Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Tak takovým máme otevřít dveře !?

#9056 ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-29 20:56

co na to "sluníčkářští vítači" !?

cituji: 

"Irácký migrant, který ve Vídni znásilnil chlapce, žádá o azyl pro rodinu ...

Přišel jsem do Vídně, abych zlepšil svou ekonomickou situaci,“ odpověděl na otázku, co ho přimělo uchýlit se do Rakouska ...

Po činu si šel zaplavat

Mladík, sám otec dítěte, oběť před napadením odtáhl do kabinky na toaletě. Po svém zvěrstvu plaval a skákal do vody, jako by se nic nestalo. ...

Amir A. podle televize ORF v žádosti o azyl uvedl, že je synem obchodníka a přišel do Evropy proto, že slyšel o lepším životě ve Švédsku. Nedostal se však dále než do Mnichova. Tam se rozhodl vrátit se do Vídně a žádat o azyl. Dodal, že na cestě do Rakouska ho nikdo nezastavil ani nekontroloval, a to ani na rakousko-maďarské hranici."

... jo, jo, chudák, žebrák, postiženej válkou, hladem a bídou, ... tak hledá mír a pokoj v Evropě (a mladé masíčko na zvrhlej pedofilní sex, ... ) ... a takové chamradi máme otevírat dveře a svá srdce a projevovat milosrdenství !? ... ANI NÁHODOU !!!

 

Odpovědi

Islamoklast

#9058 Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-29 22:36:29

#9056: Tak takovým máme otevřít dveře !? - ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !? 

 Deviantní sluníčkáři podporující gay pride a jiné oplzlosti, zastávající se štětek pussy riot co masturbují kuřetem či krucifixem v kostele samozřejmě tuhle prasáckou pedofilní sběř podporují, neb vrána k vráně sedá. Jsou stejná morální špína jako ti imigranti, proto k nim tíhnou a stran, které by zde nastolily pořádek a spravedlnost, se bojí jako čert kříže.


Nepřihlášený uživatel

#9062 Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-04-30 10:03:27

#9056: Tak takovým máme otevřít dveře !? - ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !? 

 Kdo může nabídnout azyl pedofilnímu násilníkovi? Jen ubožák nebo stejně takový prase! Jen ubožák se po těch všech zvěrstvech může zastávat těchhle islámskejch okupantů!