry tolerovala a připisovala to jeho bohémské povaze. Určitě jí ale nebylo příjemné, když ji o svých milostných dobrodružstvích informoval. „Záliba, se kterou jí vyprávěl o svých milostných úspěších, a když byl později ve vězení, posílání jejím prostřednictvím něžných vzkazů a básniček ne jedné, ale rovnou dvěma jiným ženám, hraničí s nepochopitelností,“ komentuje Havlovo chování Žantovský. „Bylo ale jasné, že to, co je drží pohromadě, nebylo sexuální povahy, rozhodně ne v druhé polovině sedmdesátých let,“ prozradil.

Ze strany Václava Havla se nezměnilo nic, ani když byl zvolen prezidentem. Jeho milostné vzplanutí k herečce Dagmar Veškrnové (61) se navíc netýkalo jen jeho a Olgy, ale celého Hradu. „I v jedinečném dramatu Havlova milostného života museli jeho přátelé podstupovat zkoušku věrnosti. Mnozí byli cele oddáni Olze. Jiní si dělali starosti o prezidentovu pověst. Aby byly věci ještě složitější, existovaly i další adeptky na Havlovu přízeň,“ popisuje Žantovský ve své knize s tím, že zřejmě Dagmar nebyla jeho jediná favoritka. Výsledkem byl prý poměrně komplikovaný prezidentský program s falešnými položkami. „Již v prvních dvou Havlových funkčních obdobích se na jeho denním programu objevovala řada neexistujících postav s ptačími jmény jako profesor Slavík, velvyslanec Skřivan či pan Vrabec,“ prozrazuje Žantovský krycí jména exprezidentových milenek.

Květa Fialová o sexu s Václavem Havlem: Do domku po hereččině matce v Lazisku v Nízkých Tatrách se v létě sjížděli herci a Květini kamarádi.Bývalo tu pěkně veselo. A právě tady – uprostřed panenské tatranské přírody – chtěl prý Havel po Fialové sex! Ocitli se spolu zničehonic pod jednou peřinou. „Vašík tam s námi pár dnů trávil taky,“ vzpomíná herečka v knize Květa Fialová pod křídly andělů. „Spal se mnou dokonce v jedné posteli. Pod peřinou trochu na mne šátral. Já na to ale nikdy nebyla,“ vysvětluje Fialová. Po znásilnění sovětskými vojáky na konci druhé světové války ji chuť na chlapy přešla. „Kdyby toho nebylo, tak to určitě dopadlo jinak,“ ujistila herečka. Dokonce naplno pronesla: „Víte přece, že »JI« nemám. Ale kdybych »JI« měla, tak bych mu »JI« tenkrát dala,“ řekla Květa, i když vedle ní přitom seděla Dagmar Havlová (61).

1. a 2. mimomanželský vztah: Po premiéře Žebrácké opery v roce 1975 se sblížil s Janou Tůmovou, která byla přes den prodavačkou, večer šatnářkou v pražské Redutě a o víkendu amatérskou herečkou. Olga aférku zřejmě tolerovala. Havel ale v tu dobu udržoval vážnější vášnivý vztah i s Annou Kohoutovou.

3. mimomanželský vztah: Večer 28. května 1979 před svým zatčením se sblížil s manželkou písničkáře Jana Vodňanského (73) Jitkou, která byla psychoterapeutka. Když se po čtyřech letech vrátil z vězení, pospíchal přímo k ní. Vodňanskou dokonce představil přátelům jako svou druhou partnerku.

Manželská krize: Když byl Havel ve vězení, sblížila se Olga s hercem Divadla Járy Cimrmana Janem Kašparem (†60). „Když to sdělila svému muži a prohlásila jejich život jako sexuálních partnerů za uzavřený, přestože nenavrhovala rozchod, Havel se s tím neuměl sžít,“ píše se v knize. Havel její vztah, který na jeho přání ukončila, nesl prý hodně špatně. Byl sice nevěrný, ale také prý hodně žárlivý.

Nemanželské dítě: „V roce 1984 přišla Jitka do jiného stavu. Napsala Olze dopis, kde ji o situaci informovala, a vysvětlila, jak moc jejího muže miluje. Havel se od Olgy vrátil se vzkazem, že se odmítá rozvést, ale navrhuje ménage a trois (soužití ve třech),“ prozradil Žantovský v knize s tím, že Jitka se nakonec rozhodla pro potrat.

Zrušený film: Režisérka a herečka Jane Fondová (76) chtěla v roce 1990 natočit o Václavu a Olze film. Havla to ale přivedlo do rozpaků, protože jejich soužití nebylo tak idylické, jak se zdálo. Z nápadu tedy rychle sešlo…

Proto je na jedné straně nepochopitelné tažení proti prezidentu Miloši Zemanovi, jeho ostouzení a na druhé straně vznikající kult a mýtus Václava Havla. Český národ je někdy nepochopitelný a raději ať Havlovi sochu nestavějí. Nebudou stačit ji utírat od slin…


Nepřihlášený uživatel

#9338

2016-05-12 21:45

Jojo, Havel měl milenky, tak to bychom měli vystoupit z EU.


Nepřihlášený uživatel

#9339 Re: Re: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO

2016-05-12 22:34

#9175: - Re: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO 

 V ČR se nyní pěstuje minimálně geneticky modifikovaná (krmná) kukuřice a pšenice, ale kdo ví co za svinstva se sem už dostalo. Do budoucna si musíme sami (jako jedinci s vlastním názorem) vybrat, co chceme a co nechceme konzumovat. To znamená především jasné označení na obalech potravin, popř. na štítcích s cenou v případě váženého ovoce a zeleniny, podobně jako je tomu u země původu. Současný postoj MZ ČR ("necháváme rozhodnutí, zda využít GMO osiva či ne na zemědělcích samotných") nenaznačuje, že bychom se jakékoliv regulace mohli v budoucnu dočkat. A to otevírá dveře korupci, která je s GMO producenty, podobně jako s farmaceutickým průmyslem dlouhodobě spojována. Zemědělcům jde (ne vždy v první řadě, přiznávám...) o zisk a s přihlédnutím k pokřivenému systému EU dotací, kdy se do ČR dostávají mléčné produkty v ceně, která je pod výrobní cenou surového mléka českých zemědělců, jim mnoho prostoru, jak si vydělat na živobytí nezbývá. Rozhodnutí tedy bude na každém z nich a jejich vlastním svědomí. Pokud otevřeme trh neomezenému využití GMO osiva a firmám prodávajícím GMO osivo a herbicidy/pesticidy, které s ním "souladí" a těmto firmám nepotečou zisky tak, jak si naplánovaly, můžeme se dožít situace podobné té v USA (DARK act), kdy si tyto korporace prosadí zákon, který umožní potravinářům a obchodním řetězcům informaci o využití GMO nezveřejňovat. A tomu je třeba za každou cenu zabránit!


Nepřihlášený uživatel

#9340

2016-05-13 10:46

souhlasím s obsahem petice SPD
Skupina ozbrojenců v syrské provincii Homs složila zbraně a předala je představitelům syrské vlády

#9341 Skupina ozbrojenců v syrské provincii Homs složila zbraně a předala je představitelům syrské vlády

2016-05-13 13:23

CO V TV LŽÍCH NEUVIDÍTE!!!!!

Skupina ozbrojenců v syrské provincii Homs složila zbraně a předala je představitelům syrské vlády, po čemž získala možnost návratu do mírového života.VIDEO

Podle dohody o příměří, se obyvatelé osady Samra zavázali, že skoncují s účastí ve válečných akcích a zajistí v osadě činnost orgánů federální moci a silových struktur.

Více: VIDEOSkupina ozbrojenců v syrské provincii Homs složila zbraně a předala je představitelům syrské vlády, po čemž získala možnost návratu do mírového života.



DO EVROPY NAM VAŠE ZBRANĚ NETAHEJTE AGRESOROVÉ

#9342 V Pentagonu prohlásili, že systém protiraketové obrany (PRO), který rozmísťují USA v Evropě

2016-05-13 13:30

V Pentagonu prohlásili, že systém protiraketové obrany (PRO), který rozmísťují USA v Evropě, není určen k zachycení ruských raket.

„Kooperace s Ruskem je důležitá pro regionální stabilitu a globální bezpečnost. Ujišťujeme rovněž Rusko v tom, že naše PRO v Evropě není schopna zachytit ruské mezikontinentální balistické rakety", oznámili na Ministerstvu obrany USA.

Američtí vojenští představitelé poznamenali, že možnosti systému PRO v Evropě jsou omezené, a že není určen k boji „s velkými a složitými strategickými raketovými silami Ruska".

Více: V Pentagonu prohlásili, že systém protiraketové obrany (PRO), který rozmísťují USA v Evropě, není určen k zachycení ruských raket.

Evropský parlament (EP) vyzval členské země EU, aby posoudily možnost zavedení sankcí proti těm, kdo odpovídají za zákaz platnosti krymsko-tatarského medžlisu. Uvádí se to v textu rezoluce, schválené na plenárním zasedání Evropského parlamentu ve Štrasburku.

Členové parlamentu zkritizovali rozhodnutí Nejvyššího soudu Krymu o zákazu medžlisu a požadovali, aby bylo okamžitě zrušeno.

Více: NACISTÉ S EU ZASE CHCOU SANKCE PROTI RUSKU SPIŠE PROTI ZÁPADU TAM JE AGRESE NACISTOVÉ


Nepřihlášený uživatel

#9343

2016-05-13 13:45

Nezávislí zpracovatelé ropy v USA, takoví jako Marathon Petroleum a Phillips 66, odkládají projekty a snižují rozpočty na pozadí světového nadbytku ropných produktů, který dovoluje hovořit o konci „zlaté éry“ vysoké marže ve zpracování, říká agentura Reuters.

Za posledních šest let společnosti zpracovávající ropu v USA vložily miliardy dolarů do rozšíření výroby na pozadí růstu objemů americké ropy dodávané do závodů a zvětšení světové poptávky po benzínu a naftovém palivu. Ovšem nyní se odvětví očividně chystá na těžké časy.

Více: USA KRACHUJE DIKY ROPĚ KTEROU KRADE ZE SYRIE POMOCI TURECKA A IS

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

PENTAGONSKÝ PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.


Nepřihlášený uživatel

#9344 Re: Smilník Václav Havel.

2016-05-13 13:50

#9337: - Smilník Václav Havel.  

JEŠTĚ SI ZAPOMĚL NA TOHLE 

FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Anonymous

#9345

2016-05-13 15:26

německo je negrecko 

 už brzi ovladnou negrecko nadrženi negři už brzy začnou evropanum vadit negři a začnou je střílet 

IDIOTI V EU

#9346 IDIOTI V EU

2016-05-13 17:28

"Unie se chystá zakázat neúsporné varné konvice, fény a topinkovače

Zákaz fénů, varných konvic a topinkovačů s vysokou spotřebou energie chce letos na podzim navrhnout Evropská komise (EK). Podle listu The Daily Telegraph to řekl její šéf Jean-Claude Juncker při zasedání komise letos 20. dubna. Návrh je podle britského listu již dávno hotový, zveřejnění se však chystá až po britském referendu o setrvání v Unii či odchodu z ní."

komentář, cituji:

"Mám takový pocit, že někdo nerozumí fyzice. Energii kterou na ohřev vody potřebuji můžu:
a) rozložit na delší čas v případě malého příkonu (návrh EU)
b) vypotřebovat rychle v případě vyššího výkonu.

V KAŽDÉM PŘÍPADĚ SPOTŘEBUJI STEJNÉ MNOŽSTVÍ ENERGIE!
Tady si někdo z lidí dělá pr*el."

další:

"ONI tam jsou neskuteční debilové v tom evropským parlamentu. Chtějí zakázat neúsporné varné konvice????
Co to jsou neúsporné varné konvice??? Konvice s vyšší spotřebou???
Např. 1/2 l vody uvaří varná konvice 2000 W za mnohem kratší dobu než konvice s příkonem 1700 W. Elektroměr zaznamená spotřebu x cena a výsledek je naprosto stejný!!! O co jim tedy jde!!! Trotlové evropští. Kdo tohle tam za ty obrovské platy vymýšlí!!!!!! Lidé bděte!!!!Heslo stále platné!!!"

