Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

PRO NÁCKY A ZEMANOVCE

#9224 Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 05:17

#9218: pro nácky a zemanovce - Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

  ještě lepši by bylo kdyby jste zmizely vy zemanovští vychlastanci brzi přijde čas a budete umirat bud v rukach rusáků nebo obyčejnych lidi a ten čas se blyži přijde čas a ta vaše fašounská ruská sebranka vybouchne do vzduch a vy budete ležet ve vlastni krvy zmrdi skurveni 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9227 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 05:24:15

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 uvidime jak to bude havlojde počkej par let a uvidime kdo se bude smat naposledy 

ZA PRVÉ IDIOTE NÁCKY MÁŠ TADY

#9230 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 07:31:02

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 ZA PRVÉ IDIOTE NÁCKY MÁŠ TADY

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

 Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

 Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

 VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

NACKY MÁŠ TADY IDIOTE

#9236 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 08:08:58

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation