Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Naivní fiflena vystřízlivěla !!!

#9011 Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace)

2016-04-28 06:12

cituji: 

"Je to opak toho, co slibovali. Belgičanka popsala život pod Islámským státem

Třicetiletá Belgičanka Laura Passoniová přijala kvůli manželovi islám a vydala se dobrovolně do samozvaného chalífátu v Sýrii. Tam záhy zjistila, že tzv. Islámský stát není tím, za co se vydává. Ženě se i s dvěma jejími dětmi nakonec podařilo ze Sýrie utéct. Teď varuje ostatní, aby propagandě islámských extremistů nepodléhaly."

...

"Nebyla jsem nucena stát se muslimkou, byla jsem přesvědčena. Strhne vás to jako, když se postavíte vodopádu," citoval Passoniovou web The Daily Mail.

"Šla jsem tam dobrovolně a vědomě. Konvertovala jsem k islámu a pak jsem byla zradikalizována. Byla jsem přesvědčena, že chalífát je tím jediným možným místem pro můj život a život mé rodiny. Až po příjezdu jsem pochopila význam slova teror,“ dodala Belgičanka.

... jj. kdyby si holka vážila křesťanství, nebo (ateismu) a domova v Belgii a ... nekoketovala s islámem !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9027 Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace)

2016-04-28 14:06:50

#9011: Naivní fiflena vystřízlivěla !!! - Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace) 

 Další naivka se slepičím mozečkem, zblblá plytkou propagandou v tendenčních islámofilních médiích, která ji vrhla do náruče muslimákovi, právě zjistila co obnáší pravý islám. Vše podobně smýšlejícím islámofilům doporučuji film Bez dcerky neodejdu, který ukazuje jak to tam funguje. Ato je ještě oproti poměroum v současném IS slabý odvar.


Nepřihlášený uživatel

#9294 Re: Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace)

2016-05-11 11:50:20

#9011: Naivní fiflena vystřízlivěla !!! - Doufám, že vystřízlivějí i sluníčkářští vítači a propagátoři multikulti a islámu (islamizace) 

 Toto je opět pouze propaganda,jak špatní jsou ti z IS a jak hodní a mírumilovní jsou ostatní muslimové.Na to jim já rozhodně neskočím!!Korán,mimo jiné obsahuje také 91 veršů,které kázají muslimům následovat činy jejich proroka a konat to samé...Jakoukoliv cestou obracet nevěřící k islámu..JAKOUKOLIV..Proč např.muslimský kalendář začíná až migrací Mohameda?Protože až od té doby se začalo islámu dařit po stránce náboženské,ale hlavně po stránce politické!!!Z toho vyplývá,že islám není hlavně náboženství,ale POLITICKÉ ZŘÍZENÍ.Takže každý muslim je vlastně věrný straník,který bude prosazovat zájmy své strany všemi prostředky.Evropský politik prosazuje své zájmy v mezích demokracie.Muslim prosazuje své zájmy jakýmkoliv způsobem...tzv.když to nejde po dobrém,tak to půjde po zlém!!!!!