"někdo (nikdo) asi z těch euro-komisařů nemá ani základní vzdělání !?"

Svobodu

#9347 Kvůli tomu,Re:

2016-05-13 19:37

#9338: -  

 Kvůli tomu, že měl Havel milenky ne, ale kvůli nám, jinak nás EU zničí, už jí tomu moc nechybí. Maďaři to vedou správně!!!


Nepřihlášený uživatel

#9348 Re: Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové

2016-05-13 19:51

#9321: Realista - Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové 

 Sice o něm říkají to či ono ale faktem je ,že díky muslimům a jejich blbému náboženství spojenému s muslimskou nevzdělaností která se rovná debilitě,vznikají na světě jen problémy a škody za miliardy dolarů a ty by se mohli využít na jiné věci pro lidi,než na války a ochranu před terorismem.Proto by muslimy měl celý svět bojkotovat a nebrat žádné uprchlíky a nepomáhat jim to co ve svých zemích mají si zavinili sami a potom lezou do Evropy a žádají pomoc.Měli a mají stejnou možnost jako celý svět vybudovat si ve svých zemích prosperitu a pořádek. Ale s jedinou knihou Koránem a pasením koz toho asi nedosáhnou.


Nepřihlášený uživatel

#9349 Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-13 21:05

#9323: - Re: Nebo záchvat šílenství 

 Ať se ten Oselborn laskavě vrátí tam odkud vylezl, tedy do prdele. Dvě třetiny těch jejich slavných přerozdělovaných migrantů jsou ekonomičtí. My nebudeme nastavovat krk kvůli jejich neschopnosti poslat lidi co tam nemaj co pohledávat zpátky domů. Ti debilové je vítaj s otevřenou náručí a teď, když jim teče do bot, tak tou svoločí chtěj zasvinit celý zbytek Evropy? Nasrat!


Nepřihlášený uživatel

#9350 Oxfam: Zaměstnanci amerických drůbežáren nesmí ani na záchod, nosí pleny

2016-05-13 22:25

Zaměstnanci několika velkých drůbežáren ve Spojených státech pracují v atmosféře strachu a nemohou si udělat přestávku ani na toaletu. Někteří z nich kvůli tomu nosí pleny, uvedla ve své zprávě charitativní organizace Oxfam.

Mnoho pracovníků se podle dokumentu bojí nadřízených zeptat, jestli mohou jít na záchod. Šéfové lidi u linek na zpracování masa „zesměšňují kvůli jejich potřebám a ignorují jejich žádosti“ pokud si chtějí odskočit. Vyhrožují jim tresty nebo vyhazovem, uvedla organizace.

Když už mohou jít na toaletu, mají na vykonání potřeby často jen pár minut. Pracovníci se kvůli tomu „pomočují a kálejí (do kalhot), zatímco stojí u výrobní linky,“ uvádí zpráva. „Nosí do práce pleny, omezují příjem tekutin na nebezpečnou úroveň,“ píše také Oxfam. Kromě toho, že mají pracovníci v drůbežárnách nízké platy, mohou mít omezení negativní důsledky pro jejich zdraví.

Zpráva v té souvislosti zmiňuje ženu z drůbežárny Simmons Foods v Arkansasu, která Oxfamu řekla, že ona a řada jiných lidí ve firmě se proto rozhodli nosit pleny.

Dělníci, kteří se měli pomočit do kalhot při práci, jsou ze závodu Tyson Foods v Severní Karolíně, píše britský The Guardian. Charitativní organizace také vedla rozhovory se zaměstnanci společností Pilgrim's Pride, Perdue Farms and Sanderson Farms.

Ano, tohle je naše vysněná Amerika a to tady někteří sluníčkoví troubové budou poukazovat na pracovní poměry v Číně.