MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79331 Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09

2016-04-07 19:36

#79312: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09 

 

 Co to blábolíte. L159 obsahují technologii Velké Británie, nikoliv USA a ta se logicky bránila, neboť Velké Británie ani USA tuto technologii do Iráku prostě sami nedodávají. 

Nabízeli vyjmutí této technologie z letadel, ČR to udělat nechtěla, neboť cena byla tak směšná, že už by to pak nemělo žádný smysl - pracnost byla zjevně vysoká, tedy nakonec bylo svoleno ze strany našeho partnera, že letadla mohou být dodána tak jak jsou. 

Jestli byla technologie nějak ošetřena proti ukradení či např. nějak částečně znehodnocena se neuvádí. Považoval bych to za pravděpodobné a smysluplné. 

Co tam máte dál, toto není příklad, kdy nám bylo v obchodu bráněno a byl např. nahrazen někým jiným. VB ani USA prostě tuto technologii z bezpečnostních důvodů sami do Iráku nedodávají a tedy chtěli, abychom tak neučili ani my, je to naprosto korektní. 

Věta vyzněla jasně a byla také čínskou propagandou náležitě využíta, byla to prasárna. Přestava, že je někdo svobodnější, bez sociálních partnerů, přátel a rodiny, je absurdní, takovým svobodným se obvykle říká bezdomovci, platí o siciálních vazbách mezi lidmi i státy. Je to snadné, složité je to zjevně jen pro Zemana a to přesto, že zároveň chce vytvářet nějako podivné sociální vazby s komunisty v rusku a číně. 

Odpovědi

pan Hnědý

#79425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09

2016-04-09 11:35:44

#79331: - Re: Re: Re: Re: Re: pomalý konec TOP09 

 jediný kdo tu blábolí jste vy....neměl jsem čas s Vámi polemizovat, protože jsem byl v práci a nejsem placený americký (jako vy) nebo ruský trotl.

 

USA lobbovaly proti prodeji bitevníků L-159, ukazují depeše

 

čili je to tak jak jsem říkal a vměšovali se, z počátku, i do prodeje L159 do Iráku a nejedná se pouze o nějaké technologie !!!!!!

Takže jako vždy mám pravdu a vy ji nemáte, protože trpíte nepochopitelnou kavárenskou selektivní slepotou,

jakžtakž správně hodnotíte situaci v Rusku, ale nevidíte negativní aspekty politiky USA a EU !!!!!!!!!!!!