Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9226 Re: turecko v eu nechceme

2016-05-08 05:23

#9219: bohmermann - turecko v eu nechceme  

 TY TO PSÁT ČESKI PROSYM, RUMUNSKI NEROZUMĚT ANI RUSOVY


Nepřihlášený uživatel

#9227 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 05:24

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 uvidime jak to bude havlojde počkej par let a uvidime kdo se bude smat naposledy 

Lidské ZOO z pohledu NWO

#9228 Lidské ZOO z pohledu NWO

2016-05-08 07:16

Lidské ZOO z pohledu NWO

Chlapi v hospodě říkali, že snad v Holandsku je půjčovna zvířátek na šoustání. Možná je to kec. Možná by mohli čtenáři popátrat. Docela bych tomu věřil a taky bych věřil tomu, že až se zoo-úchylové stanou legislativou chráněná skupina, nebude dlouho trvat, že si úchyláček, sezdaný s kozičkou, před bohem i úřadem, bude moci adoptovat pět kůzlátek a dva chlapečky, aby pak spolu mohli všichni šťastně žít od jednoho zoo-úchyláckýho pochodu ke druhýmu. Tam pak vždy všem ostatním veřejně na alegorickém vozu předvedou, jak ten šoust vlastně dělají.

Ten průvod povede Šapito s duhovou Emerickou vlajkou, Dinsbír tomu bude tleskat, Halík to vše vykropí svěcenou vodou a Valachová to následně zavede do školství.

Jeden z těch adoptovaných synků, který byl odebrán heterosexuálnímu páru za to, že dostal pohlavek, když si nechtěl uklidit v pokojíčku, to celé nafilmuje a druhej pověsí na jůtůbe. Wollner z reportérů ČT o tom natočí osvětovou reportáž, kterou okamžitě převezme Rojtrs a takto bude ponaučena veškerá světová demokratůra, jak jsme v Práglu osvětoví. Kdokoli proti tomu cekne, ten půjde do lochu co by rasistická svině. Efbíaj ho vypátrá! Jsou fakt dobří.“

Připadá Vám to absurdní? Tak nahlédněte sem [1].  Hned v úvodu naleznete větu.: „V současnosti probíhá v odborných kruzích debata o tom, jestli má být zoofilie považována za parafilii či má být, minimálně v některých případech, klasifikována jako sexuální orientace.“

VICE-Lidské ZOO z pohledu NWO

ŽÁDNÉ DUKAZE NEJSOU NENI RUSKY JE VLASTENECKY

#9229 ŽÁDNÉ DUKAZE NEJSOU NENI RUSKY JE VLASTENECKY

2016-05-08 07:18

Co chtějí světu sdělit Karel Janeček a Daniel Landa? Hledejme odpovědi na současné dění v hlasech „nenápadných“!

V nedávno odvysílaném pořadu Události a komentáře, který vzbudil tolik pozornosti tématem „Michal Hašek a Noční vlci“, zapadla návštěva dalších hostů, a to především Karla Janečka. Ten v části nazvané Hrozby a výzvy současného světa , čas cca 3:05 m.j. i na téma uprchlické vlny, říká, že žijeme v době velikých změn, že už brzy se dočkáme rozuzlení celého dění a s tím i nového začátku lidské společnosti. I redaktor, do té doby namachrovaný na hejtmana Haška, najednou nechápal a musel se zeptat, jakou že to změnu má Karel Janeček na mysli. No, blik – pan Dolanský si na vlastní kůži osahal, že nemá ani páru o tom, co se ve skutečnosti se světem děje, čímž jen potvrdil, v jak přízemním informačním poli se pohybuje nejen on a celý mainstream, ale – až na výjimky – i všichni politici.

Pan Dolanský vůbec nepochopil, že pan Karel Janeček sdělil informaci mnohem zásadnější, než je nějaké focení Michala Haška s Nočními vlky, pan Janeček totiž nepřímo sdělil, že celý ten chaos současné doby, a to zejména kolem uprchlické vlny, je cílený, protože je v souladu s novým začátkem lidstva! A i úplnému laikovi musí při slovech „nový začátek lidstva“ dojít, že nový začátek logicky znamená konec toho, co je. A to znamená především konec hegemonie USA a Evropy v současné podobě – v souhrnu konec amerického stylu života, který, nebude-li zastaven, tak „lidstvo planetu sežere jako sarančata“ (citovala jsem Pjakina).

