Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Doufám, že dostane aspoň průjem

#9284 Nebo záchvat šílenství

2016-05-10 23:04

cituji: 

"Z postojů zemí Visegrádu k uprchlíkům dostávám záchvaty, stěžuje si Asselborn

Lucemburský ministr zahraničí Jean Asselborn v rozhovoru pro německý deník Aachener Nachrichten kritizoval státy visegrádské čtyřky (Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko) za jejich postoj v migrační krizi. Při některých výrocích skupiny dostává prý záchvaty. Státy visegrádské čtyřky jsou za své postoje k uprchlíkům opakovaně terčem kritiky západních politiků.

"Dostávám záchvaty, když slyším, jak nám země Visegrádu říkají, že nemají tradici přijímání běženců," řekl Asselborn. "Musí se jim říci: My jsme také neměli tradici, že bohatší členské státy pomáhají těm chudším," nechal se slyšet šéf lucemburské diplomacie.

Narážel na to, že čtveřice středoevropských zemí je od svého vstupu do EU příjemcem miliardových dotací z evropských fondů. Do společného rozpočtu přitom odvádí výrazně méně peněz, než dostává.

Podle Asselborna hrozí, že Evropa ztroskotá, pokud někteří v době krize odmítají solidaritu a jednoznačně se staví proti přijímání běženců.

Proti povinným kvótám na přerozdělování uprchlíků jsou všechny státy visrgrádského uskupení. Odmítají i nejnovější návrh Evropské komise, který počítá s tím, že se země budou moci vykoupit z povinnosti přijímat uprchlíky. Za každého odmítnutého uprchlíka by přitom musely zaplatit 250 tisíc eur (6,76 miliónu korun)."

...

TAK TO NENÍ PRAVDA !!! MILIARDY MÁME V DOTACÍCH - PŘÍJMY ... ALE DESÍTKY MILIARD PLATÍME ZA BLBOST EU A RUJNOVÁN=I NAŠEHO HOSPODÁŘSTVÍ:

... mléko, cukr, krávy, vepřové, tunelování podniků, krachy a krize OKD, a jiných, udělali z nás, (prvorepublikově velmi vyspělé země) dnes pouhou montovnu Evropy, ti vyčůránci!

Odpovědi

Případ pro CHCOCHOLOUŠKA:
Nepřihlášený uživatel

#9285 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 00:05:53

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 ASSELBORN !? ... TENTO "POLITIK" JE ZRALÝ NA PSYCHIATRII ... PŘÍPAD PRO MUDr CHOCHOLOUŠKA !!!

... "Náš ústav se Vám tímto mým jménem omlouvá, k takovému případu dochází tak maximálně 1x za 100 let !" ...

...

"(V dnešní době v EU Blázinci = CVOKHAUSU ale mnohem častěji, asi tak 100 x za den ! = Vy nás ale zásobujete !!!)"

...

... "A TADY VIDÍTE KLASICKÝ PŘÍPAD ŠÍLENSTVÍ: ... BLÁZNI POUŽÍVAJÍ ZBRANĚ STŘELNÉ, NAPŘ. TUTO TARASNICI, A KDYŽ NEMAJÍ ? ... TAK COKOLIV MAJÍ PO RUCE ! ... ALE NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ BLÁZNI POUŽÍVAJÍ VYHROŽOVÁNÍ A SILNÁ SLOVA, COŽ JE ZNÁMKOU MDLÉHO DUCHA !

TAKOVÝ ŠÍLENEC STÁLE MELE SVOU: ... STÁLE KVOKÁ, STÉLE KVOKÁ !!!"


Nepřihlášený uživatel

#9286 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 00:08:08

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 ASSELBORNE, nerozčiluj se, ještě Tě klepne Pepka, a to by nebyla žádná škoda, jen přínos pro Evropu ! :-)

jo, a líbí se mi tento komentář:

"Skoro všichni co sedí v Bruselu za půl milionu měsíčně jsou pro kulturní obohacení.
Skoro všichni co tam nesedí jsou proti.
Divné ne ?!"

Realista

#9291 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-11 10:28:16

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 Evropa ztroskotá, protože někteří v době krize odmítají bránit její hranice, kulturu a bránit naše hodnoty před africkými a asijskými barbary a tyhle islámské vetřelce vítají s otevřenou náručí. Jestli Evropa padne, tenhle lucemburský šašek bude jeden z hlavních, kteří na tom budou mít podíl. Lidé Evropy, distancujte se od těchhle sluníčkových populistů, kteří absolutně nedomýšlí důsledky svého jednání, řekněte jim jasné NE! ve jménu své bezpečné budoucnosti. Jestli se tomu pošahanému pseudohumanistovi stýská, že v Lucembursku ještě islamisté nic nevyhodili do povětří, nebo že jeho ženu (pochybuju že vola s takovými nátzory by nějaká chtěla, takže jestli nějakou má, je s ním jen pro prachy) neosahávaly perverzní přičmoudlá hovada, budiž, ale ať tohle svinstvo necpe násilím do zemí, které o tyhle pofidérní multikulturní hodnoty nestojí!


Nepřihlášený uživatel

#9323 Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-12 15:44:42

#9284: Doufám, že dostane aspoň průjem - Nebo záchvat šílenství 

 

"Z postojů zemí Visegrádu k uprchlíkům dostávám záchvaty, stěžuje si Asselborn" !?

No a co ?

Nás to zajímá jen v tom smyslu, abychom nestáli blízko něho, jelikož bude zvracet ! ... Aby nám  nepotřísnil svými zvratky a jinými tělesně-duševními výměšky a výkaly náš oblek (a náš život) !

Volejte někdo na něho psychiatry a ať mu dají na záchvat pouta a svěrací kazajku !

Volejte na něho policii, ať mu dají párkrát pendrekem přes jeho držku !

Ne, to vyřeší jen elektrošoky !

Až ho záchvat zchvátí, bude na světě o jednoho blba ...