Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Realista

#9321 Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové

2016-05-12 14:02

Miliardář Donald Trump, který má již takřka jistou republikánskou nominaci do podzimní prezidentské volby, se může opřít i o podporu ze zahraničí. Přízeň mu prostřednictvím videonahrávky na dálku vyjádřila skupina indických hinduistů. Jejich náklonnost k Trumpovi prý pramení z nesmlouvavého postoje vůči muslimům.

„Celý svět trpí rukama islámských radikálů. Všude vybuchují bomby a pokaždé za tím stojí islamističtí extremisté. Na základě prohlášení Donalda Trumpa se domníváme, že bude jediným spasitelem lidské rasy,“ vzkazují hinduisté na videu, které zveřejnila agentura Reuters.

„Proto se modlíme, aby Donald Trump s velkým náskokem vyhrál americké prezidentské volby,“ vysvětlili.

Video natočila podle agentury Reuters pravicově smýšlející skupina hinduistů z Dillí a doprovodila ho zpěvem staroindických textů zvaných védy.

Trump se v rámci kampaně na adresu muslimů vyjadřoval tvrdě. Prohlásil mimo jiné i to, že by cizincům vyznávajícím islám odepřel právo na vstup na území Spojených států.

Takže proti militantní ideologii islámu je celý svět. Jen přihlouplí sluníčkáři se budou zastrávat všemi nenáviděného islámu a jako užioteční idioti zde vítat pátou kolonu islámonacistů.

Odpovědi

Hryl

#9335 Re: Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové

2016-05-12 19:57:47

#9321: Realista - Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové 

 To nejsou jen hinduisté, to jsou i buddhisté v Barmě či Thajsku, křesťané na Filipínách, šintoisté v Japonsku, komunisté v Číně, křesťanské či židovské menšiny po celém blízkém východě, černošští křesťané či animisté po celé severní a střední Africe, kdo má s muslimy problémy. Zkrátka kam noha muslima vkročila, tam panuje bída a chaos a nebýt ropy, tak i v Arábii dosud jezdí na velbloudech a pasou kozy.


Nepřihlášený uživatel

#9348 Re: Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové

2016-05-13 19:51:42

#9321: Realista - Trump má „mocné“ přímluvce. K Bílému domu mu mají pomoct hinduističtí bohové 

 Sice o něm říkají to či ono ale faktem je ,že díky muslimům a jejich blbému náboženství spojenému s muslimskou nevzdělaností která se rovná debilitě,vznikají na světě jen problémy a škody za miliardy dolarů a ty by se mohli využít na jiné věci pro lidi,než na války a ochranu před terorismem.Proto by muslimy měl celý svět bojkotovat a nebrat žádné uprchlíky a nepomáhat jim to co ve svých zemích mají si zavinili sami a potom lezou do Evropy a žádají pomoc.Měli a mají stejnou možnost jako celý svět vybudovat si ve svých zemích prosperitu a pořádek. Ale s jedinou knihou Koránem a pasením koz toho asi nedosáhnou.