VICE-Co chtějí světu sdělit Karel Janeček a Daniel Landa? Hledejme odpovědi na současné dění v hlasech „nenápadných“!

ZA PRVÉ IDIOTE NÁCKY MÁŠ TADY

#9230 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 07:31

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 ZA PRVÉ IDIOTE NÁCKY MÁŠ TADY

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

 Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

 Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

 VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

Berlínská útočná operace, jedna z posledních strategických operací sovětských vojsk v Evropě

#9231 Berlínská útočná operace, jedna z posledních strategických operací sovětských vojsk v Evropě

2016-05-08 07:34



Berlínská útočná operace, jedna z posledních strategických operací sovětských vojsk v Evropě, měla za následek bezpodmínečnou kapitulaci Německa. Operace trvala 23 dnů – 16. dubna až 8. května 1945.





Vojska Rudé armády rozdrtila v průběhu ledna až března 1945 velká seskupení německo-fašistických vojsk ve Východním Prusku, Polsku a Východním Pomořansku, a koncem března přistoupila na široké frontě k řekám Odře a Nise. Po osvobození Maďarska a po dobytí Vídně sovětskými vojsky v polovině dubna bylo fašistické Německo vystaveno útokům Ruské armády z východu a z jihu.Současně ze západu útočila vojska spojenců směrem na Hamburk, Lipsko a Prahu, aniž by přitom narážela na organizovaný odpor Němců. Hlavní síly německo-fašistických vojsk působily proti Rudé armádě.



Wesley Clark. V Kremlu dříve nejednou prohlásili, že Rusko nikoho neohrožuje.

#9232 Wesley Clark. V Kremlu dříve nejednou prohlásili, že Rusko nikoho neohrožuje.

2016-05-08 07:37

Rusko „uvažuje o možnosti použití proti NATO jaderných zbraní“, Moskva „počítá s kapitulací aliance po úderu po domnělé Varšavě“, prohlásil americký generál ve výslužbě Wesley Clark. V Kremlu dříve nejednou prohlásili, že Rusko nikoho neohrožuje.

„V průběhu vojenských cvičení užívají (Rusové) jaderných zbraní jako způsobu snížit napětí v konfliktu. A dělají to tak, jakoby mohli zasadit jaderný úder třeba po Varšavě, a pak by NATO řekla: „O Bože, je nám líto, nevěděli jsme, že to myslíte vážně. A protože použili jste proti nám jaderných zbraní, kapitulujeme. Můžete si to všechno vzít", řekl Clark v interview pro CNN.

Více: prohlásil americký generál ve výslužbě Wesley Clark. V Kremlu dříve nejednou prohlásili, že Rusko nikoho neohrožuje.

TURECKÝ TERORISTÉ SE KOUPAJI V PENEZÍCH

#9233 TURECKÝ TERORISTÉ SE KOUPAJI V PENEZÍCH

2016-05-08 07:48

Zatímco prezidentův příjem tvoří pouze 50 tisíc euro, jeho děti se koupou v přepychu. Přitom neexistují žádné oficiální údaje o prostředcích, které má k disppozici rodina Recepa Tayyipa Erdogana, píše Bild.

Erdoganovy děti žijí v přepychových vilách a mají vlastní byznys, který vůbec nevyniká průhledností. Mladší syn tureckého prezidenta, Bilal Erdogan, byl několikrát podezřelý v praní špinavých peněz, a společně se sestrou Estrou byl zapleten do korupčního skandálu v roce 2013, píše vydání.

Více: TERORISTÉ SE KOUPAJÍ V PENEZÍCH

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 

Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.
Více:Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu," říká

#9234 Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu," říká

2016-05-08 07:55

Motocyklová kolona má 100 lidí, je to mezinárodní tým. Nyní tam jsou motorkáři z Ruska

Motocyklová kolona má 100 lidí, je to mezinárodní tým. Nyní tam jsou motorkáři z Ruska, Kazachstánu, Polska, Slovenska, Česka, Německa a Rakouska. Mnoho lidí volá a ptá se, zdali je možné připojit se k akci ruských Nočních vlků. Samozřejmě, odpovídá Andrej, vždyť provoz je volný pro všechny.

„Náš plán cesty je veřejný a my jsme rádi, že lidé se zajímají o historii a chtějí znát pravdu," říká Andrej.

Více: JAK NÁCKOVÉ OBVINUJÍ NOČNÍ VLKY KTEŘI NEJEZDI SE ZBRANĚMA JAK USA


Nepřihlášený uživatel

#9235 alien_humanitymanipulationalien

2016-05-08 08:04

Není jen fragmentace lidské mysli, ale také neúprosně rozpis všech aspektů minerálů, klimatické, biologické, padělaného duchovní a nebeské infrastruktury tohoto padělků a pomíjivého tvorby, která se v pravých hlediska, je virtuální realita. V předcházejícím esej, který jsem nazval "terminál šílenství konce času", četba, které vám mohou pomoci asimilovat tuto informaci rychleji, jsem psal o fyzických, mentálních a duchovních perspektiv rozpadu této Zemi, a poté, co řešit skupiny odpůrců do mé spisy, tvrdil jsem, že neexistovala žádná jiná vysvětlení toho, co se děje v této zemi mimo vysvětlení jsem poskytující.


Toto tvrzení platí.

Ve skutečnosti, s každým dnem, že je stále více zřejmé pro ty, kteří s jakýmkoliv stupněm duchovního uvědomění.

 

  • Skleníkový efekt

    Škodlivé účinky globálního oteplování , které byly nyní ještě energicky potvrzené, než když jsem napsal, že první eseji, a znečištění, stejně jako poškozování ozonové vrstvy, mají exponenciálně zvýšila.

     

  • fyzická nemoc

    Hrozící nebezpečí chorob , starých i nových, se zvýšily. Ty ovlivňují, a to nejen pro lidi, ale zvířata a vegetaci stejně.

     

  • Nemoc šílených krav

    Se šíří i za hranice způsobem, který děsí ty, kteří se obávají fyzickou smrt nejvíce. Guesstimates o počtu možných obětí vždy zvýšení počtu.

     

  • AIDS syndrom

    Jak jsem předpovídal, pokračuje se svou nezastavitelnou pochodu. Znovu jsem tvrdit, že žádný AIDS

NACKY MÁŠ TADY IDIOTE

#9236 Re: Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!!

2016-05-08 08:08

#9224: PRO NÁCKY A ZEMANOVCE - Re: Re: Re: Ne, je třeba vůči EU projeviti vzdor !!! 

 

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#9237 BIOLOGICKÉ ZBRANĚ NA CIVILIZACE

2016-05-08 08:36


Nepřihlášený uživatel

#9238 BIOLOGICKE VIRY NA POPULACE

2016-05-08 08:43

BIOLOGICKE VIRY NA POPULACE

VICE-  SARS - Veľké Global podvod

VICE- -  SARS a chemtrails - choroba vyskytli ohniská Používa sa ako testy pre budúce Engineered epidémie metafyzických princípoch ...

VICE-Vakcína vynálezca a Genetic Engineer Vtipy O úbytkom obyvateľstva a biologických zbraní


Nepřihlášený uživatel

#9239 TERMINAL MADNESS

2016-05-08 09:45

TERMINAL MADNESS

Fragmentace ovlivňuje metody programování předtím úspěšně používané Archóni k ovládání lidí. Tak formy hromadných sdělovacích prostředků, náboženství, historie, již nejsou tak účinné při manipulaci s mozky, které jsou unikat indoktrinaci dřívějších dobách. Expozice na World Wide Web , které Archóni se zoufale snaží kontrole , cenzurovat , hrály velkou roli v uvolnění mysli . Ale, aby se znovu získat ztracenou půdu, ještě tajně zlé ovládání mysli procesy se pokoušejí nebezpečně přeprogramovat mysl Společným jmenovatelem, z ovcí lidí, gojimu, takže mohou být uklidnit, ukolébat zpět do iluze Virtuální realita , a pak dále využívány a proměnil daňové-platit pěšáci, kteří, když daný signál, bude pochodují do války, z něhož získat ničemu. Cituji zničení Iráku a bývalé Jugoslávie jako nedávné příklady.


Nepřihlášený uživatel

#9240 Arcane Reality

2016-05-08 09:52

Arcane Reality
To je také pseudo realitu, ale jeho vědomí umožňuje probuzení ke kontrole země a jejích obyvatel okultními bratří temnoty.

Existují mimozemské civilizace na Zemi, jejíž pořady byly součástí lidských záležitostí mnohem déle než většina myslí, a kolem. Jsou to zlí mimozemšťané, kteří kolonizovali tuto planetu, protože mají mnoho dalších, a ve skutečnosti, nastavte fyzický aspekt lidstva jako pokračující experimentování s použitím ukradené plány získané nelegálně od skutečného stvoření. V procesu zmocňovat této oblasti se zachycený na theomorphs, kteří byli již zde v rozdílných formách. Tento aspekt skutečnosti je složitá. Tam bylo mnoho, mnoho cizí civilizace , které nejenže navštívené zemi, ale byly také interaktivní s ostatními cizinci tady, s biologických experimentů vytvořených jinými cizinci, a se kterými často vedl válku. Většina z těchto cizinců byly energeticky využit lidstvo různými způsoby, zejména zachyceného theomorphs, zatímco zůstane dobře skrytý od pohledu, jak by chovatelé v dobře zásobené zoo.

Tato skutečnost také prochází fragmentace, pro všechny úrovně padělaného virtuální reality jsou odsouzeny k cíli. Jsou to cizinci, kteří poskytli technologii, některé zdánlivě neškodné, ale většina z toho jistě destruktivní, kteří nyní impregnované své biologické experimenty s látkami takovými jako prionů, které způsobily nemoc šílených krav, AIDS, atd To jsou ti, kteří klonované mnoho lidí, kteří se stali zlého člověka walk-ins, kteří ovládají svět různými způsoby.Jsou experimentovat s hybridy, jako je chupacabras, které doufají, že přežijí na měnící se podmínky tak, aby jejich vlastní Vědomí bude postaráno k Zemi.

 Jsou Archóni . Jsou vyspělejší třída synů a dcer temnoty.

 Oni jsou vidět stále více a více jako virtuální reality zlomenin a lidé získávají skutečnou vnitřní vize, psychické vize, jak jsem řekl, že bych jako EndTime přístupy. Existuje mnoho skupin těchto cizinců, ale 6 z nich hlavní mají společné s "bohatství "této planetě pozdě.

Tyto ještěři , kteří donedávna kontrolované svět prostřednictvím vlády USA, jsou nejsilnější z těchto zlých cizích klanů. Mají nyní přesunula své vědomí do Číny. Oni se připravují vést otevřenou válku s jejich nejnebezpečnější nepřítel, Vulturity , kteří byli schopni získat kontrolu nad velmi oslabené USA od roku ještěři dál.

Tyto body jsou důležité pro pochopení , proč světové války 3 začne a proč USA a Čína jsou takové hořkými nepřáteli.

 


Nepřihlášený uživatel

#9241 Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

2016-05-08 14:31

Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

Na konci roku 1987 jsem byl představen na Dulce dokladech UFO Research Group Quest International, UK. Tyto dokumenty diskutovat společnou Alien / vládní run zařízení v Novém Mexiku, USA. Ukazují a mluvit o kus kamery záběry z cizí chovné komory a nádrže držení co se zdá být šedé cizinci.Tyto dokumenty se vynořily v době, kdy Ufology kvetla po celém světě, pozorování vzrostly a vznik o


Crop Circles si třel nová generace zúčastněných pátrače.

Během této doby bylo mnoho podivných dokumenty přivádí do hladového veřejné doméně, podivnými zataženo pozadí znaky, jako je Bill Moore, Bill Hamilton a John Lear.

Každý z nich řekl matoucí, znepokojující příběh o člověku / cizí interakci podzemních základnách a tajnou vládou v srdci kosmické spiknutí. V roce 1987 mi dokument fascinovala - a kříž odkazoval se únosu příběhy a prohlášení údajný člen ochranky a pamlsky, cítil jsem, že celý příběh měl nějaký prvek pravdy. Téměř deset let později v roce 1996 prostřednictvím internetu jsem našel kus filmového materiálu, který byl označen AREA51.

To se ukázalo ukázat přesně stejné scény jako vydané v Dulce dokumentech téměř deset let dříve. Za jasného detailu velké vzpřímené nádrže může být viděn s tím, co opravdu jeví jako šedé cizince dovnitř!

VICE- DULCE BASS REALITA DOKUMENTACE A DUKAZE

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)

 

The History Channel je prezentace údajné Dulce "base" kontroverze

#9242 The History Channel je prezentace údajné Dulce "base" kontroverze

2016-05-08 14:46

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

#9243 V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl zabit

2016-05-08 15:27

Phil Schneider , velmi statečný muž, který byl nedávno přišel o život kvůli tomu, co se zdá být poprava vojensko-style v lednu 1996. Byl nalezen mrtvý ve svém bytě s struna ještě omotal kolem krku. Podle některých zdrojů, on byl brutálně mučen opakován předtím, než je zabit. Phil Schneider byl ex-vládní inženýr, který se podílel na budování podzemních základnách. Byl jedním ze tří lidí, kteří přežili 1979 ohně boje mezi velkými Šedých a americkou inteligencí a vojenských sil na Dulce podzemní základny .

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl mučen a zabit těmi, pro koho on předtím pracoval. Konečné akty Tento muž by neměl zůstat bez povšimnutí.

"Je to kvůli strašné struktury federální vlády, že se cítím přímo ohrožoval * není * nikomu říct o tomto materiálu. Jak dlouho budu schopen to udělat, je jen dohadovat. Nicméně bych chtěl zmínit, že tato diskuse se bude rozdělena do čtyř hlavních témat. Každá z těchto témat bude mít nějaký vliv na to, co lidé se účastní, ať už jste vlastenci, nebo ne. "Chci, abyste věděli, že tito United States jsou krásné místo. Jsem šel do více než 70 zemí, a nemůžu si vzpomenout každá země, která má krásu, stejně jako velkolepost jeho obyvatel, jako jsou služby Spojených států."Chcete-li vám přehled o podstatě to, co jsem, já nastupuje a prošel inženýrské školy. Polovina mé školy byl v této oblasti, a jsem vybudoval pověst geologický inženýr, stejně jako se statikem s oběma vojenské a letecké aplikace. jsem pomáhal stavět dvě hlavní základny ve Spojených státech které mají nějaký význam, pokud jde o to, co se nazývá nový světový řád . První základna je ta, u Dulce v Novém Mexiku. Zapojil jsem se v roce 1979 při přestřelce s cizími humanoidy, a byl jsem jedním z těch, kteří přežili. jsem pravděpodobně jediný mluví přežil budete někdy slyšet. další dva přeživší jsou pod přísným dohledem. jsem jediný, kdo zůstal, která zná podrobně soubory z celé operace. šedesát šest agentů tajné služby, FBI, Černé barety a podobně, zemřel v té přestřelce. byl jsem tam. "Číslo jedna, která je součástí toho, co se chystám říct, že se bude velmi šokující. Část toho, co budu říct, že se pravděpodobně bude velmi neuvěřitelné, i když, místo toho, aby vaše brýle, budu vás požádat, abyste dát své "skeptický" dál. Ale prosím, neváhejte a udělat si vlastní domácí úkol. Vím, že zákon o svobodě informací není moc jít dál, ale je to to nejlepší, co máme. Místní knihovna Zákon je dobrým místem, kde hledat Kongresu Records. Takže, pokud i nadále plní své domácí úkoly, pak může být člověk stojící na pozoru, pokud jde o jejich zemi.

Hluboko pod zemí vojenských základen a černý rozpočet

"Miluji tuto zemi žiji ve více než Miluji svůj život, ale já bych neměl být stojí před vámi teď, riskoval svůj život, kdybych nevěřil, že to tak bylo. První část této diskuse se bude týkat hluboké podzemní vojenské základny a černého rozpočtu. černý rozpočet je tajný rozpočet, který sbírá 25% hrubého národního produktu Spojených států. The Black rozpočet v současné době spotřebuje 1,25 $ bilionu ročně. alespoň toto množství se používá v černých programů, jako které se zajímají o hlubokých podzemních vojenských základnách. v současné době existuje 129 hluboko pod zemí vojenských základen ve Spojených státech. "byly budování těchto 129 bází den a noc, bez přestání, od počátku roku 1940. Některé z nich byly postaveny ještě dříve, než to. Tyto základy jsou v podstatě velká města v podzemí propojené vysokorychlostními magneto-Leviton vlaků, které mají rychlosti až Mach 2. Několik knih bylo napsáno o této aktivitě. Al Bielek má moji jedinou kopii jednoho z nich. Richard Souder , Ph. D architekt, který riskoval svůj život tím, že mluví o tom. On pracoval s řadou vládních agentur na hlubokých podzemních vojenských základnách.V kolem, kde žijete, v Idaho, existuje 11 z nich. "Průměrná hloubka těchto bází je přes míli, a oni jsou opět v podstatě celá města v podzemí. Ti všichni se pohybují mezi 2,66 a 4,25 krychlových mil ve velikosti. Mají laser vrtačky, které mohou vyvrtat tunel sedm mil dlouhý za jeden den. vČerné Projekty obcházet autoritu Kongresu, který, jak víme, je nezákonné. Právě teď, Nový světový řád je v závislosti na těchto základech. Kdybych věděl, u Když jsem pracoval na nich, která byla zapojena NWO, nebyl bych to udělal. byl jsem lhal poměrně značně.

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)

PODZEMNI ZAKLADNY A NMWO

#9244 PODZEMNI ZAKLADNY A NWO

2016-05-08 15:36

Pravda Za republikánskou smlouvy s Amerikou

"Nemyslím si, vnímat v této době, že jsme příliš mnoho déle než šest měsíců života zůstal v této zemi, v současné sazby. Jsme terčem posměchu světa, protože jsou oklamáni tolika zlých lidí, kteří používáte tuto zemi. myslím, že můžeme dělat lépe. myslím, že lidé nad 45 let mají vážné obavy o jejich budoucnosti. Chystám se spustit některé děsivé scénáře vy. Smlouva s Amerikou . obsahuje stejnou terminologii, že Adolf Hitler použité rozvrátit Německu v roce 1931. věřím, že můžeme dělat lépe. smlouva s Amerikou je posledním příkopu úsilí naší federální vlády odtrhnout ústavu a Listinu práv.

Některé statistiky na černém vrtulníku Přítomnosti

" Černé helikoptéry . Existuje více než 64.000 černé helikoptéry ve Spojených státech. Za každou hodinu, že jde o, je tam jeden staví. Je to správné používání našich peněz? Co federální vláda potřebovat 64.000 taktické helikoptéry pro, pokud nejsou nás snaží zotročit. pochybuji, že celá armáda potřebuje 64000. po celém světě. pochybuji, že celý svět potřebuje, že mnoho. Existují 157 F-117A stealth letadlo naložené LIDAR a počítačově lepší zobrazovací radar. Můžou tě vidět chůze z místnosti do místnosti, když se letět přes svého domu. Vidí objekty v domě ze vzduchu s variační limitem 1 palec až 30000 mil. Takhle přesně to je. teď jsem pracoval ve federální vládě po dlouhou dobu a vím přesně, jak zacházet s jejich podnikání.

Vláda Zemětřesení zařízení, AIDS jako biologická zbraň na Alien exkrementy Založeno

"Federální vláda nyní vynalezl zemětřesení zařízení. Jsem geolog, a vím, co mluvím. Při zemětřesení v Kóbe v Japonsku, tam byl žádný puls vlny jako při normální zemětřesení. Žádné. V roce 1989 zde bylo zemětřesení v San Francisku. Nebylo tepové vlny s tím, že jeden jeden. je to zařízení, Tesla, který je používán pro zlé účely. Tyto černého rozpočtu programy subverted vědu, jak ji známe. Podívejte se na AIDS , vynalezený Národního Nařízení Laboratoř v Chicagu , Illinois v roce 1972 . byl to biologická zbraň použít proti lidem Spojených států. důvod, proč jsem to vím je, že jsem viděl dokumentaci úřadem strategických služeb, který je mimochodem stále v provozu k tomuto dni, a to prostřednictvím CDC v Atlantě. používali žláz výměšky zvířat, lidí a cizí humanoidů k vytvoření viru. Tyto cizí humanoidi vláda hobnobbing, jsou nejhorší zpráva. Neexistuje absolutně žádná obrana proti jejich zárodků - žádný. Jsou biologická zbraň strašné důsledky. Každý cizinec na planetě je třeba izolovat. " Saddám Husajn zabila 3,5 milionu kurdských lidí s podobnou biologickou zbraň. Ještě my, lidé této planety, si zaslouží to? Ne, nemáme, ale neděláme nic o tom, za to. Každý okamžik ztrácíme, jsme dělat jiné lidi na planetě medvědí službu. Právě teď, já jsem umírá na rakovinu, které jsem smluvně kvůli mé práci pro federální vlády. mohl bych žít šest měsíců. já taky ne. budu ti říct jednu věc. je-li Pořád mluvení ven jako já, snad Bůh mi dal život mluvit mou hlavu. zlomím každý zákon, který trvá mluvit mou hlavu. jedenáct z mých nejlepších přátel v posledních 22 let byli zavražděni. Osm z vražd byli nazýváni "sebevraždy".

Než jsem šel promluvit v Las Vegas, jsem jel přítele dolů do Joshua Tree, poblíž 29 Palms. Jel jsem do hor, aby se dostali do Needles, Kalifornie, a já jsem byl následován dvěma vládními E-350 dodávkových vozidel s G-14 desek, z nichž každý má několik cestujících, z nichž jeden měl Uzi. Věděl jsem přesně, kdo to byl. Mluvil jsem 19krát a pravděpodobně dosáhl 45.000 lidí. No, mám před nimi a zastavil uprostřed silnice. Oba šli po obou stranách mnou a dolů rokle. Je to to, co jeho bude trvat? Přerušila jsem mou bezpečnostní kartu a poslal ji zpět do vlády, a řekl jim, když jsem byl ohrožen, a byl jsem, že jsem chtěl nahrát 140.000 stránek dokumentace k internetu o vládní struktuře a celý plán. Už jsem začal tento úkol. "Děkuji mnohokrát."

VICE-BASES NWO

KAZATEL

#9245 VŠE O DULCE BAS

2016-05-08 15:45

VŠE O DULCE BAS KDE SATAN A JEHO PODDANI DĚLAJ POKUSE S ŠEDYMA A DRAGONITE NA LIDECH A NA NICH HYBRIDOVÉ MEZI CIVILIZACI BOŽÍ!!!!

VŠE O DULCE BASS-SATANOVA SVINSTVA NA ZEMI BUH NAS VARUJE V BIBLI ABYCHOM JSME SE OBRATILI K BOHU A J.KRISTU

Přízrak Říše - "Nad právem"

#9246 Přízrak Říše - "Nad právem"

2016-05-08 16:40

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.


Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.


Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!
 

Mají také podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.


Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.


POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ

Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

#9247 Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

2016-05-08 18:05

Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

Masmédia je největší dálkové ovládání všech dob, a my všichni existovat uvnitř čtyři-obezděné idiot box, které ovládá.

Manipulace myšlení a chování je součástí našeho každodenního života přijatých. Pokaždé, když jsme se zamknout oči na tiskové příběh, ať už na trubku, na obrazovce, tablety nebo postaru, prostřednictvím novin, kupujeme do perspektivy, která může nebo nemusí být naše vlastní.

Čteme věci, a snadno ho přijímají jako skutečnost, často aniž by se obtěžoval zdroj informací nebo si čas na provedení due diligence a výzkum předmět hlouběji.

My pak předat některé z těchto informací druhým, a virový účinek může nyní, internetových a mobilních telefonů, cestovat v celosvětovém měřítku během několika minut. Pokud byste chtěli skutečně ovládat mysl mas,

  • Existuje snad lepší způsob, než kupovat čas na médiích masy nejvíce navštěvují?

    A nejúčinnější typy médií nejschopnějších manipulovat naše chování a změnit způsob, jakým si myslíme, že ... a dokonce i konzumovat?

Sdělovací prostředky, reklama ... a teď sociálních sítí . Připravte se mít svůj kanál změnil, protože s naprostou výši sociální programování tváří v tvář na denní bázi, jste již pod kontrolou své vlastní ovladače.

Mediální manipulace

Je to všechno špatné zprávy, po celou dobu.

Příběhy, které nás bombardují v televizi, rozhlase a dokonce i sociálních sítí často mají tendenci být depresivní , strach a úzkost provokující ... a oni šíří jako požár. Ale všichni víme, že dobré věci se stávají ve světě.

Proč se tedy média láska zaměřit se na krev, gore a násilí? Protože jsme na něj reagovat, to je důvod, proč ... negativní zprávy příběhy dominují zprávy, protože jsme hard-wired na více reagovat na ně. Je to jednoduché mozek věda, opravdu, a pamatující na naše dnů potřebovat každý kousek zprávy bychom mohli najít, aby byla zajištěna naše přežití.

A hodně z těch zpráv podílí FEAR ...

Dravci, nedostatek potravin a vody, špatné počasí, jiné ošklivé lidi ... naše primitivní mozek reaguje na špatné zprávy, protože najednou jsme potřebovali vědět všechno.

Kdo pečuje o dobré věci, když tu byla šance na smrt za každým rohem? Ve své knize tajnými společnostmi a psychologické války , autor Michael A. Hoffman vyvolá silnou stránkou pro pokrytectví a smíšených zpráv médií odesílá, a to zejména pokud jde dva z nejoblíbenějších věcí sledovacím obecenstvu je - sex a násilí.

"Všimli jste si někdy, jak se televizní a tisková média křičet ochraptění ve zpravodajských dokumentů, úvodníky a těžkých analytické kousky o" rostoucí pornografie, trestný čin, násilí, přestřelek ", atd?

 A přesto ve stejném TV Guide oznámil nejnovější speciální na "Krize sexu a násilí" se objeví inzerát na Miami Vice, dále jen "ukazují, že vám přináší akci a vzrušení, které jste zvyklí", atd

 Nebo vaše noviny odsoudí sexu a násilí v nejvznešenější smyslu, ale tam v sekci zábavy je polovina-stránkový reklama na nový "akční" film doprovází fotografie žen v řetězci bikinách a vysoké podpatky mazlení automatické pistole a kulomety ".

Hoffman nazývá Double-mysl sdělovacích prostředků , a my všichni jsme vinni nákupu mimo, a zpátky do každé ze dvou myslí ... ten, který odpuzuje a ten, který přijímá.

 Využití obrazů měnit naše emoce je prastarý způsob, jak manipulovat chování odpovědí, a média vyniká v snímky, které nás šokuje, nás děsí, a nás dráždí.

   VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie


Nepřihlášený uživatel

#9248

2016-05-08 19:11

pryč z EU dokud to jen jde, nebude nám přikazovat co máme a nemáme, toho máme dost z RVHP!


Nepřihlášený uživatel

#9249

2016-05-08 20:10

Je to v dané situaci bohužel jediné rozumné řešení a pro ČR a Evropu vůbec šance a osvobození!
naše členství v EU a EURO ?

#9250 toto hovoří samo o sobě: :-)

2016-05-09 08:23

PRO ZASMÁTÍ, ALE JE TO FAKT (zatím ještě)

Zadejte adresu:  

https://www.hovna.cz  ... a: ... cituji:  "Web www.hovna.cz odmítl připojení.

http://www.hovna.cz ... a: ... dostanete se na aresu:  http://www.eurocent.cz/ ... :-)

čili: naše účast v EU a EU měna = ... 

 

... tak vidíte, jak nás internetové prohlížeče posílají tam, kam nechceme ! ... :-)